Oproštaj s maturantima

Go down

Oproštaj s maturantima

Postaj by Admin on 10.06.11 9:01Oproštaj s maturantima
S. Bukvić

„Sve ima svoje doba, sada je vrijeme čestitanja najboljima“, istaknuto je sinoć na prigodnoj svečanosti uručenja svjedodžbi i priznanja maturantima novogradiške Gimnazije. U prigodnom programu, uz sudjelovanje zbora škole, tamburaškog sastava te dramske skupine, roditelji i profesori oprostili su se od još jedne generacije maturanata.
Bila je ovo prigoda za podsjećanje na sve njihove uspjehe, brojna sudjelovanja na županijskim i državnim natjecanjima te njihov doprinos u radu i životu škole, školskom listu „Zvono“, Školskom vijeću te brojnim oblicima nastavnih i izvannastavnih aktivnosti.
Prvo mjesto Matka Kušanića na državnom natjecanju u matematici, „Lidrano“, županijska i državna natjecanja u hrvatskom jeziku, latinskom, biologiji, neki su od uspjeha učenika i profesora Gimnazije na promicanju ugleda škole, na čemu im je zahvalila ravnateljica profesorica Nada Peleh – Serenčeš.
U ime grada Nova Gradiška maturante i roditelje pozdravila je zamjenica gradonačelnika dr. Ljepša Rakas Vujčić zaželjevši maturantima uspjeh u životu i školovanju.
„Kada završite fakultete, vratite se u svoj grad i dajte doprinos njegovu razvoju“, istaknula je dr. Rakas.
„Prestanimo razmišljati o granicama i osvrnimo se na mogućnosti, a mogućnosti su velike.
Ljubite, učite, časno živite. Sretno maturanti! “, poručila je sinoć maturantima ravnateljica novogradiške Gimnazije profesorica Nada Peleh – Serenčeš.
avatar
Admin
Admin
Admin

Male
Broj postova : 3343
Age : 63
Location : Nova Gradiška
Registration date : 18.12.2007

http://www.novogradiscani.com

[Vrh] Go down

[Vrh]


 
Permissions in this forum:
Ne moľeą odgovarati na postove.