Novogradiško ljeto 2008
+6
Gollum
billy
gorana
Admin
Klio
Unitas
10 posters
Stranica 1 / 1.
Novogradiško ljeto 2008
Evo kao i sto sam obecao par fotki sa prve veceri NG ljeta 2008
Ima toga jos ali tko bi sve priljepio
Ima toga jos ali tko bi sve priljepio
Unitas- Top poster
-
Broj postova : 1028
Registration date : 01.01.2008
Klio- Ambiciozni član
-
Broj postova : 348
Registration date : 06.01.2008
Klio- Ambiciozni član
-
Re: Novogradiško ljeto 2008
Klio je napisao/la:
Ovako ja "vidim" kad se naločem... k'o tvoja kamera.. sve šareno, ljulja se...
Admin je napisao/la:Klio je napisao/la:
Ovako ja "vidim" kad se naločem... k'o tvoja kamera.. sve šareno, ljulja se...
hehehe.. slaba kamera..a malo sam se i ja ljuljala..
Klio- Ambiciozni član
-
E sad malo i da se pohvalim kad nitko od organizatora nije nasao za shodno da igdje to spomene a radi se o angazmanu clanova urduge TENG na organizaciji promocije informaticke kulture kod najmlađih narastaja Nove Gradiške.
Između ostaloga tako su osim same On-line igre imali priliku da se upoznaju sa tehnologiom umrezavanja racunala kako kablovskim putem tako i wireless tehnologiom nadalje imali su priliku probati podizati operativne sisteme i jos poneke sitnice u samom stavljanju racunala u pogon.
Kako je ovo vec tradicionalno okupljanje mladih po sesti put, ovo je bio najmasovniji odaziv mladih.
No dodao bih jos jednu sitnicu koja se pojavila i na ovom NG ljetu.
Pozrtvovnoscu clanova udruge druga i treca vecer se mogla pratiti na internetu koristeci mogucnost live video prenosa desavanja na samoj bini.
Kako slika govori vise nego 1000 rijeci, pogledajte i sami.
Ovako je pocelo negdje oko 15:00 sati
Bez sponzora nista
A ovako je to otprilike izgledalo svako vece
Ova trojica su alfa i omega svih desavanja a i ja sam se tu negdje muvao
Vec pomenuti video prijenos u zivo na internetu
A ovako smo se osigurali da zbrisemo sa opremom prije kise
I na kraju jedna od skupnih slika jednog dijela mladih koji su te veceri odlucili provesti uz nas .
Jos jednom bih se uz sve clanove ukljucene u projekat zahvalio gradu Nova Gradiška, Županiji i sponzorima
Između ostaloga tako su osim same On-line igre imali priliku da se upoznaju sa tehnologiom umrezavanja racunala kako kablovskim putem tako i wireless tehnologiom nadalje imali su priliku probati podizati operativne sisteme i jos poneke sitnice u samom stavljanju racunala u pogon.
Kako je ovo vec tradicionalno okupljanje mladih po sesti put, ovo je bio najmasovniji odaziv mladih.
Pozrtvovnoscu clanova udruge druga i treca vecer se mogla pratiti na internetu koristeci mogucnost live video prenosa desavanja na samoj bini.
Bez sponzora nista
Ova trojica su alfa i omega svih desavanja a i ja sam se tu negdje muvao
Vec pomenuti video prijenos u zivo na internetu
A ovako smo se osigurali da zbrisemo sa opremom prije kise
I na kraju jedna od skupnih slika jednog dijela mladih koji su te veceri odlucili provesti uz nas .
Jos jednom bih se uz sve clanove ukljucene u projekat zahvalio gradu Nova Gradiška, Županiji i sponzorima
Zadnja promjena: Unitas; 17.08.08 11:52; ukupno mijenjano 1 put.
Unitas- Top poster
-
čestitam na uspjehu i nadam se sačuvanim živcima. Ipak je trebalo sačuvati toliko djece.
Čestitke nisu samo tebi čika uni nego i tvojim dečkima iz udruge.
gorana- Top poster
-
Broj postova : 1393
Registration date : 14.02.2008
Ma sve je to bilo i nama jako lijepo iskustvo i pokretac za dalje.gorana je napisao/la: čestitam na uspjehu i nadam se sačuvanim živcima. Ipak je trebalo sačuvati toliko djece.
