Izvješće PU Brodsko-posavske

Go down

Izvješće PU Brodsko-posavske

Postaj by Admin on 11.05.11 9:02Sažetak događaja
Unazad 24 sata na području policijske uprave evidentirano ukupno devet kaznenih djela od kojih je najviše (pet kaznenih djela) protiv imovine (dvije krađe, dva oštećenja tuđe stvari i jedna teška krađa), dva kaznena djela protiv vjerodostojnosti isprava (krivotvorenje isprava) i jedno kazneno djelo protiv braka, obitelji i mladeži (povreda dužnosti uzdržavanja).
Na prometnicama policijske uprave tijekom jučerašnjeg dana dogodile su se dvije prometne nesreće s materijalnom štetom u kojima nije bilo ozlijeđenih osoba.
Policijski službenici su jučer intervenirali u dva slučaja, te su protiv dvije osobe podnijeli optužne prijedloge zbog nasilničkog ponašanja u obitelji, odnosno povrede odredbi Zakona o zaštiti od nasilja u obitelji, dok su u drugom slučaju jednu osobu pismeno upozorili zbog povrede odredbi Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira.
Prekršaj
Policijski službenici Postaje granične policije Slavonski Brod su u suradnji sa službenicima carine na graničnom prijelazu Slavonski Brod utvrdili carinski prekršaj. Kontrolirajući osobni automobil Golf, njemačkih nacionalnih oznaka i broja u prostoru za rezervni kotač pronašli su 15,9 kilograma svježeg mesa (vlasništvo 35-godišnjaka). Daljnje postupanje i podnošenje prekršajne prijave protiv 35-godišnjaka preuzeli su carinski službenici.
Preventivna akcija „Pješaci“
Danas u vremenu od 12 do 15 sati na području Grada Slavonskog Broda policijski službenici Postaje prometne policije Slavonski Brod provest će preventivnu akciju pod nazivom „Pješaci“. Kroz provedbu ovakvih preventivnih aktivnosti u prometu, usmjerenih upravo na ovu kategoriju sudionika u prometu, policija nastoji podići stanje sigurnosti na viši nivo. Nastojanja policije su također, ukazati na važnost pridržavanja prometnih propisa kako pješaka, tako i drugih sudionika u prometu, kako bi se izbjegla neželjena stradavanja.
avatar
Admin
Admin
Admin

Male
Broj postova : 3343
Age : 63
Location : Nova Gradiška
Registration date : 18.12.2007

http://www.novogradiscani.com

[Vrh] Go down

[Vrh]


 
Permissions in this forum:
Ne moľeą odgovarati na postove.