Film Hunting Party
Stranica 1 / 1.
Film Hunting Party
Evo, moj muz upravo gleda Hunting Party sa Richardom Gereom...
Naime, Gere glumi ratnog izvjestitelja Simona, koji je za vrijeme rata bio u Bosni... 5 godina poslije rata ponovno se vraca u Bosnu i na tragu je ratnom zlocincu Bogdanoviczu koji je odgovoran za rat, pokolje i masovna ubistva u Bosni, a Bogdanovicz se skriva negdje po sumama (svatko ce u liku Bogdanovicza prepoznati da se zapravo radi o Karadzicu).
Richard Gere cak "progovara" srpski i kaze "bio bih very sretan da vam mogu platiti slivovicu", pita jel ima "slivovice"... uglavnom, po mom misljenju - uzasna limunada....
Naime, Gere glumi ratnog izvjestitelja Simona, koji je za vrijeme rata bio u Bosni... 5 godina poslije rata ponovno se vraca u Bosnu i na tragu je ratnom zlocincu Bogdanoviczu koji je odgovoran za rat, pokolje i masovna ubistva u Bosni, a Bogdanovicz se skriva negdje po sumama (svatko ce u liku Bogdanovicza prepoznati da se zapravo radi o Karadzicu).
Richard Gere cak "progovara" srpski i kaze "bio bih very sretan da vam mogu platiti slivovicu", pita jel ima "slivovice"... uglavnom, po mom misljenju - uzasna limunada....
Gost- Gost
Gost- Gost
Re: Film Hunting Party
dizzz, a kako tek zavrsava... Gere (koji je novinar Simon), njegov snimatelj i jos neki mali plavi, za kojeg cijeli film ne mogu skuziti tko je, hvataju tog Bogdanovicza totalno nenaoruzani, vezu ga i odvode u neko muslimansko selo... Gori film nisam dugo gledala
Gost- Gost
Re: Film Hunting Party
Ja sam totalno zaboravio na ovaj film, ali kad sam skinuo i krenuo gledati vrlo brzo je obrisan sa diska jer je totalno debilan film
Stranica 1 / 1.