Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Ja sam samo stranac

2 posters

Go down

Ja sam samo stranac Empty Ja sam samo stranac

Postaj by Blue Shadow 06.06.10 17:31

Grupa Deseti planet, Nova Gradiška http://www.desetiplanet.com/

Konačno... Nakon dugog, depresivnog sivila i kiša koje liju danima, suncem okupani grad. Toliko sam se radovao tom trenutku i sebi samome, vjerujući da kako će ta energija napuniti i moje baterije, ali ni sva ljepota prirode, pjev ptica, glasovi razigrane djece ne pokrenuše u meni onaj novi osjećaj punoće i energije...

Baterije ostadoše u narančastom, na rubu crvenog. Pokušavam se trgnuti i reči samome sebi: ma zaboli te neka stvar, nastavi dalje u svom filmu, ignoriraj, ali onda opet misli krenu navirati kao bujica nakon velikih kiša.

Grad i ljudi u njemu, ljudi u gradu... Ljudi kojima vjerujete, ljudi za koje bi ste dali sve, pokazuju pravo lice. Uništavaju i ono malo dobrih i pozitivnih misli u vama, dovode vas u twilight zone, a sive stanice troše svu preostalu energiju pokušavajući dati odgovor na pitanja koja naviru...
Nema ga. Jednostavno, nema odgovora...

Jedni u svojoj naivnosti i neznanju gutaju riječi slatkorječivih pokušavajući vas uvjeriti u nemoguće, drugi svoje neuspjehe i frustracije prenose na sve oko sebe, a treći koji su ipak uspjeli ostvariti svoje ciljeve kriju istinu o tome. Ako im kažeš u lice izgubit ćeš još jednog prijatelja. Ako im ne kažeš teško ih je gledati kako sami sebe i druge lažu pogledom u stranu i nastavljaju svoj jadni život.

I kao što pjesma kaže: Ja sam samo stranac...
Blue Shadow
Blue Shadow
Top poster
Top poster

Male
Broj postova : 1236
Registration date : 02.01.2008

[Vrh] Go down

Ja sam samo stranac Empty Re: Ja sam samo stranac

Postaj by Gollum 11.06.10 21:12

Šta na ovo odgovoriti moj Admine? Promijenili smo se zatvorili u svoje ljušture postali zavidni,kivni i ogorčeni.
Već neko vrijeme ja se držim ovoga:

Opusti se i isprobaj!!!
Gollum
Gollum
Middle class
Middle class

Female
Broj postova : 768
Registration date : 06.01.2008

[Vrh] Go down

Postaj by Blue Shadow 12.06.10 14:16

Gollum je napisao/la:Šta na ovo odgovoriti moj Admine? Promijenili smo se zatvorili u svoje ljušture postali zavidni,kivni i ogorčeni.
Već neko vrijeme ja se držim ovoga:

Opusti se i isprobaj!!!

Ja sam samo stranac 984199 Ja sam samo stranac 433286
Blue Shadow
Blue Shadow
Top poster
Top poster

Male
Broj postova : 1236
Registration date : 02.01.2008

[Vrh] Go down