Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Google Chrome izašao iz beta verzije

Go down

Google Chrome izašao iz beta verzije Empty Google Chrome izašao iz beta verzije

Postaj by Admin 13.12.08 17:18

Dogodilo se ono što se u Gogleovom taboru događa toliko rijetko da bismo takve slučajeve mogli nabrojati na prste jedne ruke. Jedan od proizvoda internetskog diva predstavljen je u konačnoj verziji
Google je korisnicima ponudio nadogradnju preglednika Chrome na verziju 1.0.154.36, čime je ovaj web preglednik i službeno izašao iz beta verzije. Kako je navedeno na službenom Googleovom blogu, 'svi ciljevi stabilnosti i performansi uspješno su dostignuti i iz tog razloga iz Chromea uklanjamo oznaku Beta'.

Vijest o izlasku Chromea iz beta verzije donekle je iznenađujuća poznavajući politiku ove kuće da neke svoje proizvode, poput webmail servisa Gmail, drži u beti i nekoliko godina nakon predstavljanja, no s druge strane i nije toliko iznenađujuća. Naime, kako bi se proizvođači i dućani računalnom opremom odlučili na predinstaliranje određenog komada softvera na svoja računala, nužno je da isti bude predstavljen u konačnoj verziji.

U 100 dana od predstavljanja Google Chrome uspješno je ugrabio oko 10 milijuna aktivnih korisnika diljem svijeta, a dosad je ponuđeno čak 14 nadogradnji ovog web preglednika.

Više detalja o novotarijama u konačnoj verziji Google Chromea možete pročitati na ovoj adresi.
Admin
Admin
Admin
Admin

Male
Broj postova : 3343
Registration date : 18.12.2007

http://www.novogradiscani.com

[Vrh] Go down

Google Chrome izašao iz beta verzije Empty Re: Google Chrome izašao iz beta verzije

Postaj by Gost 21.12.08 19:41

cheers sunny ja obožavam svoj google chrome!
Fantastičan je, brz, pregledan, toliko toga nudi, malo traži! king

scratch ne pitajte me samo zašto sam sad dosurfala na mozilli Suspect

smijeh

Gost
Gost

[Vrh] Go down

Google Chrome izašao iz beta verzije Empty Re: Google Chrome izašao iz beta verzije

Postaj by Admin 21.12.08 19:43

Jedino mi fali onaj padajući menu iz address bara, ili ja nešto nisam dobro napravio...?
Inače, sve potpisujem što si gore napisala...

zivio
Admin
Admin
Admin
Admin

Male

[Vrh] Go down

Postaj by Gost 21.12.08 19:53

scratch jemaš praf,,to je to..padajući meni!
i meni se mili padajući, protivno svim uvriježenim mišljenjima da je mirno stojeći bolji. cherry

smijeh

Gost
Gost

[Vrh] Go down

Postaj by Admin 21.12.08 19:55

Čarolija je napisao/la:scratch jemaš praf,,to je to..padajući meni!
i meni se mili padajući, protivno svim uvriježenim mišljenjima da je mirno stojeći bolji. cherry

smijeh

cool smijeh
Admin
Admin
Admin
Admin

Male

[Vrh] Go down

Postaj by Sponsored content

Sponsored content

[Vrh] Go down

[Vrh]

- Similar topics