Izvješće PU brodsko-posavske

Go down

Izvješće PU brodsko-posavske

Postaj by Admin on 11.07.11 13:36Stanje sigurnosnih događanja za protekli vikend
Priopćenje za javnost

Na području Policijske uprave Brodsko-posavske tijekom proteklog vikenda evidentirano je ukupno 28 kaznenih djela od kojih su 24 kaznena djela iz općeg kriminaliteta, dva kaznena djela iz gospodarskog kriminaliteta i dva kaznena djela iz kriminaliteta droga. U strukturi općeg kriminaliteta 19 kaznenih djela su imovinska kaznena djela i to dva kaznena djela teške krađe, 13 kaznenih djela krađe, tri kaznena djela oštećenja tuđe stvari i jedno kazneno djelo utaje.
Što se tiče stanja sigurnosti u oblasti cestovnog prometa, na prometnicama Policijske uprave Brodsko-posavske tijekom proteklog vikenda dogodilo se ukupno 10 prometnih nesreća od kojih četiri prometne nesreće s ozlijeđenim osobama i šest prometnih nesreća s materijalnom štetom. U ovim prometnim nesrećama tri osobe su zadobile lake tjelesne ozlijede.
Tijekom proteklog vikenda na području Policijske uprave brodsko-posavske evidentirano je ukupno 14 prekršaja i to osam prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira i šest prekršaja iz Zakona o sprječavanju nasilja u obitelji.
Na području Policijske uprave brodsko-posavske tijekom proteklog vikenda evidentiran je i jedan požar na prometnim sredstvima.

PREVENTIVNO-REPRESIVNA AKCIJA „ALKOHOL“

Tijekom proteklog vikenda prometna policija je na području Policijske uprave brodsko posavske provela preventivno-represivnu akciju „Alkohol“. Prema sudionicima u prometu koji su zatečeni u prekršaju policija je poduzela ukupno 63 mjere i radnje. Prema sudionicima u prometu koji su zatečeni pod utjecajem alkohola policija je postupala u 15 slučajeva. Najveća izmjerena koncentracija alkohola bila je 2,37 promila, izmjerena jučer u jutro oko 01,35 sati u Gornjoj Vrbi kod 51-godišnjeg vozača osobnog automobila. Pored ovih prekršaja najbrojniji prekršaji bili su nepropisna brzina evidentirana u 26 slučajeva.
avatar
Admin
Admin
Admin

Male
Broj postova : 3343
Age : 63
Location : Nova Gradiška
Registration date : 18.12.2007

http://www.novogradiscani.com

[Vrh] Go down

[Vrh]


 
Permissions in this forum:
Ne moľeą odgovarati na postove.