Unitas- Top poster
-
A da samo znate kako čika Uni pravi fajront.. :smijeh1: :smijeh1:
gorana- Top poster
-
Unitas je napisao/la:E sad malo i da se pohvalim kad nitko od organizatora nije nasao za shodno da igdje to spomene a radi se o angazmanu clanova urduge TENG na organizaciji promocije informaticke kulture kod najmlađih narastaja Nove Gradiške.
Bez sponzora nista
Baš ti hvala što si se sjetio staviti onaj plakat na kome je pisalo: www.novogradiscani.com
Ma nema problema bit ce i iduci put naravno ako ga do tad ne izgubis kao i ovaj put :cheers2:Admin je napisao/la:Baš ti hvala što si se sjetio staviti onaj plakat na kome je pisalo: www.novogradiscani.com
Unitas- Top poster
-
Unitas je napisao/la:Ma nema problema bit ce i iduci put naravno ako ga do tad ne izgubis kao i ovaj put :cheers2:Admin je napisao/la:Baš ti hvala što si se sjetio staviti onaj plakat na kome je pisalo: www.novogradiscani.com
Joj pa da, ona druga fotka je bila prije nego si doneo plakat sorryAdmin je napisao/la:
A, evo je... ti si stavio krivu fotku...
Unitas- Top poster
-
Unitas je napisao/la:Joj pa da, ona druga fotka je bila prije nego si doneo plakat sorryAdmin je napisao/la:
A, evo je... ti si stavio krivu fotku...
Moje viđenje Novogradiškog ljeta: Sjećam se samih početaka te manifestacije u našem gradu. Onda kad je još imala veze s kulturnim događajem. Sjećam se i tv ekipa koje su to dolazile snimati kao i uglednih radijskih i tv voditelja koji su vodili program. Gdje su danas tv ekipe i ugledni voditelji? Imali smo priliku makar preko glazbenog ljeta afirmirati svoj grad. Zar se jedna takva manifestacija nije mogla iskoristiti za prezentaciju svoga grada u privrednom, obrtničkom i kulturnom smislu? Sve je nekako izmaklo kontroli i vjerojatno u početcima dobro zamišljena manifestacija po mom mišljenju krenula u krivom smjeru .Danas se pretvorila u paradu pijanstva i kiča od koje sam grad sigurna sam nema puno koristi, osim možda loše reklame.
VIP lože za one dobrog želudca i lošeg sluha
Umijesto prezentacije slavonskih specijaliteta gradom se na sve strane širi miris kotlovine ćevapa pljeskavica i luka.
Umjesto da se za naše najmlađe organiziraju nekakve vesele, zabavne igre natjecateljskog karaktera nudi im se ovo.
Zašto se na štandovima ne nude poznati slavonski kolači: orahnjače ,makovnjače ,salenjaci.? Zašto forneti?
Zašto umijesto narodnih rukotvorina na štandovima stoji jeftina kineska plastičarija koju možete svaki dan kupiti na tržnici?
Ali da ne bude sve samo kritika evo sam uspjela snimiti i par pozitivnih primjera kakvo bi novogradiško ljeto trebalo biti .
Naš mladi vinar Marko Kovre i njegov otac svojim trudom i požrtvovnim radom za kratko vrijeme uspjeli su stvoriti vrhunsko vino prepoznatljive kvalitete.Zaželimo im i dalje uspješan rad . Vinarija Kovre!!!!
Naše drage hrabre sugrađanke iz udruge Kap ljubavi prezentirale su svoje aktivnosti i rukotvorine.
Jedna mlada gospođa iz udruge Tkanica me je posebno oduševila svojim pravim autentičnim slavonskim
rukotvorinama.
I na kraju zašto sve ne bi bilo ovako:
Umijesto prezentacije slavonskih specijaliteta gradom se na sve strane širi miris kotlovine ćevapa pljeskavica i luka.
Umjesto da se za naše najmlađe organiziraju nekakve vesele, zabavne igre natjecateljskog karaktera nudi im se ovo.
Zašto se na štandovima ne nude poznati slavonski kolači: orahnjače ,makovnjače ,salenjaci.? Zašto forneti?
Zašto umijesto narodnih rukotvorina na štandovima stoji jeftina kineska plastičarija koju možete svaki dan kupiti na tržnici?
Ali da ne bude sve samo kritika evo sam uspjela snimiti i par pozitivnih primjera kakvo bi novogradiško ljeto trebalo biti .
