novi portal
+3
Admin
Unitas
TENG
7 posters
Stranica 1 / 1.
novi portal
jedno pitanje, a gdje link prema forumu s novog portala?
TENG- Ambiciozni član
-
Broj postova : 148
Registration date : 03.01.2008
mala pomoc (oprosti Admine)
U ljevom gornjem dijelu imas dva prozora Last topics i NavigationTENG je napisao/la:jedno pitanje, a gdje link prema forumu s novog portala?
Mada bi mi bilo logicnije da u prozoru Navigation umjesto prvog linka za Portal stoji link za forum.
Unitas- Top poster
-
Broj postova : 1028
Registration date : 01.01.2008
Re: novi portal
TENG je napisao/la:jedno pitanje, a gdje link prema forumu s novog portala?
Home, prijatelju, samo klikneš na home....
Admin je napisao/la:TENG je napisao/la:jedno pitanje, a gdje link prema forumu s novog portala?
ok, al možda su i drugi bili u istom problemu.
mislim da bi možda trebalo stavit i negdje link na kojem piše forum, pa da te baci na home.
TENG- Ambiciozni član
-
Nitko se nije žalio, osim tebe...TENG je napisao/la:Admin je napisao/la:TENG je napisao/la:jedno pitanje, a gdje link prema forumu s novog portala?
ok, al možda su i drugi bili u istom problemu.
mislim da bi možda trebalo stavit i negdje link na kojem piše forum, pa da te baci na home.
Link (home) postoji i zaista ne treba novi...
sad je lakše, HVALA.
TENG- Ambiciozni član
-
Imaš sada još jedan link, lijevo > NAVIGATION > Forum....TENG je napisao/la:sad je lakše, HVALA.
Blue Shadow- Top poster
-
Broj postova : 1236
Registration date : 02.01.2008
Ajde napišite ovdje kakav bi portal htjeli. Al da bude drugačiji.
Znači - ne klasične vijesti , politika, sport, koje možemo čitat svagdje.
Ovako kako je započeto nije loše. Više zanimljivosti iz našeg i vaših krajeva, nešto što nije svakodnevno. Vijesti iz Švice, Njemačke, Indije...Osijeka , Zagreba....... a što se tiče čitatelja i korisnika foruma i portala .
Iznesite svoje prijedloge. Normalno, jedini honorar bit će vam zadovoljstvo da je vijest objavljena i čitana.
Ovako kako je započeto nije loše. Više zanimljivosti iz našeg i vaših krajeva, nešto što nije svakodnevno. Vijesti iz Švice, Njemačke, Indije...Osijeka , Zagreba....... a što se tiče čitatelja i korisnika foruma i portala .
Iznesite svoje prijedloge. Normalno, jedini honorar bit će vam zadovoljstvo da je vijest objavljena i čitana.
Moderator02- Novi član
-
Broj postova : 17
Registration date : 01.01.2008
bilo bi zanimljivo kad bi mogli uređivati vjesti na početnoj strani portala, al to u biti imamo u forumu, tako da za sad nemam konkretan predlog.Moderator02 je napisao/la:Ajde napišite ovdje kakav bi portal htjeli. Al da bude drugačiji.
TENG- Ambiciozni član
-
Ja sam za to da uvedemo neki download glazbe, naravno samo za preslusati koji ce svatko kasnije izbrisati sa svog racunala, jelte! Cisto ono da se malo razmjenjujemo!
Gost- Gost
Helena je napisao/la:Ja sam za to da uvedemo neki download glazbe, naravno samo za preslusati koji ce svatko kasnije izbrisati sa svog racunala, jelte! Cisto ono da se malo razmjenjujemo!
aha, kak da ne, ovo će biti ostvareno 100%, hel niš od toga, takvo nešto na portalu bi napravilo pakao
Tatsha- Ambiciozni član
-
Broj postova : 499
Registration date : 31.12.2007
Tatsha je napisao/la:Helena je napisao/la:Ja sam za to da uvedemo neki download glazbe, naravno samo za preslusati koji ce svatko kasnije izbrisati sa svog racunala, jelte! Cisto ono da se malo razmjenjujemo!
aha, kak da ne, ovo će biti ostvareno 100%, hel niš od toga, takvo nešto na portalu bi napravilo pakao
zasto?
Gost- Gost
Helena je napisao/la:Tatsha je napisao/la:Helena je napisao/la:Ja sam za to da uvedemo neki download glazbe, naravno samo za preslusati koji ce svatko kasnije izbrisati sa svog racunala, jelte! Cisto ono da se malo razmjenjujemo!
zasto?
nisam baš sigurna da bi admin uopće mogao održavati tako nešto, a i takvi portali su predviđeni isključivo downloadu, a ne predstavljanju nekog grada
Tatsha- Ambiciozni član
-
Broj postova : 499
Registration date : 31.12.2007
Tatsha je napisao/la:Helena je napisao/la:Tatsha je napisao/la:Helena je napisao/la:Ja sam za to da uvedemo neki download glazbe, naravno samo za preslusati koji ce svatko kasnije izbrisati sa svog racunala, jelte! Cisto ono da se malo razmjenjujemo!
zasto?
nisam baš sigurna da bi admin uopće mogao održavati tako nešto, a i takvi portali su predviđeni isključivo downloadu, a ne predstavljanju nekog grada
nisam mislila da downlodi idu direktno odavde, nego linkovi na rapidshare, speedyshare i to, a to sam zamislila tako da recimo samo registrirani clanovi mogu vidjeti linkove za download, a downloadati se moze samo sa odredjenim brojem postova (recimo 100)...
Gost- Gost
sviđaju mi se i tema i prijedlozi svako novo osvježenje je dobrodošlo i samim tim i svaka nova ideja je vrijedna pažnje....
dreamer- Ambiciozni član
-
Broj postova : 359
Registration date : 02.01.2008
Stranica 1 / 1.