Pogodi grad
+10
Unitas
AcE fux0r
billy
Tatsha
Razarach
gorana
gurru
Gollum
Sgt.Colossus
Blue Shadow
14 posters
:: NovaGforumi :: Razno
Stranica 7 / 40.
Stranica 7 / 40. • 1 ... 6, 7, 8 ... 23 ... 40
Re: Pogodi grad
znaš što ,
ti uspiješ baš uvijek staviti sliku mjesta fotkanu iz takve perspektive
da je jednostavno nemoguće mi prepoznati mjesto, pa da mi je i vlastita kuća na njemu pred nosom....eto.
Isto kao što mi je sad poznat vijadukt...pa oni silosi...ma
ti uspiješ baš uvijek staviti sliku mjesta fotkanu iz takve perspektive
da je jednostavno nemoguće mi prepoznati mjesto, pa da mi je i vlastita kuća na njemu pred nosom....eto.
Isto kao što mi je sad poznat vijadukt...pa oni silosi...ma
Gost- Gost
Jel ovo u Istri?
gorana- Top poster
-
Broj postova : 1393
Registration date : 14.02.2008
Idem ja po kartu!
gorana- Top poster
-
Labin
gorana- Top poster
-
Žminj
gorana- Top poster
-
pazin
gorana- Top poster
-
yeeesČarolija je napisao/la:billy je napisao/la:njetgorana je napisao/la:Žminj
Pazin!!!
nemam pojma zašto sam quotala billya, da nisam, moj odgovor bi bio prvi!
Nego, jeste li znali da je Pazin administrativno središte Istre, to mnogi ljudi ne znaju, odmah bubnu da je to Pula, pretpostavljajući da je, pošto tamo "stoluju" političke face...
Nego, jeste li znali da je Pazin administrativno središte Istre, to mnogi ljudi ne znaju, odmah bubnu da je to Pula, pretpostavljajući da je, pošto tamo "stoluju" političke face...
Gost- Gost
znam, svake sam godine u puli a obavezno posjetim i pazin i unutrasnjost istre...predivan krajČarolija je napisao/la:nemam pojma zašto sam quotala billya, da nisam, moj odgovor bi bio prvi!
O.k. ti koji znaš sve tajne i misterije ovoga planeta :smijeh1: , remember da ovo čitaju(valjda) i mnogi drugi...billy je napisao/la:znam, svake sam godine u puli a obavezno posjetim i pazin i unutrasnjost istre...predivan krajČarolija je napisao/la:nemam pojma zašto sam quotala billya, da nisam, moj odgovor bi bio prvi!
pa je red ponuditi kad se može i informaciju više, zar ne? Sveznalice!
Gost- Gost
Billy, previše radiš đir po Kvarneru i zato ćeš ti biti kriv ako admin zagunđa
što mu radimo po topićima...
ali...ne mogu odoljeti da ne stavim ovo...
glazba, naravno...
što mu radimo po topićima...
ali...ne mogu odoljeti da ne stavim ovo...
glazba, naravno...
Gost- Gost
na prvi pogled mi lici na bakar ??, ali izgleda nije jer je iza ona suma i ravnica....hmmmm
Onda...odluči se. Da li je ili nije.billy je napisao/la:na prvi pogled mi lici na bakar ??, ali izgleda nije jer je iza ona suma i ravnica....hmmmm
Gost- Gost
jeČarolija je napisao/la:Onda...odluči se. Da li je ili nije.billy je napisao/la:na prvi pogled mi lici na bakar ??, ali izgleda nije jer je iza ona suma i ravnica....hmmmm
billy je napisao/la:jeČarolija je napisao/la:Onda...odluči se. Da li je ili nije.billy je napisao/la:na prvi pogled mi lici na bakar ??, ali izgleda nije jer je iza ona suma i ravnica....hmmmm
To je malo starija fotka, sada bi se na novoj vidio vijadukt i neke preinake u okolišu iznad Bakra.
Gost- Gost
Stranica 7 / 40. • 1 ... 6, 7, 8 ... 23 ... 40
:: NovaGforumi :: Razno
Stranica 7 / 40.