Tesko je forumas biti :)
+2
sylar
Tatsha
6 posters
:: NovaGforumi :: Društvo
Stranica 2 / 3.
Stranica 2 / 3. • 1, 2, 3
Re: Tesko je forumas biti :)
AcE fux0r je napisao/la:pa ti imaš snagu za to helena i mogučnost zar ne?!
mislis?
Gost- Gost
Helena je napisao/la:Moze li mi netko reci kako da preimenujem ovaj topic?
uđi na prvi post editom i stavi novi naslov i to bi trebalo biti to
Tatsha- Ambiciozni član
-
Broj postova : 499
Registration date : 31.12.2007
Tatsha je napisao/la:Helena je napisao/la:Moze li mi netko reci kako da preimenujem ovaj topic?
uđi na prvi post editom i stavi novi naslov i to bi trebalo biti to
uradjeno, thnx
Gost- Gost
AcE fux0r je napisao/la:Nikakave apsolutno, ja se klonim ovoga od nadalje!
Kojega?
Gost- Gost
znate sta je meni cudno? Na onom Forumu ste se svi bunili da je dosadan, htjeli ste nesto bolje! Sa puno optimizma se doslo na ovaj Forum i sta se dogadja? Ne valja ni to! Zanimljivo! A, da mi netko objasni zasto?
Gost- Gost
Helena je napisao/la:AcE fux0r je napisao/la:Nikakave apsolutno, ja se klonim ovoga od nadalje!
Kojega?
bježi od i
Tatsha- Ambiciozni član
-
Helena je napisao/la:znate sta je meni cudno? Na onom Forumu ste se svi bunili da je dosadan, htjeli ste nesto bolje! Sa puno optimizma se doslo na ovaj Forum i sta se dogadja? Ne valja ni to! Zanimljivo! A, da mi netko objasni zasto?
ja sam se bunila zbog adminove samovlade, a ona se počinje primjećivati i ovdje što ako se ne zaustavi niš od ovoga imho
Tatsha- Ambiciozni član
-
Tatsha je napisao/la:Helena je napisao/la:AcE fux0r je napisao/la:Nikakave apsolutno, ja se klonim ovoga od nadalje!
Kojega?
bježi od i
jesam i ja jedan od te dvojice
Gost- Gost
Helena je napisao/la:Tatsha je napisao/la:Helena je napisao/la:AcE fux0r je napisao/la:Nikakave apsolutno, ja se klonim ovoga od nadalje!
Kojega?
bježi od i
jesam i ja jedan od te dvojice
ti i ja, naravno, to su žene
Zadnja promjena: ; 27.01.08 19:09; ukupno mijenjano 1 put.
Tatsha- Ambiciozni član
-
AcE fux0r je napisao/la:Hahahahaha, ovo je dobro, niste vas dvije veći vragovi od mene samog!
samo se ti nadaj (unadijespasnadajekurva)
Tatsha- Ambiciozni član
-
Ja se ne nadam tatsha, ja znam to! hehehe, al kako god da gledaš Nada zna nekad biti i dobra! Nekad zna i posljednja krepat
AcE fux0r je napisao/la:Ja se ne nadam tatsha, ja znam to! hehehe, al kako god da gledaš Nada zna nekad biti i dobra! Nekad zna i posljednja krepat
tako je, kad sve umre nada ostaje posljednja ili tako nekako
Gost- Gost
Helena je napisao/la:Ajd vi meni jos recite sta pizdite na mene... jesam sta kriva?
ja pizdim na sve ak nisi primjetila, ne volim usilljenost, kao što sam već rekla. bojim se da će ovaj forum otići kao što je i došao-naglo, a nadam se da to nije plan
Tatsha- Ambiciozni član
-
Tatsha je napisao/la:Helena je napisao/la:Ajd vi meni jos recite sta pizdite na mene... jesam sta kriva?
ja pizdim na sve ak nisi primjetila, ne volim usilljenost, kao što sam već rekla. bojim se da će ovaj forum otići kao što je i došao-naglo, a nadam se da to nije plan
ne volim ni ja usiljenost, a sto se tice Foruma, naravno da nije u planu da naglo ode i mislim da bi bilo steta.. zanci - vrijeme je da se ovdje nesto mijenja... Daj neke konstruktivne prijedloge...
Hmmm, a zasto Acefuxor pizdi na mene ?
Gost- Gost
Helena je napisao/la:Tatsha je napisao/la:Helena je napisao/la:Ajd vi meni jos recite sta pizdite na mene... jesam sta kriva?
ne volim ni ja usiljenost, a sto se tice Foruma, naravno da nije u planu da naglo ode i mislim da bi bilo steta.. zanci - vrijeme je da se ovdje nesto mijenja... Daj neke konstruktivne prijedloge...
Hmmm, a zasto Acefuxor pizdi na mene ?
moj najkonstruktivniji prijedlog je već iznešen- ne otvarati zilijon tema na kojima nema tko pisati (kao tvoj za studoše kojih baš i nemamo, odnosno imamo 3,a ak oni ne žele otvoriti sebi temu zašto bi im netko drugi) i molim admina da ne otvara svaki dan 5 novih tema, odnosno da smanji broj tema otvorenih pod adminskom palicom
Tatsha- Ambiciozni član
-
Ko je reko helena da ja pizdim na tebe...ja ne shvaćam kako ljudi ne mogu malo stvorit živosti u nečemu, odma se svodi na to da je neko na nekog bijesan i da ga hoe ubit!
AcE fux0r je napisao/la:Ko je reko helena da ja pizdim na tebe...ja ne shvaćam kako ljudi ne mogu malo stvorit živosti u nečemu, odma se svodi na to da je neko na nekog bijesan i da ga hoe ubit!
ma, meni se ucinilo, znas da sam mimoza Ajd sad i ti neki konstruktivan prijedlog!
Gost- Gost
Stranica 2 / 3. • 1, 2, 3
:: NovaGforumi :: Društvo
Stranica 2 / 3.