Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Zanimljivosti iz časopisa..

2 posters

Go down

Zanimljivosti iz časopisa.. Empty Zanimljivosti iz časopisa..

Postaj by gorana 15.10.08 12:25

Ako nađete nešto zanimljivo, što naravno želite podijeliti i komentirati sa ostatkom foruma, možete staviti ovdje.
http://www.24sata.hr/index.php?cmd=show_clanak&tekst_id=18034&web_page_id=main_page_fun
Sternomantiju, otkrivanje karaktera prema obliku grudi, stručnjaci koriste i smatraju je pouzdanom koliko i astronomiju

Želite li zaviriti u tajne ženine duše prije nego što se stopite u strastvenom zagrljaju, pomoć potražite u staroj španjolskoj umjetnosti proricanja -sternomanitiji. Ovaj pojam odnosi se na proricanje budućnosti iz oblika i obilježja na prsima, a u današnje vrijeme ovom se metodom služe i stručnjaci. Tvrde da ženin karakter možemo pročitati iz oblika i veličine njezinih grudi. Talijanski seksolog Piero Lorenzoni objasnio je da ženine grudi mogu naznačiti karakter u istoj mjeri kao što to čini astrologija. Tipove grudi usporedio je s voćkama te tvrdi kako veličina i oblik grudi muškarcu mogu otkriti sve o nekoj ženi. Prema njegovoj teoriji, žene s malim grudima su uzbudljive, inteligentne, vole seks te su pravi životni suputnici. No žene s velikim grudima dijeli na one koje će rijetko odbiti poziv na seks i dame koje više uživaju u nježnosti. Prema obliku poprsja Lorenzoni je žene podijelio na dinje, grejp, kruške i limune. Dodao je i naranče te tvrdi kako žene s takvim oblikom grudi nisu lude za seksom, no vole maženje.

DINJA TRAŽI DIVLJENJE I VOLI SE RAZMAZITI
Voćni popis počinje s dinjama. Piero tvrdi kako se žene okruglih grudi doimaju majčinski. No žene s poprsjem u obliku dinja prije svega žele divljenje muškaraca. Ako ih razmazite, vrlo će rijetko odbiti vaš poziv na seks.

LIMUN JE UVIJEK U POTRAZI ZA UŽITKOM
Muškarci koji vole žene divljeg, neukorivog karaktera trebali bi birati one čiji vrh poprsja podsjeća na polovicu limuna. Ove su žene pune života, ponekad slatko drske, ali iznad svega žele život pun iznenađenja i adrenalinskih užitaka.

GREJP VOLI NJEŽNOST I NIJE ZA VELIKU STRAST
Žene koje se kriju iza ovakvih grudi daleko su od onoga što oni očekuju. Možda djeluju seksi i zavodljivo, no one su u biti stidljive i nisu zainteresirane za velike izljeve strasti. Razmazit će partnera, ali ispred seksa stavit će izmjenjivanje nježnosti.

SLATKA JE KAO KASNA KRUŠKA
Ako ste pikirali ljepoticu s prsima u obliku kruške, znajte da, iako su konzervativne, žene ovakvog poprsja vole seks u svim varijantama. I pripazite! Iako djeluju vrlo ozbiljno, ove su pripadnice nježnijeg spola sklone preljubu.

Što mislite o tome?
gorana
gorana
Top poster
Top poster

Female
Broj postova : 1393
Age : 45
Location : tu blizu
Registration date : 14.02.2008

[Vrh] Go down

Zanimljivosti iz časopisa.. Empty Re: Zanimljivosti iz časopisa..

Postaj by gorana 16.10.08 19:27

Pravila kako privući baš svaku ženu
Mnogi bi muškarci ponekad voljeli da postoji tajni recept za osvajanje žena, tako da se ne moraju previše truditi. No čarobna riječ ne postoji, ali postoje neke stvari na koje padaju sve žene. Originalnost, stabilnost, doza zagonetnosti i nepredvidivost neke su od njih


Zavedite je tako da postane ovisna o vama


Donosimo vam nekoliko savjeta koji bi vam mogli pomoći da budete pravi osvajač:

Čovjek s manirima
Ponašati se kavalirski moćan je način osvajanja žena. Otvorite dragoj vrata, primite je za ruku dok izlazi iz automobila, pridržite joj stolicu i dat ćete joj do znanja da je u dobrim rukama. Žene vole vidjeti da vam je stalo, da se ponašate zaštitnički te da kavalirstvo nije izumrlo.

