kružni tok
+9
Blue Shadow
zerone
dreamer
gorana
Unitas
faca
maxx
Sgt.Colossus
gurru
13 posters
Stranica 3 / 3.
Stranica 3 / 3. • 1, 2, 3
Re: kružni tok
Blue Shadow je napisao/la:AcE fux0r je napisao/la:Glupa izjava spada pod tu da spominješ 4 trake, ja to nisam spominjao nemoj zamjerit, ta cesta ni pod jednim uvjetom nije bila dovoljno široka! dapače ono je bila minimalni širina kolnika. Proširuje se radi boljeg odvoda vode sa nje i iz razloga da se napravi veći razmak pri mimoilaženju 2 auta, uz to je cesta bila i istrošena totalka. Uz samu adaptaciju ceste proširiavt će se i nogostup. Dalje što si ti pisao za 4 trake to je tvoja izjava, ne vidim nikakav problem u tome da se malo neka logika i pamet uključi, a ne da se pljuje po nekim odlukama koje mogu pridonjeti našem gradu!!! Shvati jednu stvar da radi gustoće prometa koji prolazi kroz tu ulicu isto tako da je to županijska cesta mora imati normalnu širinu prometne trake tj normalnu širinu cijelog kolnika!
Ispričavam se što sam glup, nekad i ja imam svoje svijetle trenutke, sorry...
Spominjanje četiri trake je bilo retoričko pitanje, no nema veze...
Btw, ulica koja se nastavlja na Frankopansku,(cernička Frankopanska) jednako je široka kao i ova novogradiška. Ne čini li ti se da je glupo (opet ta riječ), proširivati ovu u NG kad je cernička već uređena i ne može se više proširivati?
Zaključak: cernička Frankopanska postaje usko grlo, nerješivo...
Sorry, za OT....
nemaš beda blue, no gledaj da su pojedini dijelovi frankopanske uži nego bi trebali biti, zato rade tu adaptaciju
aaaa, sory, nisam odmah skopcala o cemu se radi ... a, sto se kruznog toka tice, ja ipak mislim da je on izgradjen na zahtjev kojekakvih autoskola, jer znam da je jos prije nekoliko godina bio postavljen zahtjev jedne autoskole za gradnju kruznog toka pa je bio odbijen
Gost- Gost
Mislim da ga trebaju još preći sa slojem asfalta, neće valjda ostati ovakav??????????
gorana- Top poster
-
Broj postova : 1393
Registration date : 14.02.2008
Čim bude gotov stavim sličicu...
Blue Shadow- Top poster
-
Broj postova : 1236
Registration date : 02.01.2008
Blue ti ćeš to napraviti najbolje, vidjela sam slike ooodlične su, svaka čast, kad budem otvarala firmu čujemo se, :cool:
gorana- Top poster
-
Sgt.Colossus- Ambiciozni član
-
Broj postova : 293
Registration date : 06.01.2008
gorana je napisao/la:Blue ti ćeš to napraviti najbolje, vidjela sam slike ooodlične su, svaka čast, kad budem otvarala firmu čujemo se, :cool:
Thnx, čujemo se...
Blue Shadow- Top poster
-
gorana je napisao/la:Mislim da ga trebaju još preći sa slojem asfalta, neće valjda ostati ovakav??????????
Naravno da neće, iako su glupi nisu toliko, dolazi još jedan sloj tzv. habajućeg asfalta te će se izjednačiti visine. E sad kako će biti napravljeni spojevi otom-potom!
Gost- Gost
Jedan apel svim forumašima; nemojte se pjeniti oko zahvata na cestama u NG jer do sada su svi bili potpuni promašaj (kontranagib u zavoju kod Sigme , izrezan asvalt uz rub ceste u Ljubibratićevoj , način riješavanja rubnjaka na Priključku, ulupani novci u most kod skretanja za bazen te rubnjaci koji tamo strše 20 cm...), a tako će biti i u budućnosti dok o tome budu odlučivali ''ing. graditeljstva smjer instalacija'' i arhitekt koji nema šta tražiti u cestogradnji (kao ni onaj koji je to radio u prošlosti preko političkog utjecaja). Posljednaj rekonstrukcija koja je odrađena po pravilima struke i na kvalitetan način je Relkovićeva ulica!
Gost- Gost
Kad smo se tako lijepo raspisali o kružnom toku, ajmo mu dat ime. Onako, u smislu - nađemo se kod Kružnog tokića..............
Predlažite..
Moj prijedlog : :smijeh1: Kružni tokić.
Predlažite..
Moj prijedlog : :smijeh1: Kružni tokić.
faca- Ambiciozni član
-
Broj postova : 416
Registration date : 30.12.2007
Moj prijedlog:
Kod umfala...
s obzirom da će biti razbijenih svaki dan, a subotom pogotovo kad izađu vikend vozači sa kapicama na glavi...
Kod umfala...
s obzirom da će biti razbijenih svaki dan, a subotom pogotovo kad izađu vikend vozači sa kapicama na glavi...
Blue Shadow- Top poster
-
Kad se spoje vaši predlozi ispada
križić-kružić
križić-kružić
gorana- Top poster
-