Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Osnovan novogradiški ogranak stranke Hrvatskih laburista – Stranke rada

Go down

Osnovan novogradiški ogranak stranke Hrvatskih laburista – Stranke rada Empty Osnovan novogradiški ogranak stranke Hrvatskih laburista – Stranke rada

Postaj by Admin 04.11.11 15:28

Osnovan novogradiški ogranak stranke Hrvatskih laburista – Stranke rada Laburi10

Osnovan novogradiški ogranak stranke Hrvatskih laburista – Stranke rada
Sanja Bukvić

Pod sloganom „Nismo isti – mi smo laburisti“ sinoć je (3. studenog) u Novoj Gradiški održana izborna skupština Hrvatskih laburista – Stranke rada ogranak Nova Gradiška

Za predsjednika je novogradiškog ogranka jednoglasno izabran Vlatko Greiner, tajnik je Dinko Šporčić. Članovi su Izvršnog odbora Vlatko Kovačević, Tihomir Petranović i Krunoslav Kovačić.

- Hrvatski je ekonomski suverenitet ozbiljno narušen i njegova ponovna uspostava uvjet je za izgradnju zdravih ekonomskih i društvenih temelja države kakvu želimo – istaknuto je na osnivačkoj skupštini.
Naglasak je na radu, stoga će Laburisti prvenstveno zastupati sve koji žive od svog rada. Traže promjenu Zakona o radu i donošenje nacionalnog kolektivnog ugovora. - Neoporezivi dio plaće odmah povećati na iznos minimalne, a u prvom ćemo mandatu raditi na tome da ona iznosi 80 % prosječne plaće – istaknuo je novoizabrani predsjednik Vlatko Greiner.
Kako su najavili, Hrvatski će laburisti za kampanju potrošiti 200-300 tisuća kuna. - Poruke ćemo prenositi u kontaktima s građanima jer nemamo svoje torbare niti tajkune koji bi nas financirali. Otvoreni smo za sve građane Nove Gradiške i okolice. Oni će odlučiti koliko nam mandata pripada – ističu.

O svemu više pročitajte u novom broju Gradskih novina.


Admin
Admin
Admin
Admin

Male
Broj postova : 3343
Age : 67
Location : Nova Gradiška
Registration date : 18.12.2007

http://www.novogradiscani.com

[Vrh] Go down

[Vrh]

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Ne moľeą odgovarati na postove.