RH pred vratima NATO-A
:: NovaGforumi :: Društvo
Stranica 1 / 1.
RH pred vratima NATO-A
YUPII..napokon smo uspjeli da se uguramo u clanstvo nato-a kao vazalna banana republika koja ce konacno moci ispunjavati zelje velikih gospodara modernih krizarskih ratova
Gost- Gost
Re: RH pred vratima NATO-A
murdoc je napisao/la:YUPII..napokon smo uspjeli da se uguramo u clanstvo nato-a kao vazalna banana republika koja ce konacno moci ispunjavati zelje velikih gospodara modernih krizarskih ratova
ja mislim da mi na ta vrata jos uvijek kucamo... Btw... kakve koristi od tog ulaska... da nam djeca ginu po tudjim bojistima i u tudjim ratovima?
Gost- Gost
Objasni to poltronima iz vladajuce koalicije.Helena je napisao/la:murdoc je napisao/la:YUPII..napokon smo uspjeli da se uguramo u clanstvo nato-a kao vazalna banana republika koja ce konacno moci ispunjavati zelje velikih gospodara modernih krizarskih ratova
ja mislim da mi na ta vrata jos uvijek kucamo... Btw... kakve koristi od tog ulaska... da nam djeca ginu po tudjim bojistima i u tudjim ratovima?
Gost- Gost
murdoc je napisao/la:Objasni to poltronima iz vladajuce koalicije.Helena je napisao/la:murdoc je napisao/la:YUPII..napokon smo uspjeli da se uguramo u clanstvo nato-a kao vazalna banana republika koja ce konacno moci ispunjavati zelje velikih gospodara modernih krizarskih ratova
Trebao im je netko pokloniti kantice sa vazelinom
Gost- Gost
Djeca će ionako ginut po tuđim bojištima, već i ginu, no ne rade oni to radi NATO-a već radi novca koji mogu zaradit da bi osigurali bolji život svojim obiteljima! To je današnje moderno ratovanje, vojnik više nije vojnik nego plaćenik! Ulaskom u OSRH potpisuješ ugovor koji te obavezuje na minimalno jednu mirovnu misiju. Sad da li ćeš t ić na Kosovo ili u Tikrit ili čak ulaskom u NATO u Falujhu, to ovisi o Amerima! Dnevnica takve mirovne misije za Afganistan je 130€, na 6 mjeseci je 23500€ iliti 175500 kn
Raduju se, to je očit znak da će HV trebati veću vojnu snagu sada, a ukinuo se vojni rok. Postojala je uvijek razlika između ročnika i profi vojnika, ta razlika se držala, no sada je to sprdnja!
[quote=Acefuxor]Dnevnica takve mirovne misije za Afganistan je 130€, na 6 mjeseci je 23500€ iliti 175500 kn[/quote]
onome tko prezivi!
onome tko prezivi!
Gost- Gost
Prežive svi koji odu, nisu u tolikoj opasnosti kao recimo zaštitari koje zapošljavaju ameri za Irak! Tu su dnevnice čak i od 300$ do 700$, no taj posao se radi svojih 3 mjeseca, tu je pitanje preživljavnja!
govoris li o firmi blackwater ?? :greeny2:AcE fux0r je napisao/la:Prežive svi koji odu, nisu u tolikoj opasnosti kao recimo zaštitari koje zapošljavaju ameri za Irak! Tu su dnevnice čak i od 300$ do 700$, no taj posao se radi svojih 3 mjeseca, tu je pitanje preživljavnja!
Gost- Gost
AcE fux0r je napisao/la:Yup, vidiš kak znaš hehehehe
to je jedna od firmi koje zaradjuju na ratovanju. Irak trazi milione od njih, upleteni su u krijumcarenje oruzja... zivi kriminalci!
Gost- Gost
To je the firm u ovom prljavom ratuHelena je napisao/la:AcE fux0r je napisao/la:Yup, vidiš kak znaš hehehehe
to je jedna od firmi koje zaradjuju na ratovanju. Irak trazi milione od njih, upleteni su u krijumcarenje oruzja... zivi kriminalci!
Gost- Gost
Naišla sam na ove zanimljive linkove, ali, ne znajući gdje točno da ih smjestim, odabrah ovaj topić jer je tema odgovarajuća...
http://blog.wired.com/defense/
http://www.murdoconline.net/
http://blog.wired.com/defense/
http://www.murdoconline.net/
Gost- Gost
Similar topics
» Hladni rat pred vratima
» NATO?
» HRT kapitulirao pred Kosoricom i HDZ-om - javna televizija je mrtva
» NATO?
» HRT kapitulirao pred Kosoricom i HDZ-om - javna televizija je mrtva
:: NovaGforumi :: Društvo