Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Natječaj za udruge

Go down

Natječaj za udruge Empty Natječaj za udruge

Postaj by Admin 14.11.11 10:46

Natječaj za udruge Za-300x238

Natječaj za udruge
A. T. Brađašević

Upravni odjel za razvoj i EU integracije BPŽ ovih dana na svojim službenim stranicama objavio je Natječaj za financiranje projekata udruga koji su usmjereni na praćenje pristupanja Republike Hrvatske u Europsku uniju. Svaka udruga može se prijaviti na ovaj natječaj s najviše jednim projektom. Tematski gledano posebno će se podupirati teme:
1. – Pristupanje Europskoj uniji – informiranje građana Brodsko-posavske županije o Europskoj uniji i pristupanju Republike Hrvatske Europskoj uniji – 2. – Obilježavanje Europskog tjedna u Brodsko-posavskoj županiji - 3. - Obilježavanje 2012 – Europske godine aktivnog starenja i međugeneracijske solidarnosti s naglaskom na projekte koji potiču aktivno uključivanje starijih osoba u život zajednice. Projekti koji ne predviđaju aktivnosti na obilježavanju EU tjedna neće se razmatrati. Sve aktivnosti moraju se provoditi na području Brodsko-posavske županije. Aktivnosti predviđene projektom moraju se obaviti do 31. prosinca 2012. godine. Najviši iznos financijske potpore koji se jednoj udruzi može odobriti putem ovog natječaja je 10.000,00 kuna.

Financijska potpora isplaćivat će se sljedećom dinamikom: -do 40 % odobrenih sredstava do 31.12.2011. -ostatak odobrenih sredstava do 15.04.2012.
Sve zainteresirane udruge moraju svoje projekte prijaviti na propisanim obrascima s detaljnim opisom projekta kojeg prijavljuju. Obrasci za prijavu zajedno s detaljnim uputama za prijavljivanje tijekom roka za dostavu prijava mogu se pronaći na internetskoj stranici Brodsko-posavske županije. Odluku o odabiru projekata koji će dobiti financijsku potporu donosi povjerenstvo, u roku od 14 dana od dana zatvaranja natječaja. Uspješni prijavitelji potpisuju Ugovor o dodjeli financijske potpore za provedbu projekta s Brodsko-posavskom županijom.

Rok za dostavljanje prijava projekata je 30. studenoga 2011. godine, bez obzira na način dostave. Popunjeni obrasci s prilozima dostavljaju se u zatvorenoj omotnici poštom na adresu: Brodsko-posavska županija Upravni odjel za razvoj i EU integracije Trg pobjede bb, 35000 Slavonski Brod s naznakom ili predajom u pisarnicu Brodsko-posavske županije, ulica Petra Krešimira IV br. 1, 35000 Slavonski Brod.
Admin
Admin
Admin
Admin

Male
Broj postova : 3343
Age : 67
Location : Nova Gradiška
Registration date : 18.12.2007

http://www.novogradiscani.com

[Vrh] Go down

[Vrh]

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Ne moľeą odgovarati na postove.