Ghost...
+5
oracle
dreamer
billy
Tatsha
Blue Shadow
9 posters
:: NovaGforumi :: Razno
Stranica 4 / 6.
Stranica 4 / 6. • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Ghost...
ne sa strane..oni nas drito! :azdaja: :azdaja: :azdaja:gorana je napisao/la:Ma jel vi to nas malo ta trane :azdaja: :azdaja: :azdaja:
Gost- Gost
Čarolija je napisao/la:ma kužim ja sve...i klasični aparat i digić...pa zbog toga sam se i dosjetila kompjutera i onog preklapanja na forumu...kužiš.Blue Shadow je napisao/la:
Logično bi bilo da sam prije toga slikao nekog prijatelja pa šupu, ali to bi bile dvije fotke i jedna bi pregazila drugu, ali na klasičnom fotoaparatu (film) ali ovdje je to nemoguće...
Ali, sada je i onako besmisleno o tome...stigla nam je koka iz 4-te dimenzije... :smijeh1:
jedino ako nije duh neke koke koja je odavno zavrsila u juhi :smijeh1: :smijeh1: :smijeh1: :smijeh1:
Gost- Gost
Dreamer se malo sprda, ali znam da neće spavati cijelu noć....
Blue Shadow- Top poster
-
Broj postova : 1236
Registration date : 02.01.2008
ha ha ha ha ha .....itd....
dreamer- Ambiciozni član
-
Broj postova : 359
E da, pročitajte dreamerov potpis....
Blue Shadow- Top poster
-
Zemlja je smrtnim sjemenom posijana ali smrt nije kraj jer smrti zapravo ni nema ni kraja nema smrću je samo obasjana staza uspona od gnjezda do zvijezda......
tako veli jedan stari poznato bosanski pjesnik(krstjanin)
tako veli jedan stari poznato bosanski pjesnik(krstjanin)
dreamer- Ambiciozni član
-
da, a sada uvidjeh da ga skoro svi imaju, pa odoh i ja po svoga....Blue Shadow je napisao/la:E da, pročitajte dreamerov potpis....
upravo večeras izvaljenoga...
Gost- Gost
neće da kaže samo da je negdje u Rešetarimabilly je napisao/la:e blue, cija je to supa ?
gorana- Top poster
-
Broj postova : 1393
Registration date : 14.02.2008
billy je napisao/la:e blue, cija je to supa ?
Sorry, da kažem mjesto bi bilo prepuno kojekakvih tipova...
Blue Shadow- Top poster
-
Blue Shadow je napisao/la:billy je napisao/la:e blue, cija je to supa ?
Blue.. imaj obzira.. totalno sam .. sinoc sam jedva zaspala.. zatvorim oci, pa opet otvorim, pa sve po mraku gledam po kutevima sobe.... Jel da je photoshop?
Gost- Gost
Helena je napisao/la:
Blue.. imaj obzira.. totalno sam .. sinoc sam jedva zaspala.. zatvorim oci, pa opet otvorim, pa sve po mraku gledam po kutevima sobe.... Jel da je photoshop?
1. Nije Photoshop...
2. Original dajem na analizu, tko god želi...
3. Mjesto neću odati, lokacija....
Blue Shadow- Top poster
-
ovo me podsjetilo na jedna dogadjaj od proslog ljeta (ne zezam vas), zato sam se tako i prepala... brrrrr...kad se sjetim jos me jeza prodje:
Proslo ljeto kad smo bili u NG umro je jako, jako dobar prijatelj mog
muza, a samo dan prije toga je sjedio kod nas u kuci, zezali smo se.. Tu noc oko 02.30 ujutro nas je probudila nekakva buka u kuci, kao da je prosao snazan vjetar kroz kucu, al, nigdje nije bilo ni daska vjetra.. ujutro u 06.00 zove nas kum i kaze da je prijatelj umro u 02.30... Prosla nas je jeza... al to jos nije sve.... Otisli smo na sprovod i sve je to jel proteklo, ono - sprovod.. Tu noc kad smo isli spavati, pogledam prema ormaru u spavacoj sobi - stoji silueta muskarca... isto nas prijatelj.. trajalo je nekoliko sekundi, al ja sam se pravo uplasila... Moj muz se nije previse uzbudjivao (ili nije pokazivao), vec je samo rekao "dosao se prijatelj oprostiti s nama"....
muza, a samo dan prije toga je sjedio kod nas u kuci, zezali smo se.. Tu noc oko 02.30 ujutro nas je probudila nekakva buka u kuci, kao da je prosao snazan vjetar kroz kucu, al, nigdje nije bilo ni daska vjetra.. ujutro u 06.00 zove nas kum i kaze da je prijatelj umro u 02.30... Prosla nas je jeza... al to jos nije sve.... Otisli smo na sprovod i sve je to jel proteklo, ono - sprovod.. Tu noc kad smo isli spavati, pogledam prema ormaru u spavacoj sobi - stoji silueta muskarca... isto nas prijatelj.. trajalo je nekoliko sekundi, al ja sam se pravo uplasila... Moj muz se nije previse uzbudjivao (ili nije pokazivao), vec je samo rekao "dosao se prijatelj oprostiti s nama"....
