Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Izvješće PU Brodsko-posavske

Go down

Izvješće PU Brodsko-posavske Empty Izvješće PU Brodsko-posavske

Postaj by Admin 14.11.11 10:34

Izvješće PU Brodsko-posavske Polici43

Stanje sigurnosnih događanja za protekli vikend

Na području Policijske uprave Brodsko-posavske tijekom proteklog vikenda evidentirano je ukupno 26 kaznenih djela od kojih je 18 kaznenih djela iz općeg kriminaliteta, dva kaznena djela iz gospodarskog kriminaliteta i šest kaznenih djela iz kriminaliteta droga.. U strukturi općeg kriminaliteta 11 kaznenih djela su imovinska kaznena djela i to tri kaznena djela teške krađe, pet kaznenih djela krađe (dva kaznena djela krađe i tri krađe kada je ukradena stvar male materijalne vrijednosti), jedno kazneno djelo razbojništvo i dva kaznena djela oštećenja tuđe stvari.
Što se tiče stanja sigurnosti u oblasti cestovnog prometa, na prometnicama Policijske uprave Brodsko-posavske tijekom proteklog vikenda dogodilo se ukupno pet prometnih nesreća od kojih dvije prometne nesreće s ozlijeđenim osobama i tri prometne nesreće s materijalnom štetom. U ovim prometnim nesrećama pet osoba je zadobilo lake tjelesne ozlijede.
Tijekom proteklog vikenda na području Policijske uprave brodsko-posavske evidentirano je ukupno 11 prekršaja i to sedam prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira, dva prekršaj iz Zakona o zaštiti od nasilja u obitelji, jedan prekršaj iz Obiteljskog zakona i jedan prekršaj iz Zakona o suzbijanju zlouporabe opojnih droga.

Preventivno-represivna akcija „Martinje“
Prometna policija je ovaj vikend provela preventivno-represivnu akciju „Martinje“, koja je trajala od 11. do 13 studenog. Tijekom akcije i vikenda policija je evidentirala ukupno 147 prekršaja u prometu. Tom prilikom zbog prisutnosti alkohola u organizmu iz prometa je isključeno 14 vozača. Najveća izmjerena koncentracija alkohola bila je 2,14 promila izmjerena oko 01,10 sati u nedjelju u ulici Matije Gupca u Slavonskom Brodu kod 25-godišnjeg vozača bicikla. Pored ovih prekršaja među najbrojnijim prekršajima bili su nepropisna brzina u 78 slučajeva, a najveća izmjerena brzina bila je 213 km/h izmjerena na autocesti Bregana-Lipovac za osobni automobil marke „Mercedes“, njemačkih registracija, kojim je upravljao 49-godišnji hrvatski državljanin iz mjesta Crikvenice.

Admin
Admin
Admin
Admin

Male
Broj postova : 3343
Age : 67
Location : Nova Gradiška
Registration date : 18.12.2007

http://www.novogradiscani.com

[Vrh] Go down

[Vrh]

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Ne moľeą odgovarati na postove.