Valentinovo
+2
Tatsha
Blue Shadow
6 posters
:: NovaGforumi :: Lifestyle
Stranica 1 / 1.
Valentinovo
Da ne bi smo odlutali u temi zanemarite pitanja i rasprave tipa: još jedan zapadnjački komercijaliziran događaj.
Valentinovo stiže. Što ćete pokloniti dragoj osobi? Hoćete li je izvesti u restoran, kafić, kazalište (oni u Zagrebu i Osijeku, Splitu, Rijeci...), ili uz poklon slijedi i nešto originalno?
Podijelite to s nama, ovdje...
:happyvalentine
Valentinovo stiže. Što ćete pokloniti dragoj osobi? Hoćete li je izvesti u restoran, kafić, kazalište (oni u Zagrebu i Osijeku, Splitu, Rijeci...), ili uz poklon slijedi i nešto originalno?
Podijelite to s nama, ovdje...
:happyvalentine
Blue Shadow- Top poster
-
Broj postova : 1236
Registration date : 02.01.2008
Re: Valentinovo
iz OS ništa, ne slavimo valentinovo, ak je to jedini dan kad se trebam osjećati voljeno- ne, hvala, ja sam prevelik ego da bi željela osjećati voljeno pišljivi dan, bez 365 dana godišnje niš
Tatsha- Ambiciozni član
-
Broj postova : 499
Registration date : 31.12.2007
Ma ne, žene se trebaju osjećati i biti voljene svih 365 dana u godini, a ovo je, kako ja to volim reći, još jedan razlog za trošenje i "kirvaj"...Tatsha je napisao/la:iz OS ništa, ne slavimo valentinovo, ak je to jedini dan kad se trebam osjećati voljeno- ne, hvala, ja sam prevelik ego da bi željela osjećati voljeno pišljivi dan, bez 365 dana godišnje niš
A ti ne bi voljela da ti dragi nešto pokloni?
Blue Shadow- Top poster
-
Blue Shadow je napisao/la:Ma ne, žene se trebaju osjećati i biti voljene svih 365 dana u godini, a ovo je, kako ja to volim reći, još jedan razlog za trošenje i "kirvaj"...Tatsha je napisao/la:iz OS ništa, ne slavimo valentinovo, ak je to jedini dan kad se trebam osjećati voljeno- ne, hvala, ja sam prevelik ego da bi željela osjećati voljeno pišljivi dan, bez 365 dana godišnje niš
nedavno smo imali 10togodišnjicu i dobih poklončić, to mi je važnije od nekog izmišljenog datuma koji mi zaista ne znači niš u životu
Tatsha- Ambiciozni član
-
O tome i je riječ, poklon, zar ne...? :greeny2:Tatsha je napisao/la:Blue Shadow je napisao/la:Ma ne, žene se trebaju osjećati i biti voljene svih 365 dana u godini, a ovo je, kako ja to volim reći, još jedan razlog za trošenje i "kirvaj"...Tatsha je napisao/la:iz OS ništa, ne slavimo valentinovo, ak je to jedini dan kad se trebam osjećati voljeno- ne, hvala, ja sam prevelik ego da bi željela osjećati voljeno pišljivi dan, bez 365 dana godišnje niš
nedavno smo imali 10togodišnjicu i dobih poklončić, to mi je važnije od nekog izmišljenog datuma koji mi zaista ne znači niš u životu
Blue Shadow- Top poster
-
Moji oba decka imaju imendan za Valentinovo (sin i muz jel), ali - poklona nema, jer ono sto je vazno je ono sto nosimo u srcu, ono sto nikakvim poklonom ne mozemo nadomjestiti, a to su ljubav, postovanje i nas troje zajedno (ko tri musketira - svi za jednoga jedan za sve)
Gost- Gost
Ma de..kaki pokloni..
Ne slavimo Bozic..
Ako imas curu,decka kupis joj ruzu i dosta..
Stab onas sada,markove konake!
Ne slavimo Bozic..
Sgt.Colossus- Ambiciozni član
-
Broj postova : 293
Registration date : 06.01.2008
Sgt.Colossus je napisao/la:Ma de..kaki pokloni..
Ne slavimo Bozic..
ruža je poklon
Tatsha- Ambiciozni član
-
Tatsha je napisao/la:Sgt.Colossus je napisao/la:Ma de..kaki pokloni..
Ne slavimo Bozic..
ruža je poklon
Pa da,i reko sam da je poklon..
Ne mislim sada nista pretjerano kupovat,dost je ruža..
Jedino ako neko volje kupit nesta drugo..
Sgt.Colossus- Ambiciozni član
-
Broj postova : 293
Ty sto si tako kruta?Ma daj,to ti je cisto znak paznje.Datum kao datum nije bitan ali hajde cisto zbog nekih obicaja...
maxx je napisao/la:Ty sto si tako kruta?Ma daj,to ti je cisto znak paznje.Datum kao datum nije bitan ali hajde cisto zbog nekih obicaja...
običaji stari 10-15 godina???? ne sjećam se da se prije to slavilo, nekako mi se više sviđao onaj stari 8.mart i cvijeće koje je moja mama dobivala od tate za taj dan
Tatsha- Ambiciozni član
-
Ljubav ahhhhh ljubav !! Pa već dugo nisam zaljubljena ni u koga pa tako ništa ni ne očekujem niti kome moram darovati . Osobno nemam ništa protiv Valentinova :happyvalentine Ma slatko je vidjeti mlade ljude kako se vole
Gollum- Middle class
-
Broj postova : 768
samo da ne bi valentinovo završilo ovako :
https://www.youtube.com/watch?v=D_B9PA1qAaU
https://www.youtube.com/watch?v=D_B9PA1qAaU
Klio- Ambiciozni član
-
Broj postova : 348