Naš mladi vinar Marko Kovre i njegov otac svojim trudom i požrtvovnim radom za kratko vrijeme uspjeli su stvoriti vrhunsko vino prepoznatljive kvalitete.Zaželimo im i dalje uspješan rad . Vinarija Kovre!!!!
Naše drage hrabre sugrađanke iz udruge Kap ljubavi prezentirale su svoje aktivnosti i rukotvorine.
Jedna mlada gospođa iz udruge Tkanica me je posebno oduševila svojim pravim autentičnim slavonskim
rukotvorinama.
Gollum- Middle class
-
Broj postova : 768
Gollum je napisao/la:Moje viđenje Novogradiškog ljeta: Sjećam se samih početaka te manifestacije u našem gradu. Onda kad je još imala veze s kulturnim događajem. Sjećam se i tv ekipa koje su to dolazile snimati kao i uglednih radijskih i tv voditelja koji su vodili program. Gdje su danas tv ekipe i ugledni voditelji? Imali smo priliku makar preko glazbenog ljeta afirmirati svoj grad. Zar se jedna takva manifestacija nije mogla iskoristiti za prezentaciju svoga grada u privrednom, obrtničkom i kulturnom smislu? Sve je nekako izmaklo kontroli i vjerojatno u početcima dobro zamišljena manifestacija po mom mišljenju krenula u krivom smjeru .Danas se pretvorila u paradu pijanstva i kiča od koje sam grad sigurna sam nema puno koristi, osim možda loše reklame.
o bokte vidio pa di si mene uspila uslikat ođe.....hehehehe, vesela ekipa i ja u dresu hrvatske repke lijveo za gljivom
Proxy u vip loži...
gorana- Top poster
-
proxy zavodnik hehehehe....ulovila sam ga gdje šmeka tri komada...prosjek godina 210 :cico:
oracle- Ambiciozni član
-
Broj postova : 314
Registration date : 22.04.2008
Gollum je napisao/la:Moje viđenje Novogradiškog ljeta: Sjećam se samih početaka te manifestacije u našem gradu. Onda kad je još imala veze s kulturnim događajem. Sjećam se i tv ekipa koje su to dolazile snimati kao i uglednih radijskih i tv voditelja koji su vodili program. Gdje su danas tv ekipe i ugledni voditelji? Imali smo priliku makar preko glazbenog ljeta afirmirati svoj grad. Zar se jedna takva manifestacija nije mogla iskoristiti za prezentaciju svoga grada u privrednom, obrtničkom i kulturnom smislu? Sve je nekako izmaklo kontroli i vjerojatno u početcima dobro zamišljena manifestacija po mom mišljenju krenula u krivom smjeru .Danas se pretvorila u paradu pijanstva i kiča od koje sam grad sigurna sam nema puno koristi, osim možda loše reklame.
Umjesto prezentacije slavonskih specijaliteta gradom se na sve strane širi miris kotlovine ćevapa pljeskavica i luka.
rukotvorinama.
Blue Shadow- Top poster
-
Broj postova : 1236
Registration date : 02.01.2008
Ma bravo Gollum. Admin plješće, evo i ja , ali.............nisam vidio redove pred nabrojanim, al zato jesam pred kotlovinom, roštiljem, pivom........Trgovci nude šta raja traži .........Ja osobno prestanem disat kad prolazim kraj "kuhinja" ( dođe mi zlo ).
al , evo za utjehu malo narodne ljepote.
Na prvoj slici je detalj iz jednog od 6 ormara u koje moja strina već 60 godia sprema svoje rukotvorine. Na slici su tkanice, ono srolano su pokrovi za nju i muža, tkani stolnjaci i šta ti ja znam šta još ima.
na drugoj slici je stolnjak star oko 60 godina bijel i očuvan kao da je od jučer. I još miriši.....
al , evo za utjehu malo narodne ljepote.
Na prvoj slici je detalj iz jednog od 6 ormara u koje moja strina već 60 godia sprema svoje rukotvorine. Na slici su tkanice, ono srolano su pokrovi za nju i muža, tkani stolnjaci i šta ti ja znam šta još ima.
na drugoj slici je stolnjak star oko 60 godina bijel i očuvan kao da je od jučer. I još miriši.....
faca- Ambiciozni član
-
Broj postova : 416
Registration date : 30.12.2007
Stranica 1 / 1.