"Pazi tako da ostaneš nevina...."
+5
Admin
billy
faca
Tatsha
dreamer
9 posters
:: NovaGforumi :: Lifestyle
Stranica 3 / 5.
Stranica 3 / 5. • 1, 2, 3, 4, 5
Re: "Pazi tako da ostaneš nevina...."
Covjece ja samo pokusavam izmiriti ono sto si ti svojom gluposcu zapoceo, vjeruj mi da veoma dobro poznam nase zenskice na forumu i nisu ni na jedan nacin zasluzile da se prema njima tako ponasa.dreamer je napisao/la:Kome tebi pa od kad si ti žensko ajd da je Helči to rekla pa hajde ,sad jedino ako si ti glasnogovornik onda je to druga stvar...
Žene mudru šute a ti tražiš ispriku daj se saberi...
A ti mene smatraj za sto hoces
Unitas- Top poster
-
Broj postova : 1028
Registration date : 01.01.2008
Svaka cast Billy ali ja to ne vidim tako i mos me jebatbilly je napisao/la:mozemo naci dijalog , ali kao sto rekoh ovaj se topic moze gledati sa puno strana i zato ne mislim da treba isprika veca od vec recene.
ako cemo tako, onda mozemo zatvoriti 90% topica na svakom forumu.
Na kraju ce nam ostati web-cafee i slikom na sliku.
Dreamer je zasigurno drugacijeg svjetonazora od tebe i mene ali nije sovinist niti je ovim topicom to htio prikazati..
TI si uni kao sto i sam znas covjek od mog povjerenja i dobri vitez koji staje u obranu dama, ali ovdje to nije bilo potrebno , da jest topic nebi prezivio prvi post .
Unitas- Top poster
-
to je ok , bas zbog toga se ovo i zove FORUM , ali pokuasjmo izbjeci killere topica koji su koliko toliko frekventni i nase suprotnosti rijesiti nekim drugim rijecima..ima ih tako puno.Unitas je napisao/la:Svaka cast Billy ali ja to ne vidim tako i mos me jebatbilly je napisao/la:mozemo naci dijalog , ali kao sto rekoh ovaj se topic moze gledati sa puno strana i zato ne mislim da treba isprika veca od vec recene.
ako cemo tako, onda mozemo zatvoriti 90% topica na svakom forumu.
Na kraju ce nam ostati web-cafee i slikom na sliku.
Dreamer je zasigurno drugacijeg svjetonazora od tebe i mene ali nije sovinist niti je ovim topicom to htio prikazati..
TI si uni kao sto i sam znas covjek od mog povjerenja i dobri vitez koji staje u obranu dama, ali ovdje to nije bilo potrebno , da jest topic nebi prezivio prvi post .
mozda sam u krivu ali stojim iza svega napisanog.
Je.... mene se optuživalo da sam sve i svašta i svi su s guštom prihvaćali zajebanc....,ponavljam ponovno nije mi bio cilj nikoga uvrijediti,nego ispipati stanje konzervativnosti jer se upravo meni lijepila etiketa konzervativca ,a sad kad sam odigrao fintu sad se pokazalo ko je tu tko i tko je istinski puritanac ....
dreamer- Ambiciozni član
-
Broj postova : 359
Registration date : 02.01.2008
E moj Billy
Unitas- Top poster
-
znas i sam da ih ne postujem
Unitas- Top poster
-
znam..niti jaUnitas je napisao/la: znas i sam da ih ne postujem
E pa ona znas da sam jedva docekao tako nesto da netko uleti na klizav terenbilly je napisao/la:znam..niti jaUnitas je napisao/la: znas i sam da ih ne postujem
Unitas- Top poster
-
cekaj cekajbilly je napisao/la:vidim ja nista veceras od grudi ..odoh spavati
Unitas- Top poster
-
dreamer je napisao/la:To ti je bilo trik pitanje šine i ispit javnog mnjenja forumaša na tu temu,pogotovo forumašica a ako je koja forumašica povređena ispričavam se najprije zato jer nisam šovinista nikakav pogotovo ne ženski.
ovo mi je "jako" , nemoj se izvlačiti na to, to je i murdy ponudio kao alternativni izgovor, ali ne mislim da ti je to bilo u planu, niti najmanje, nego si naknadno vidio put kojim možeš "nekažnjen" šmugnuti
Tatsha- Ambiciozni član
-
Broj postova : 499
Registration date : 31.12.2007
nemooj uni .. , bas sam mislio ugasiti mac-aUnitas je napisao/la:cekaj cekajbilly je napisao/la:vidim ja nista veceras od grudi ..odoh spavati
aaa dobraaa , mislim recenicaTatsha je napisao/la:dreamer je napisao/la:To ti je bilo trik pitanje šine i ispit javnog mnjenja forumaša na tu temu,pogotovo forumašica a ako je koja forumašica povređena ispričavam se najprije zato jer nisam šovinista nikakav pogotovo ne ženski.
ovo mi je "jako" , nemoj se izvlačiti na to, to je i murdy ponudio kao alternativni izgovor, ali ne mislim da ti je to bilo u planu, niti najmanje, nego si naknadno vidio put kojim možeš "nekažnjen" šmugnuti
Ma evo ti pivo
Unitas- Top poster
-
Da da i autobusi lete po zraku....
dreamer- Ambiciozni član
-
Broj postova : 359
Registration date : 02.01.2008
nemoj jebat, mislis airbusdreamer je napisao/la:Da da i autobusi lete po zraku....
E pa jebi ga onda sad ces dobit nesto drugo cek malobilly je napisao/la:pogresna marka :blue:Unitas je napisao/la:
Ma evo ti pivo
Unitas- Top poster
-
Evi ti isto mos sisat
Unitas- Top poster
-
tetra , bolje iz siseUnitas je napisao/la: Evi ti isto mos sisat
E nju nek ti ljepi mo..., ma bolje da ne napisem, ma znas vec tkobilly je napisao/la:tetra , bolje iz siseUnitas je napisao/la: Evi ti isto mos sisat
E nju nek ti ljepi
Unitas- Top poster
-
Stranica 3 / 5. • 1, 2, 3, 4, 5
:: NovaGforumi :: Lifestyle
Stranica 3 / 5.