D-link ADSL
4 posters
:: NovaGforumi :: Tehnologija
Stranica 1 / 1.
D-link ADSL
E drustvo jedan mali savjet u vezi D-link ADSL modema.
kako je MaxTV krenuo vise u opticaj primjeceno je da dolazi do malih poteskoca sa pomenutim modemom.
Naime bilo da se radi o Lan ili Wlan izvedbi ako ga koristite samo za net radi bezprijekorno ali ako se koristi i za IP-TV ponekad se desava da hoce zalediti i MaxTV i net konekciju (ocijenjeno da mu je to jedan bug za koji jos nema rijesenja).
Moj savjet kad koristite vec pomenuti modem gledajte da koristite samo pojedinacno a ne obadvije usluge istovremeno, znaci kad ste na netu ne koristite MaxTV ili obrnuto
kako je MaxTV krenuo vise u opticaj primjeceno je da dolazi do malih poteskoca sa pomenutim modemom.
Naime bilo da se radi o Lan ili Wlan izvedbi ako ga koristite samo za net radi bezprijekorno ali ako se koristi i za IP-TV ponekad se desava da hoce zalediti i MaxTV i net konekciju (ocijenjeno da mu je to jedan bug za koji jos nema rijesenja).
Moj savjet kad koristite vec pomenuti modem gledajte da koristite samo pojedinacno a ne obadvije usluge istovremeno, znaci kad ste na netu ne koristite MaxTV ili obrnuto
Unitas- Top poster
-
Broj postova : 1028
Registration date : 01.01.2008
Re: D-link ADSL
Hehehehe, a to ako si na netu i gleda istovremeno maxtv? Ili netko gleda filma, a ti treba na netu neto napravit i isključi mu max....hehehehehe ma nije to do uređaja koliko je to do centrale ne kojoj je tvoja linija i od koje ti dolazi signal! Svako malo ti T-com mora resetirati izlaz da bi to normalno radilo jer centrale nisu jo zamijenjene novima koje mogu protjerati masu podataka!
Ima i toga ali ponavljam da je opisani bug specifican upravo za D-link-ov modem.
Provjereno jos prije nego sto je T-com stavio u ponudu D-link modeme
Provjereno jos prije nego sto je T-com stavio u ponudu D-link modeme
Unitas- Top poster
-
niti jedan uređaj nije pouzdan, to svi znamo, bio to D-Link ili ZyXel ili Kasda ili Siemens, svaki ima svoju manu! No opet je tu Software i firmware koji se izbacuje radi tih bugova!
zato ja imam t comov adsl i digi tv :lol:
Tatsha- Ambiciozni član
-
Broj postova : 499
Registration date : 31.12.2007
hehehehe, neka neka, ja imam i digia i maxa i digitalni reciver ovako....hehehe tehnike bokte da se objesi
Tatsha je napisao/la:zato ja imam t comov adsl i digi tv :lol:
Neman nista protiv tebe ali koliko ja znam da T comov ADSL modem nepostoji, T-com je samo jedan od usluzitelja a ne i proizvodjac ADSL modema
Sorry na ispravci pogresnoga navoda
Unitas- Top poster
-
nije ona ni spominjala modem nikakav unitas, pročitaj jo jednom rečenicu, ona ima T-comov adsl, to je mislila na uslugu, a ne t comov modem!
Ispravak netočnog navoda!
Ispravak netočnog navoda!
Vjerojatno lapsus, T-com koristi ove:
http://www.t-com.hr/privatni/kzona/podrska_savjeti/maxadsl_uredjaji.asp
http://www.t-com.hr/privatni/kzona/podrska_savjeti/maxadsl_uredjaji.asp
Blue Shadow- Top poster
-
Broj postova : 1236
Registration date : 02.01.2008
Unitas je napisao/la:Tatsha je napisao/la:zato ja imam t comov adsl i digi tv :lol:
Neman nista protiv tebe ali koliko ja znam da T comov ADSL modem nepostoji, T-com je samo jedan od usluzitelja a ne i proizvodjac ADSL modema
malo razmisli to je napisano, poanta toga je da imam dvije razdvojene usluge, pa nemam gore navedenog problema
router je d- link
Tatsha- Ambiciozni član
-
nije čovjek razumio kontekst tvoje rečenice, nemoj mu zamjerit!Tatsha je napisao/la:Unitas je napisao/la:Tatsha je napisao/la:zato ja imam t comov adsl i digi tv :lol:
malo razmisli to je napisano, poanta toga je da imam dvije razdvojene usluge, pa nemam gore navedenog problema
router je d- link
ma nije to nije razumio, već je upotrijebio krivi način, pročitaj ovu rečenicu
pa fuck, ak smo mali, nismo djeca
Neman nista protiv tebe ali koliko ja znam da T comov ADSL modem
nepostoji, T-com je samo jedan od usluzitelja a ne i proizvodjac ADSL
modema
Tatsha- Ambiciozni član
-
Tatsha je napisao/la:ma nije to nije razumio, već je upotrijebio krivi način, pročitaj ovu rečenicuNeman nista protiv tebe ali koliko ja znam da T comov ADSL modem
nepostoji, T-com je samo jedan od usluzitelja a ne i proizvodjac ADSL
modema
Pa ajde, u pravu si 100% neće mu se valjda ponoviti
Sorry na opasci ali ocito se nismo razumjeli
Unitas- Top poster
-
:: NovaGforumi :: Tehnologija
Stranica 1 / 1.