Armstrong na Mjesecu `69???
3 posters
:: NovaGforumi :: Lifestyle
Stranica 1 / 1.
Armstrong na Mjesecu `69???
Kako svi znamo (ili kako nam je prezentirano?) 20. srpnja 1969 Neil Armstrong polozio je lijevu nogu na mjesecevu povrsinu i postao prvi covjek koji je stupio na Mjesec.No, posljednjih godina postavlja se pitanje - da li su Armstrong i ekipa doista bili 384.000 km iznad zemlje ili je sve snimljeno u dobroj Hoolywoodskoj reziji oko 150 km sjeverno od Las Vegasa?
Nestali su svi vazniji dokazni materijali o tom slucaju. Nestale su
trake koje su snimljene, laboratorijski nalazi, nestali su cak i dokazi
koji su doneseni. Posada koja je navodno bila na Mjesecu, nije puno
istupala u javnosti.
Ako su bili te davne `69, kako to da nakon toga vise nismo culi za covjekovo setanje po Mjesecu ? Zivimo li u lazi koju nam plasiraju vec gotovo 40 godina? Sta vi mislite o tome?
Nestali su svi vazniji dokazni materijali o tom slucaju. Nestale su
trake koje su snimljene, laboratorijski nalazi, nestali su cak i dokazi
koji su doneseni. Posada koja je navodno bila na Mjesecu, nije puno
istupala u javnosti.
Ako su bili te davne `69, kako to da nakon toga vise nismo culi za covjekovo setanje po Mjesecu ? Zivimo li u lazi koju nam plasiraju vec gotovo 40 godina? Sta vi mislite o tome?
Gost- Gost
Re: Armstrong na Mjesecu `69???
Dakakao da ima raznih teorija o tom, ali ja ću i dalje vjrovati da se to stvarno dogodilo.
Mislim da je tako bolje, jer onda imam zašto vjerovati NLO-ima. Hoću reći da smo im poremetili nešto tim našim odlaskom i sad oni provjeravaju šta je to bilo, i da se ne bi ponovo dogodilo oni prate sve što se stim događa. I čim se netko približi tom rješenju oni dođu i stave naočale, potom blicnu i onda idemo iznova.
Mislim da je tako bolje, jer onda imam zašto vjerovati NLO-ima. Hoću reći da smo im poremetili nešto tim našim odlaskom i sad oni provjeravaju šta je to bilo, i da se ne bi ponovo dogodilo oni prate sve što se stim događa. I čim se netko približi tom rješenju oni dođu i stave naočale, potom blicnu i onda idemo iznova.
TENG- Ambiciozni član
-
Broj postova : 148
Registration date : 03.01.2008
Hehehehe, ja sam čitao negdje da se to sve odrađivalo u hollywudskom studiju nekom! Jer po nekoj procjeni snimaka koje su izvršili znanstvenici, rekli su da je nemoguće da čovjek može mlatit rukama i đipat a da ga ne odbaci u svemir! Uostalom sama zastava koja se vijorila, nekom tvrdnjom od solarnih vjetrova...da su solarni vjetrovi peglali, te zastavice ne bi bilo, a i sam i astronauti bi se malo bolje ozračili!
mislim da je ta priča o mjesecu gadna kaša koju smo svi pokusali u to doba ....
ekipa koja vodi glavnu riječ u svijetu i danas nam priča priče i uspavanke....
dreamer- Ambiciozni član
-
Broj postova : 359
Registration date : 02.01.2008
Slazem se i uvjeren sam da je exploatacija mjeseca u punom jeku (mislim na rude, metale , a posebno metale meteoritskog porijekla )dreamer je napisao/la:mislim da je ta priča o mjesecu gadna kaša koju smo svi pokusali u to doba ....
