Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Za DING 4 milijuna eura novih narudžbi

Go down

Za DING 4 milijuna eura novih narudžbi Empty Za DING 4 milijuna eura novih narudžbi

Postaj by Admin 16.11.11 13:43

Za DING 4 milijuna eura novih narudžbi
gradski-radio.hr /S. R.

Za DING 4 milijuna eura novih narudžbi IMG_6207-224x300
Goran Savić, vlasnik tvrtke Holz Savić, strateškog partnera DING-a

Strateški partner DING-a i vlasnik tvtrtke Holz Savić, Goran Savić, na današnji je sastanak s direktorom DING-a Dubravkom Gubićem i gradonačelnikom Nove Gradiške Josipom Vukovićem donio ugovore za narudžbe u iznosu od 4 milijuna eura. – Ovo nisu okvirni ugovori već konkretne narudžbe za masivne podove i masivne lijepljene ploče koji jamče uvođenje 2. smjene. U suradnji sa našim strateškim partnerima naručili smo 123.404 m2 masivnih seljačkih podova , ili u protuvrijednosti 2,2 milijun eura, te 2800 m3 masivnih lijepljenih ploča u protuvrijednosti od 1,8 milijuna eura. Kakve su reakcije europskog tržišta? Odlične, kazao je za Gradske novine Goran Savić.
Do kraja 2011. i 2012.g. novogradiška drvna industrija praktički ima zakupljenu svu proizvodnju, i to za izvoz. – Ugovor o strateškom partnerstvu kojeg smo prošle godine potpisali sa DING-om, Industrijskim parkom i Gradom Nova Gradiška ne podrazumijeva samo moju obavezu plasmana proizvoda DING-a već i transfer kompletne tehnologije – “know-how” ovog posla. Zahvaljujući odličnoj sirovinskoj osnovi i postojećim kadrovima, suradnji sa Hrvatskim šumama kojima također treba zahvaliti te velikoj pomoći vodećih ljudi Grada, IP-a i DING-a kao i samih uposlenika, DING je u samo 3 mjeseca savladao proizvodnju podova i lijepljenih ploča za koju je mnogim većim tvrtkama trebalo i 10 godina. Za Novu Gradišku i sve koji su aktivno uključeni u oživljanje novogradiške drvne industrije, bez obzira kojoj političkoj opciji pripadali, ovo je bila šansa koju su iskoristili u potpunosti, kazao je Savić.

LOKALNA TVRTKA – GLOBALNI IGRAČ

Tijekom 2012.g. DING bi konačno trebao ući u proces dovršetka 3. razvojne faze. – Plasmanom robe putem naših partnera s kojima surađujemo već 20 godina, i to sa svjetskim a ne samo europskim imenima kao što su Bauhaus, OBI, Holzland, OSMO i drugi, dovodimo u Novu Gradišku “ligu šampiona” – prvu postavu bez rezervnih igrača. Današnji konkretni razgovori početak su procesa koji novogradišku drvnu industriju treba postaviti u poziciju jake lokalne tvrtke, dakle tvrtke koja počiva na domaćim resursima i znanju – za zajednicu to znači povećanje zapošljavanja - a istovremeno i u poziciju globalnog igrača. Perspektive? Pa govorimo o izvoznoj tvrtki – odlične!, kazao je Savić.
Admin
Admin
Admin
Admin

Male
Broj postova : 3343
Age : 67
Location : Nova Gradiška
Registration date : 18.12.2007

http://www.novogradiscani.com

[Vrh] Go down

[Vrh]

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Ne moľeą odgovarati na postove.