Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Umjesto Brnčića, Zlatko Basić tajnik Saveza

Go down

Umjesto Brnčića, Zlatko Basić tajnik Saveza Empty Umjesto Brnčića, Zlatko Basić tajnik Saveza

Postaj by Admin 01.12.11 10:57

Umjesto Brnčića, Zlatko Basić tajnik Saveza Brncic10

Umjesto Brnčića, Zlatko Basić tajnik Saveza
Ivo Petranović

Dugogodišnji tajnik Saveza sportova Nova Gradiška, Tomislav Brnčić, otišao je u mirovinu i na mjestu profesionalnog tajnika krovne sportske udruge našeg grada došao je Zlatko Basić, poznati novogradiski sportski djelatnik, boksački entuzijast.

Izvršni odbor Saveza sportova analogno zakonskim odredbama raspisao je javni natječaj za mjesto tajnika. Bilo je više kandidata kao i prispjelih molbi, ali nisu svi ispunjavali zadane kriterije, izuzev Zlatka Basića, pa je on jednoglasno izabran. Osim što Savez sportova ima novog tajnika dobio je i nove prostorije koje se sada nalaze na Trgu kralja Tomislava, na katu kraj soba političkih stranaka u daleko konfornijem prostoru sa centralnim grijanjem i uređenim prostorom. Do sada je Savez radio u zaista neprikladnim prostorima stare zgrade sa neriješenim grijanjem i u nedoličnom ambijentu za krovnu sportsku udrugu. Tako je Tomislav Brnčić, vrsni sportski djelatnik, koji je cijeli svoj životni vijek posvetio sportu, pa i danas u njemu aktivno sudjeluje i pobjeđuje kao stolnoteniski veteran (+60) i jedini je međunarodni sudac našega grada, zakoračio u mirovinu. No, on neće mirovati jer će i dalje suditi i igrati, a od aktivnosti u Savezu sportova bit će u Povjerenstvu za izbor sportaša godine.

Na slici: Tomislav Brnčić, dugodišnji sportski djelatnik, međunarodni stolnoteniski sudac i aktivni veteran (+60), otišao je u mirovinu.
Admin
Admin
Admin
Admin

Male
Broj postova : 3343
Age : 67
Location : Nova Gradiška
Registration date : 18.12.2007

http://www.novogradiscani.com

[Vrh] Go down

[Vrh]

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Ne moľeą odgovarati na postove.