Gost- Gost
Ja mislim da su nam Ameri prodali jeftinu holywoodsku seriju u trajanju od nekoliko minuta, a da je sve to zavjera u okrilju hladnog rata izmedju SAD-a i tadasnjeg SSSR-a..... Kad su Ameri skopcali da dovodjenje covjeka na Mjesec nece biti moguce u skoroj buducnosti, a kako su takva nacija da im je bitno biti prvi bez obzira na sve, morali su svijetu pokazati da su oni ucinili prvu setnju po Mjesecu
Gost- Gost
Evo pitanja, zašto Rusi nikad nisu išli na ekspediciju na Mjesec? Niti su se htjeli utrkivati s Amerima oko toga? Pretpostavljam sa si Rusi već prije amera obavili ono što su trebali i shvatili da tamo nema ničega
oo ima tamo svacega i to pogotovo u explataciskom smislu ..AcE fux0r je napisao/la:Evo pitanja, zašto Rusi nikad nisu išli na ekspediciju na Mjesec? Niti su se htjeli utrkivati s Amerima oko toga? Pretpostavljam sa si Rusi već prije amera obavili ono što su trebali i shvatili da tamo nema ničega
Gost- Gost
ima meteorskog kamenja na bacanje, hebiga da nema mjeseca dobili bi mi svo to kamenje na zemlju! No ruda kao eksplataciju, čisto sumnjam, jer cijeli mjesec je jedna velika kamenčina!
AcE fux0r je napisao/la:Evo pitanja, zašto Rusi nikad nisu išli na ekspediciju na Mjesec? Niti su se htjeli utrkivati s Amerima oko toga? Pretpostavljam sa si Rusi već prije amera obavili ono što su trebali i shvatili da tamo nema ničega
ja mislim da su Rusi po nekim pitanjima ipak puno dalje od kauboja, samo sto kod Rusa neke stvari "ne cure" previse u javnost...
Gost- Gost
AcE fux0r je napisao/la:ima meteorskog kamenja na bacanje, hebiga da nema mjeseca dobili bi mi svo to kamenje na zemlju! No ruda kao eksplataciju, čisto sumnjam, jer cijeli mjesec je jedna velika kamenčina!
navodno da kosooki nesto kemijaju da gore ima aluminija i titana
Gost- Gost
na mjesecu postoje dokazi građevina neke stare civilizacije međutim nasa retušira fotke isto kao i lice i dolinu piramida na marsu...
dreamer- Ambiciozni član
-
Vidiš oovo za mjesec nisam čuo, no za mars mi nije ništa čudno, pa nismo mi sami u svemiru hebemu, mora biti još nekoga!
imaš i retuširane fotke negdje na netu vidio sam ih stavit ću link dok otkrijem gdje je...
dreamer- Ambiciozni član
-
Hajde hajde, da i to vidim, nego mene već pomalo neka jeza hvata, kao davne 98 kad je pa server od T-coma i upad interventne sa krim policijom u kuću, da ne bi ovaj puta kakvi hahari iz tajne službe naše upali kod mene!
Boj ne bije svijetlo oružije već boj bije srce u junaka.
dreamer- Ambiciozni član
-
Rdi se o metalima koji ne postoje u nasem kemiskom sistemu, metalima vrlo mocnih osobina..kazu da je exkalibur i thorov cekic iskovan od zeljeza palog sa neba..a dobro znamo da su takva oruzija napravila dar-mar u mitologiji .AcE fux0r je napisao/la:ima meteorskog kamenja na bacanje, hebiga da nema mjeseca dobili bi mi svo to kamenje na zemlju! No ruda kao eksplataciju, čisto sumnjam, jer cijeli mjesec je jedna velika kamenčina!
Gost- Gost
u periodnom sustavu elemenata došlo se čini mi se do 111 ,a murdok ovo o čemu ti pričaš spominju se elementi čak do broja 126,kazu da neki od tih elemenata imaju takva svojstva kao da nisi u trećoj dimenziji...
dreamer- Ambiciozni član
-
[quote=dreamer]kazu da neki od tih elemenata imaju takva svojstva kao da nisi u trećoj dimenziji...[/quote]
Sve nesto mozgam nad ovim dijelom posta, al... ne kuzim!
Sve nesto mozgam nad ovim dijelom posta, al... ne kuzim!
Gost- Gost
oće reć da ima il visinu i širinu il širinu i dužinu il dužinu i visinu
ha ha ha ,traži filadelfija experiment na tragu je tome u toj priči...
dreamer- Ambiciozni član
-
dreamer je napisao/la:ha ha ha ,traži filadelfija experiment na tragu je tome u toj priči...
nasla i citam... zanimljivo, iako pomalo SF
Gost- Gost
:: NovaGforumi :: Lifestyle
Stranica 1 / 1.