Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Predizborno okupljanje novogradiških i pravaša BPŽ

Go down

Predizborno okupljanje novogradiških i pravaša BPŽ Empty Predizborno okupljanje novogradiških i pravaša BPŽ

Postaj by Admin 04.11.11 15:22

Predizborno okupljanje novogradiških i pravaša BPŽ Ptavas10

Predizborno okupljanje novogradiških i pravaša BPŽ
Ivanka Herceg

Podružnica HSP-a Nove Gradiške održala je predizborno okupljanje u prostoru restorana "Elite". Iako najavljen Izborni zbor nije održan. - Ostavljeno je to za postizborno vrijeme - rekao nam je Povjerenik stranke za Novu Gradišku i predsjednik Izbornog stožera Mato Modrić. Prema njegovim riječima stranka se ozbiljno priprema za parlamentarne izbore, a potvrdio je to i predizborni skup pravaša u četvrtak 3. studenog na kojem se predstavio dr. Mirko Duspara nositelj liste HSP-a za V. izbornu jedinicu.

O stanju u državi, pravašima, Slavoniji,

- Nudimo hrvatskom narodu ono čega do sada nije bilo - poštenje - naglasio je Duspara i dodao kako će trebati dosta "zapeti" da se ispravi katastrofalno stanje u koje su vladajući u ovih osam godina doveli zemlju. - Samo upornošću možemo riješiti i korupciju samo se s tim treba malo žešće uhvatiti u koštac. Pravosuđe mora biti neovisno. Sve one koji su činili nedopuštene radnje treba sankcionirati i Zakon za sve mora biti isti. Ako smo izabrani od naroda trebamo mu služiti, a ne narod nama. Na žalost i regija u kojoj živimo dokaz je nebrige svih dosadašnjim Vlada ove zemlje. Najviše smo stradali u domovinskom ratu, a poslije je vođena pogrešna politika. Trebamo velike projekte i investicije da pokrenemo poljoprivredu ( kanal Dunav - Sava, plovnost rijeke Save, navodnjavanje,...) . Prije svega ovaj narod treba nekoga tko će mu vratiti vjeru u rad, a time i ljudsko dostojanstvo. Dug Slavoniji se mora vratiti, a to se može pravednijom politikom u pravcu ravnomjernog razvoja svih područja zemlje.

Ulazak u Europsku uniju
- Mi jesmo za ulazak u EU, ali uz određene uvjete. Na žalost, ne znamo što su naši pregovarači ispregovarali. Ne želim nikoga plašiti, ali bojim se da će taj ulazak s obzirom na naš standard biti bolan za hrvatski narod. Uostalom, pitanje je i što će biti s EU, vidimo što se događa. Nećemo ništa izgubiti ako uđemo za godinu dana - rekao je Mirko Duspara.

Postizborne koalicije

- Nama je važno da uđemo u Sabor u dovoljnom broju da imamo svoj Klub i da možemo svoj glas iznijeti. Mi smo zapravo jedini koji su kroz ovih 150 godina bili uz hrvatski narod, pogotovo ovih 20. godina. HDZ sigurno gubi izbore, Kukuriku koalicija ipak ne zastupa u dovoljnom obimu nacionalne interese kao HSP. Trebamo se okrenuti radu jer je država u takvom stanju da jedino radom možemo izaći iz ovog gliba u kojem se nalazimo - naglasio je, među ostalim, Mirko Duspara.


Admin
Admin
Admin
Admin

Male
Broj postova : 3343
Age : 67
Location : Nova Gradiška
Registration date : 18.12.2007

http://www.novogradiscani.com

[Vrh] Go down

[Vrh]

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Ne moľeą odgovarati na postove.