Kul i neodoljiv
Nemojte biti tip koji živčani radi malih stvari, koji psuje kao kočijaš kada mu se upali crveno, koji nervozno pali cigaretu i viče na loš nogometni rezultat omiljenog kluba ili agresivno reagira na najmanji problem. Budite staloženi i smireni i sigurno je nećete otjerati.


Zaplešite na vrhu zgrade i osvojite je originalnošću

Nepredvidiv i neodoljiv
Najveća pogreška svih veza je prepuštanje rutini i predvidivost. Ženama sigurno nećete biti zanimljivi ako znaju što ćete točno raditi kad se vidite, kamo ćete je izvesti i kada ćete je točno nazvati. Iznenadite je ponekad nekim izletom, iznajmite bicikl i otiđite u prirodu, odvedite je na vrh najveće zgrade i popijte čašicu vina uživajući u pogledu. Budite zabavni i postat će ovisna o vama!

Samozatajni i privlačni
Mnogi muškarci skloni su, kada se zaljube, dragoj ispričati sve o sebi. Budite tajanstveni i nemojte joj se previše otkrivati. Posebno se nemojte previše hvaliti poslovnim uspjesima. Žene su više impresionirane kada od drugih saznaju za vaša dostignuća nego kada se sami hvalite.

Čovjek koji ima život
Svi muškarci koji imaju uspjeha kod žena imaju jednu zajedničku karakteristiku. Naime, svi oni imaju zanimljiv život i ne trebaju ženu da bi bili sretni. Žene ovakve tipove smatraju iznimno privlačnima. Oko njih se moraju više potruditi kako bi ih uvjerile da su baš one pravi izbor za njih.

t-portal
gorana
gorana
Top poster
Top poster

Female
Broj postova : 1393
Age : 45
Location : tu blizu
Registration date : 14.02.2008

[Vrh] Go down

Zanimljivosti iz časopisa.. Empty Re: Zanimljivosti iz časopisa..

Postaj by gorana 02.11.08 8:04

Ne zaboravite voljeti sebe

Kada nekoga volimo svim svojim srcem, bilo da je ljubav uzvraćena ili nije, vrlo lako je izgubiti sebe iz vida. Ipak, iako je ljubav prema drugome vjerojatno najčudesniji osjećaj koji možemo imati vrlo je važno ne zaboraviti voljeti sebe.

Ispod su nabrojane neke stvari koje će nas podsjetiti koliko smo mi važni, nevažno jeste li u vezi ili solo.

1 – Izbjegavajte osobe koje unose u vaš život nemir. Nogirajte dečka ili curu koji vas tretiraju kao smeće. Prestanite se družiti s prijateljicom koja vas ogovara iza leđa...

Kada se okružite s ljudima koji isijavaju pozitivnu energiju i vi ćete biti pozitivniji, a to će privlačiti nove pozitivne ljude u vaš život.

2 – Nemojte ni za čim žaliti. Iako je život pun obrata sudbine, to ga čini zanimljivim. Ako žalite za svojom prošlošću to će budućnost učiniti nemirnijom. Usredotočite se na ovdje i sada i živite punim plućima.

3 – Nemojte trošiti energiju na mržnju. Mržnja odnosi previše truda i vremena, a beskorisna je. Mnogo je korisnije i ugodnije nekoga voljeti.

4 – Živite život za sebe. Prestanite ugađati drugima, jer nikad ne možete u potpunosti zadovoljiti nečije potrebe, a na u tom pokušaju možete u potpunosti izgubiti sebe. Slijedite svoje snove i ne dopustite drugima da ih ugrožavaju.

5 – Plešite svaki dan. Plesom se otpušta hormon sreće, smanjuje stres i tjeraju teške misli. Plešite kako biste nešto ispričali, plešite kako biste pokazali da volite, plešite kako biste zaboravili, plešite kako biste nekoga nasmijali…

6- Stalno postavljajte nove izazove. Nemojte trošiti energiju na osjećaj inferiornosti. Čovjek ima ogromne mogućnosti za rast i razvoj tijela i uma. Uvijek tražite načine za napredak i nikad nemojte venuti za prošlošću.

7 – Uživajte u vremenu koje provodite sa samima sobom. Nemojte se bojati samoće. Izvedite se na večeru u restoran, otiđite u kino… Vi ćete profitirati od svoje neovisnosti, a drugi će joj se diviti.

8 – Svaki dan nekoga zagrlite. Dokazano je da što veći broj međuljudskih dodira ostvaruju to su osobe sretnije.

