Registry
+2
faca
Blue Shadow
6 posters
:: NovaGforumi :: Tehnologija
Stranica 2 / 3.
Stranica 2 / 3. • 1, 2, 3
Re: Registry
Helena je napisao/la:stavila sam mu sinoc i vistamizer - super izgleda
ajoooooooooooojjjjjjjj. Opet se igraš !!!!!!!!!!!!
faca- Ambiciozni član
-
Broj postova : 416
Registration date : 30.12.2007
faca je napisao/la:Helena je napisao/la:stavila sam mu sinoc i vistamizer - super izgleda
ajoooooooooooojjjjjjjj. Opet se igraš !!!!!!!!!!!!
sta sad ne valja.. to je samo vista look?
Gost- Gost
nadam se da imaš napravljen image c particije
Tatsha- Ambiciozni član
-
Broj postova : 499
Registration date : 31.12.2007
Osim što pravi neke promjene u registriju taj vista look ponekad zna onemogućit automatic update , a zna i srušit windowse.............
Inače baš je sssssssssuuuuuuuuuperrrrrrrrrrrrrr.
Instaliraj Vistu.
image c particije. ma neeeeeeeeeee. Ima Helena majstora koji od toga živi.!!!!
Inače baš je sssssssssuuuuuuuuuperrrrrrrrrrrrrr.
Instaliraj Vistu.
Zadnja promjena: faca; 16.05.08 8:55; ukupno mijenjano 1 put.
faca- Ambiciozni član
-
Helena je napisao/la:shit... maknut cu ga danas
Al dobro pazi kod deinstalacije i čitaj sve što ti piše kod deinstalacije , da nebi opet windowsi blago u gospodinu otišli u vječna lovišta.......
faca- Ambiciozni član
-
uuuh... ajd idem odmah probati pa se javim kasnije.. ako me nema narednih 15 minuta... onda drzim misu zadusnicu za moje windowse
Gost- Gost
faca je napisao/la:
očito, znam da njemu nije u cilju dići ponovno windiwse u 10 min, ipak onda nema što naplatiti, al opet, idiotski je ne napraviti image
Tatsha- Ambiciozni član
-
sve je ok.. deinstalirano.. vistamizer mi jos stoji na desku, al sad cu i to skinuti, al prije toga provjeriti da li mi se jos gdje uvalio u sistem...
Gost- Gost
Tatsha je napisao/la:faca je napisao/la:
očito, znam da njemu nije u cilju dići ponovno windiwse u 10 min, ipak onda nema što naplatiti, al opet, idiotski je ne napraviti image
napravio je jucer.. kod mene je problem sto se ne usudim sama puno petljati oko toga...
Gost- Gost
Ajd dobro. Uživaj.
faca- Ambiciozni član
-
inace, kad sam kupila komp dobila sam uz njega jedan DVD, sto mi tip jucer kaze mogu ga baciti od zid, jer na njemu nema treibera... sve je skidao sa interneta, sa svojih cd-ova.. namucio se pravo... bogu fala da ja nisam sama petljala
Gost- Gost
Helena je napisao/la:Tatsha je napisao/la:faca je napisao/la:
napravio je jucer.. kod mene je problem sto se ne usudim sama puno petljati oko toga...
gledaj sama sebi uskačeš u usta, dižeš vistamizer sama, nešto za obradu fotki, "čistiš" sama registar, a kao ne usudiš se sama puno petljati, uglavnom, dajem tvojim "novim" windowsima 3 mjeseca
Tatsha- Ambiciozni član
-
Helena je napisao/la:inace, kad sam kupila komp dobila sam uz njega jedan DVD, sto mi tip jucer kaze mogu ga baciti od zid, jer na njemu nema treibera... sve je skidao sa interneta, sa svojih cd-ova.. namucio se pravo... bogu fala da ja nisam sama petljala
to je normalno, driveri se inače i skidaju s neta s help support stranica
Tatsha- Ambiciozni član
-
Tatsha je napisao/la:Helena je napisao/la:Tatsha je napisao/la:faca je napisao/la:
gledaj sama sebi uskačeš u usta, dižeš vistamizer sama, nešto za obradu fotki, "čistiš" sama registar, a kao ne usudiš se sama puno petljati, uglavnom, dajem tvojim "novim" windowsima 3 mjeseca
u vistamizer me je "uvjerio" jedan tip (kolega mog muza) koji misli da sve zna o kompovima - kaze da on ima vec godinu dana i nikad nije bilo problema.. on mi ga je i instalirao jucer, a za registar me je uvjerio Unitas.. ubuduce ne vjerujem nikome vise nista.. dok sam radila onako kako sam ja mislila da je ok, i sto mi je faca rekao sve je islo super
Gost- Gost
Helena je napisao/la:
u vistamizer me je "uvjerio" jedan tip (kolega mog muza) koji misli da sve zna o kompovima - kaze da on ima vec godinu dana i nikad nije bilo problema.. on mi ga je i instalirao jucer, a za registar me je uvjerio Unitas.. ubuduce ne vjerujem nikome vise nista.. dok sam radila onako kako sam ja mislila da je ok, i sto mi je faca rekao sve je islo super
onda ne slušaj druge i piči na sigurno, lako ćeš uštediti nešto para
Tatsha- Ambiciozni član
-
uživaj
faca- Ambiciozni član
-
Tatsha je napisao/la:Helena je napisao/la:
onda ne slušaj druge i piči na sigurno, lako ćeš uštediti nešto para
rekoh.. ne slusam vise nikoga osim face, a ova akcija me jucer kostala 250€.. cak mi je "poklonio" Nero 8 sa licencom.. pih
Gost- Gost
kooooooooooooooooooooollllllllllllllllllllkoooooooooooooooooooooooo????
faca- Ambiciozni član
-
jbte kak te oderao
Tatsha- Ambiciozni član
-
250€.. samo dok je dosao - 10 km puta 2(koje isto ja placam), posao (50€/sat).. eto.. to je sasvim normalna cijena ovdje.. uzimaju i po 70€/sat
Gost- Gost
Helena je napisao/la:250€.. samo dok je dosao - 10 km puta 2(koje isto ja placam), posao (50€/sat).. eto.. to je sasvim normalna cijena ovdje.. uzimaju i po 70€/sat
fuck, eto ak sad imaš image, napisati ćemo ti mi manual kako napraviti boot cd i dići image, i ostane ti 250 eurića u džepu
Tatsha- Ambiciozni član
-
Tatsha je napisao/la:Helena je napisao/la:250€.. samo dok je dosao - 10 km puta 2(koje isto ja placam), posao (50€/sat).. eto.. to je sasvim normalna cijena ovdje.. uzimaju i po 70€/sat
fuck, eto ak sad imaš image, napisati ćemo ti mi manual kako napraviti boot cd i dići image, i ostane ti 250 eurića u džepu
super.. i onda pare popijemo kad dodjem..
Gost- Gost
Helena je napisao/la:Tatsha je napisao/la:Helena je napisao/la:250€.. samo dok je dosao - 10 km puta 2(koje isto ja placam), posao (50€/sat).. eto.. to je sasvim normalna cijena ovdje.. uzimaju i po 70€/sat
super.. i onda pare popijemo kad dodjem..
ma nije bitno, poanta je da je to max pol sata posla, a nije komplicirano toliko da ne bi mogla sama napraviti, treba samo malo volje i pameti
Tatsha- Ambiciozni član
-
Stranica 2 / 3. • 1, 2, 3
:: NovaGforumi :: Tehnologija
Stranica 2 / 3.