Pogodi grad
+10
Unitas
AcE fux0r
billy
Tatsha
Razarach
gorana
gurru
Gollum
Sgt.Colossus
Blue Shadow
14 posters
:: NovaGforumi :: Razno
Stranica 31 / 40.
Stranica 31 / 40. • 1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 35 ... 40
Re: Pogodi grad
je ali u drugom smjeru od opatije , onom prema senju , ma sto pitas kad znasČarolija je napisao/la:da li je to u istom điru, s onim prije?
a što pitam, kad već znam .
da, to mi je sinulo kasnije , vezano uz medveju , ali i sam sada kuzim da je lovran..to je sve tako blizu jedno drugoga..100 puta sam od opatije do lovrana isao uz rivu pjeske .Čarolija je napisao/la:ma kakvi Kesten dvori!? to si sad nadopisao. šta ne spadaju oni pod Lovran?!
kako se to kaže po moju? kad šetaš pješke od Voloskog do Lovrana?billy je napisao/la:da, to mi je sinulo kasnije , vezano uz medveju , ali i sam sada kuzim da je lovran..to je sve tako blizu jedno drugoga..100 puta sam od opatije do lovrana isao uz rivu pjeske .Čarolija je napisao/la:ma kakvi Kesten dvori!? to si sad nadopisao. šta ne spadaju oni pod Lovran?!
Dvije riječi. znam da znaš.
Gost- Gost
no, dobro. Uvala Scott.billy je napisao/la:nije jadranovoČarolija je napisao/la:nije Smokvica..
To je Jadranovo.
Gost- Gost
a to podpada pod....???Čarolija je napisao/la:no, dobro. Uvala Scott.billy je napisao/la:nije jadranovoČarolija je napisao/la:nije Smokvica..
To je Jadranovo.
znas da znam..evo ti hint u vidu smajlijaČarolija je napisao/la:pa što ja znam...nisam razmišljala kamo što upada. pod što.
znaš li ti?
ček..da li mi još raspravljamo da li je ono uvala scott, ili ono jeste uvala s. samo pitaš kamo spada...
a moja fotka gore..stoji, nitko ne pogađa.
Gost- Gost
smiri se magic , ovo podpada pod kraljevicu , a tvojom cu se fotkom pozabaviti uskoro..za sada mi ne govori ama bas nista ,,no tko znaČarolija je napisao/la:ček..da li mi još raspravljamo da li je ono uvala scott, ili ono jeste uvala s. samo pitaš kamo spada...
pa to sam fotkala neki dan, kako ne znaš...
pa igramo se pogađanja u stilu- tu sam nagazio babu, točio gorivo, pio kavu...
Flash-discoteque....
Flash-discoteque....
Gost- Gost
neki dan si bila u kastavu ?Čarolija je napisao/la:pa to sam fotkala neki dan, kako ne znaš...
Flash-discoteque....
neznam ni ja vise,, eto neka neko stavi novu gabulu .Čarolija je napisao/la:i gdje smo sad..na kojoj temi? :smijeh1:
evo novi
gorana- Top poster
-
Broj postova : 1393
Registration date : 14.02.2008
gorana- Top poster
-
Broj postova : 1393
Registration date : 14.02.2008
ok, hajde ti jedan nisi već dugo