9 – Vodite dnevnik. Jednom kada ostarite zbog toga ćete sebi biti zahvalni. Dnevnik će vam također pomoći dati objektivniji pogled na svakodnevna pitanja. Na taj način ćete sebe bolje upoznati i razjasniti svoju nutrinu.

10 – Sebe volite više nego bilo koga drugog. Sa sobom ćete sigurno provesti ostatak života, s drugima je to uvijek upitno. Jednom kada prihvatite sebe i svoju unutarnju prtljagu, bit ćete bolje društvo osobama oko vas. Ne možete očekivati da vas drugi poštuju ukoliko sami sebe ne poštujete.
gorana
gorana
Top poster
Top poster

Female
Broj postova : 1393
Age : 45
Location : tu blizu
Registration date : 14.02.2008

[Vrh] Go down

Zanimljivosti iz časopisa.. Empty Re: Zanimljivosti iz časopisa..

Postaj by Gollum 04.11.08 18:51

Model 1983., u dobrom stanju. Kompletna dodatna oprema, dobre suspenzije, prostrani prtljažnik, drugi vlasnik. Cijena po dogovoru. Dolazi s pratnjom od tri i pet godina', tekst je jednog oglasa. Jedan Rumunj na web-stranici na kojoj se prodaju rabljeni automobili ponudio je svoju 25-godišnju ženu. Alex Cretu, 20-godišnjak iz Bukurešta, nadao se da bi za svoju voljenu mogao dobiti četiri milijuna funti, no smanjio je cijenu na 3000 funti kako bi je što prije prodao. ''Žena na prodaju. Model 1983., u dobrom stanju. Kompletna dodatna oprema, dobre suspenzije, prostrani prtljažnik, drugi vlasnik. Cijena po dogovoru. Dolazi s pratnjom od tri i pet godina. Samo ozbiljne ponude dolaze u obzir'', tekst je oglasa na stranici www.okazii.ro. Alex kaže da je oglas stavio jer mu je dosadilo to što mu žena stalno prigovara, a i da se našali. Kaže da je čekao da mu žena ode u Španjolsku kako ne bi saznala za prodaju. Do sada nije zaprimo prihvatljivu ponudu jer su svi ponuditelji ili ponudili prenisku cijenu ili tražili plaćanje u ratama. </a>
Gollum
Gollum
Middle class
Middle class

Female
Broj postova : 768
Location : Špilja
Registration date : 06.01.2008

[Vrh] Go down

Zanimljivosti iz časopisa.. Empty Re: Zanimljivosti iz časopisa..

Postaj by gorana 20.11.08 21:54

Koristite loptu umjesto stolcaPopularne pilates lopte donose mnoge zdravstvene koristi ako se u uredu koriste umjesto stolca.

Dok sjedite na klasičnom uredskom stolcu vaše tijelo je statično, mišići ne rade, a to znači da se s vremenom uljenjuju i slabe. Osim toga, statična poza ne dopušta da održite dobar odnos sa gravitacijom, pa se vaše tijelo pogrbljuje.

Ako koriste loptu imate pod sobom aktivnu površinu, te samim sjedenjem popravljate svoje držanje, jačate mišiće i svijest o tijelu. Dinamični pokreti za vrijeme sjedenja pomažu oduprijeti se gravitaciji, te ćete poboljšati cirkulaciju, a zbog toga što pod vama nije čvrsta podloga morate koristiti mišiće kojima se održava stabilnost tijela, što se odražava također u boljem držanju.


http://www.covermagazin.com/zasto.php?NID=2507
ja koristim loptu.. bounce
gorana
gorana
Top poster
Top poster

Female
Broj postova : 1393
Age : 45
Location : tu blizu
Registration date : 14.02.2008

[Vrh] Go down

Zanimljivosti iz časopisa.. Empty Re: Zanimljivosti iz časopisa..

Postaj by Gollum 04.04.09 23:43

Vlasnici i psi sličeali samo izgledom:
Ako želite pročitati članak vam se nalazi ovdje

http://www.tportal.hr/lifestyle/obiteljidom/15888/Vlasnici-i-psi-slicec-ali-samo-izgledom.html
Gollum
Gollum
Middle class
Middle class

Female
Broj postova : 768
Location : Špilja
Registration date : 06.01.2008

[Vrh] Go down

Zanimljivosti iz časopisa.. Empty Re: Zanimljivosti iz časopisa..

Postaj by Sponsored content


Sponsored content


[Vrh] Go down

[Vrh]

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Ne moľeą odgovarati na postove.