Poziv na javnu raspravu

Go down

Poziv na javnu raspravu

Postaj by Admin on 14.01.11 9:21Poziv na javnu raspravu
Piše Sanja Bukvić

Upravni odjel za razvoj grada Nova Gradiška, Odsjek za urbanizam, prostorno uređenje i arhitektonsku uspješnost kao nositelj izrade objavio je javnu raspravu o Prijedlogu Odluke o stavljanju izvan snage Detaljnog plana uređenja Župe Jug. Javna rasprava će se održati u vremenu od 22. siječnja do 7. veljače 2011. godine. Prijedlog Plana moći će se pogledati u vrijeme trajanja javne rasprave u Upravnom odjelu za razvoj grada Nova Gradiška, Trg kralja Tomislava 1, II kat, soba 56 svakog radnog dana u vremenu od 9 do 14 sati. Javno izlaganje održat će se 3. veljače 2011. u 10 sati u maloj vijećnici gradske uprave grada Nova Gradiška, Trg kralja Tomislava 1, II kat.
Primjedbe i prijedlozi na Prijedlog Odluke mogu se davati tijekom trajanja javne rasprave zaključno s 3. veljače 2011. godine na slijedeći način:
- tijela i osobe određene propisima koje su dale zahtjeve (podatke, planske smjernice i propisane dokumente) za izradu Odluke iz područja svog djelokruga dostavljaju svoja pisana očitovanja, primjedbe i prijedloge Nositelju izrade do navedenog roka, a u protivnom smatrat će se da nemaju primjedbi. Građani i udruge imaju pravo pristupa u navedeni Prijedlog Odluke, mogu postavljati pitanja tijekom javnog izlaganja o predloženim rješenjima (usmeno ili u pisanom obliku prema zahtjevu sudionika javne rasprave) , upisuju prijedloge i primjedbe u knjigu primjedbi te mogu uputiti pisane prijedloge i primjedbe nositelju izrade, Upravnom odjelu za razvoj, Odsjek za urbanizam, prostorno uređenje i arhitektonsku uspješnost za vrijeme trajanja javne rasprave na adresu - Trg kralja Tomislava 1, Nova Gradiška.

Pisana očitovanja, mišljenja, prijedlozi i primjedbe koji nisu dostavljeni u navedenom roku i nisu čitko napisani i potpisani imenom i prezimenom uz adresu podnositelja neće se uzeti u obzir u pripremi izvješća o javnoj raspravi.
avatar
Admin
Admin
Admin

Male
Broj postova : 3343
Age : 63
Location : Nova Gradiška
Registration date : 18.12.2007

http://www.novogradiscani.com

[Vrh] Go down

[Vrh]


 
Permissions in this forum:
Ne moľeą odgovarati na postove.