Gost- Gost
Helena je napisao/la:ovo me podsjetilo na jedna dogadjaj od proslog ljeta (ne zezam vas), zato sam se tako i prepala... brrrrr...kad se sjetim jos me jeza prodje:
Duhovit, mudar i staložen... (mislim na tvoga muža)...
Blue Shadow- Top poster
-
a sad....Helena je napisao/la:ovo me podsjetilo na jedna dogadjaj od proslog ljeta (ne zezam vas), zato sam se tako i prepala... brrrrr...kad se sjetim jos me jeza prodje:
brrrrrrrrrrrrr
oracle- Ambiciozni član
-
Broj postova : 314
Registration date : 22.04.2008
Helena je napisao/la: Tu noc kad smo isli spavati, pogledam prema ormaru u spavacoj sobi - stoji silueta muskarca... isto nas prijatelj.. "....
Vrijeme je da promijeniš ormar....
Admin je napisao/la:Helena je napisao/la: Tu noc kad smo isli spavati, pogledam prema ormaru u spavacoj sobi - stoji silueta muskarca... isto nas prijatelj.. "....
necu, spavaca je tek prosle godine kupljena.. tek smo uselili, gdje cu vec mjenjati namjestaj... al znas da jos i dan-damas u mraku sobe sa jezom pogledavam u taj kut ... Stvarno.. jel imao tko od vas takvo ili slicno iskustvo sa duhovima?
Gost- Gost
ja ne..nikadHelena je napisao/la:Admin je napisao/la:Helena je napisao/la: Tu noc kad smo isli spavati, pogledam prema ormaru u spavacoj sobi - stoji silueta muskarca... isto nas prijatelj.. "....
necu, spavaca je tek prosle godine kupljena.. tek smo uselili, gdje cu vec mjenjati namjestaj... al znas da jos i dan-damas u mraku sobe sa jezom pogledavam u taj kut ... Stvarno.. jel imao tko od vas takvo ili slicno iskustvo sa duhovima?
oracle- Ambiciozni član
-
Helena je napisao/la:ja ne..nikadoracle je napisao/la:necu, spavaca je tek prosle godine kupljena.. tek smo uselili, gdje cu vec mjenjati namjestaj... al znas da jos i dan-damas u mraku sobe sa jezom pogledavam u taj kut ... Stvarno.. jel imao tko od vas takvo ili slicno iskustvo sa duhovima?
Zato i pišeš to što pišeš.... jednom, jednoga dana...
Zadnja promjena: Blue Shadow; 28.04.08 18:27; ukupno mijenjano 1 put.
Blue Shadow- Top poster
-
Blue Shadow je napisao/la:ja ne..nikadoracle je napisao/la:necu, spavaca je tek prosle godine kupljena.. tek smo uselili, gdje cu vec mjenjati namjestaj... al znas da jos i dan-damas u mraku sobe sa jezom pogledavam u taj kut ... Stvarno.. jel imao tko od vas takvo ili slicno iskustvo sa duhovima?
Zato i pišeš to što pišeš.... jednom, jednoga dana...
[/quote]
da naravno
oracle- Ambiciozni član
-
Evo vam link da vidite jos malo...
http://www.geister-und-gespenster.de/multimedia/Geisterfotos.htm
http://www.geister-und-gespenster.de/multimedia/Geisterfotos.htm
Gost- Gost
mozemo otici zajedno , bas me zanimaBlue Shadow je napisao/la:billy je napisao/la:e blue, cija je to supa ?
billy je napisao/la:mozemo otici zajedno , bas me zanimaBlue Shadow je napisao/la:billy je napisao/la:e blue, cija je to supa ?
Rekoh već Heleni da mi je žao što sam uopće objavio sliku...
Ono što nisam napisao je da imam još jednu, ali neće biti ovdje objavljena ni pod razno... sorry.
Blue Shadow- Top poster
-
Meni nije žao što si objavio sliku,dapače veoma mi je drago i mislim da je pun pogodak i možda uvod za jednu novu temu o nadnaravnom ,vidim da je helena već počela....
dreamer- Ambiciozni član
-
aa neces me se rijesit tek tako :titanic:Blue Shadow je napisao/la:billy je napisao/la:mozemo otici zajedno , bas me zanimaBlue Shadow je napisao/la:billy je napisao/la:e blue, cija je to supa ?
Rekoh već Heleni da mi je žao što sam uopće objavio sliku...
Ono što nisam napisao je da imam još jednu, ali neće biti ovdje objavljena ni pod razno... sorry.
Stranica 4 / 6. • 1, 2, 3, 4, 5, 6
:: NovaGforumi :: Razno
Stranica 4 / 6.