Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Komunalni redar...

Go down

Komunalni redar... Empty Komunalni redar...

Postaj by Admin 18.12.10 20:22

Da bi ovo što pišem bilo jasnije moram neke stvari navesti unaprijed. Pred zgradom u kojoj stanujem nalaze se dva kontejnera za smeće, naše vlasništvo, plaćeni 12.000 kuna. Prošle godine smo zbog dotrajalosti kupili nove i platili već navedenu cijenu.

Problem koji imamo je protuzakonito odlaganje smeća od strane nepoznatih osoba koje misle da su to javni gradski kontejneri pa svako malo stižu sa svojim smećem.
Neke smo ulovili u odlaganju smeća i podnijeli prijave, ali odgovor komunalnog redara je bio da on ne želi biti svjedok na sudu. Naravno, rekao sam mu da za to nema potrebe jer ćemo nas dvojica, susjed koji radi u policiji i ja svjedočiti pa ne vidimo u čemu je problem?

Problem, također stvaraju i susjedi koji nose smeće u naš kontejner iz JUG-a 3 (ulazi C i D, trideset stanova), iako imaju svoj kontejner kod A ulaza. Također i stanari iz susjedne ulice J. B. Jelačića 6, 6A, 6b (16 stanova), donose svoje smeće iako su upozoreni da mogu kupiti kante u Slavči po smješno niskim cijenama: nekih 70 kuna i to plativo na godinu dana.

No, da se vratim na komunalnog redara. Sretoh ga jedan dan i pitam što je s prijavama za protuzakonito odlaganje smeća i dobih ovaj odgovor:
- Vidi, ako nisu smeće bacali uokolo nego su ga odložili u kontejner ja im ne mogu ništa. (Ovdje ide onaj smajli shock)...
Nakon što sam ustvrdio da to nije javni gradski kontejner nego naše vlasništvo, skupo plaćeno, ponovio je isto.
- Znači, mogu ja donijeti svoje smeće i odložiti u tvoju kantu i to je u redu? upitah ga, ali ne dobih odgovor.

Naravno, morat ću potražiti odgovor od mjerodavnih osoba bez obzira do kuda trebao ići, a kad utvrdim istinu tražit ću odgovornost istog zbog nečinjenja. U prijevodu: ima onih koji će za tu plaću RADITI...

Eto, sad vas pozivam, do daljeg, da svoje smeće odnesete komunalnom redaru u njegovu kantu jer je to, po njemu, zakonito i ispravno...
Brem jednu vreću tjedno, pravilno upakiranu.

S obzirom da znate o kome se radi, njegovu kućnu adresu možete pronaći u tel. imeniku na www.tportal.hr
Btw, iako se radi o javnoj osobi neću iznositi imena...
Admin
Admin
Admin
Admin

Male
Broj postova : 3343
Registration date : 18.12.2007

http://www.novogradiscani.com

[Vrh] Go down

Komunalni redar... Empty Re: Komunalni redar...

Postaj by Gost 24.12.10 9:03

Imena javnih osoba se moraju javno izreci ! Drago mi je da trazis pravdu,iako je uzaludno,Covjece ako ne pripadas komunjarskoj kasti,pravdu nikada neces dobiti. Pisao sam ja o Novogradiskoj pravdi i pravdama,kao naruceno ubistvo,izvrsenje istoga i mnoge druge kriminalne radnje,najcesce od ljudi ili bolje reci neljudi u N.Gradisci,a koji su jos u radnom odnosu ili sluzbi gradskoj,zupanijskoj ili drzavnoj. Pravda ce doci,polako ali sigurno. Zato budi mudar,na te kontejnere stavi lanac i katanac, svakom stanaru kljuc i problem je rijesen. Svako dobro za Blagdane. H.H.

Gost
Gost

[Vrh] Go down

[Vrh]