WAR zone!
4 posters
:: NovaGforumi :: Razno
Stranica 1 / 2.
Stranica 1 / 2. • 1, 2
WAR zone!
Evo tema za koju možemo i u offtopic a da ne kenjamo previše po drugim temama kad se zakačimo oko nečega! Stoga gospodo, izvadite svoje duge devetke, .357-ice i eaglove i udrite!
Re: WAR zone!
proxi je napisao/la:Evo tema za koju možemo i u offtopic a da ne kenjamo previše po drugim temama kad se zakačimo oko nečega! Stoga gospodo, izvadite svoje duge devetke, .357-ice i eaglove i udrite!
Ne samo war zone nego i mines field...
u kombincaiji sa H&K G33 i HS2000 sa mnogo granata, C4 i nožinom kojom svilu sječeš!murdoc je napisao/la:proxi je curica
Murdy, dođi da se malo igramo!
ccc , superhik jednom puhne i ode ti u vjecna lovista :albino:proxi je napisao/la:u kombincaiji sa H&K G33 i HS2000 sa mnogo granata, C4 i nožinom kojom svilu sječeš!murdoc je napisao/la:proxi je curica
Murdy, dođi da se malo igramo!
Gost- Gost
Pa ti ne poznajes moci superhickaproxi je napisao/la:Hehehehe, morat će se on napuhat onda dobrano jer ja ne idem nikuda! HEHEHEHE
Gost- Gost
doobar ..superproxi ..tvoj ego je veci od moga , sto naravno tehnicki nije moguce , vec samo teoretski.proxi je napisao/la:Ti ne poznaješ moći superproxia! tsk tsk
Gost- Gost
mozda mr Andersonproxi je napisao/la:a možda postavljamo kriva pitanja? ha mr smith?
Gost- Gost
ZNAM..bas ti hvala sto me podsjecasproxi je napisao/la:znaš ti onu, žene su kao ruski rulet, okreneš krivu i nahebo si!
Gost- Gost
proxi je napisao/la:znaš ti onu, žene su kao ruski rulet, okreneš krivu i nahebo si!
Znas ti sta uopste znaci ratovat, izgleda da jos nisi zivio sa djevojkom /zenom skupa .
Uostalom si vidio one uniformirane Rista mozes samo da se predajes. </BLOCKQUOTE>
svabo- Novi član
-
Broj postova : 12
Registration date : 01.01.2008
hehehe, misliš, vjeruj mi da sam se hrvo s takvom jednom na treningu....znaju one popustit!
http://world.guns.ru/machine/fn_mag_b.jpg
Rokaj miško
Rokaj miško
Razarach- Novi član
-
Broj postova : 43
Registration date : 01.01.2008
Stranica 1 / 2. • 1, 2
:: NovaGforumi :: Razno
Stranica 1 / 2.