Sekulic
+7
Unitas
AcE fux0r
Sgt.Colossus
gurru
Blue Shadow
TENG
Gollum
11 posters
Stranica 1 / 2.
Stranica 1 / 2. • 1, 2
Sekulic
Danas mi zacvrkutala jedna pticica na prozoru i kaze "Sekulic je prodan Goranu Vlaovicu koji ce na tom mjestu graditi stanove, a Sekulic se seli u prostorije Slavonijaradinosti"...
Gost- Gost
Re: Sekulic
Pa zar je to moguće ljudi moji !! Hoće li Gradiščani još jednom njemo promatrati kako nestaje još jedna tvornica.Umijesto da se nešto pokrene u gradu da svi zajedno bolje živimo njemo promatramo kako nam tajkuni ruše tvornice od kojih se nekad živijelo.Ma samo me zanima kad će i TANG tom logikom nestati.
Gollum- Middle class
-
Broj postova : 768
Registration date : 06.01.2008
Ljudi moji, kako ne razumijete.
Nova Gradiška se trudi postati predgrađe Zagreba.
Imat ćemo zgrade i vile a u Zagrebu će biti sva industrija...
Nova Gradiška se trudi postati predgrađe Zagreba.
Imat ćemo zgrade i vile a u Zagrebu će biti sva industrija...
TENG- Ambiciozni član
-
Broj postova : 148
Registration date : 03.01.2008
Gollum je napisao/la:Pa zar je to moguće ljudi moji !! Hoće li Gradiščani još jednom njemo promatrati kako nestaje još jedna tvornica.Umijesto da se nešto pokrene u gradu da svi zajedno bolje živimo njemo promatramo kako nam tajkuni ruše tvornice od kojih se nekad živijelo.Ma samo me zanima kad će i TANG tom logikom nestati.
Tvornice su ovdje u NG odavno nestale. Oni koji još rade u njima, odnosno njihovim ostacima, imaju tako mizerne plaće da ne mogu platiti račune, a kamo li živjeti od toga...
Zato, ne tuguj...
Polako, ali sigurno ostvaruje se ona Tuđmanova o 200 bogatih obitelji u Hrvatskoj...
Blue Shadow- Top poster
-
Broj postova : 1236
Registration date : 02.01.2008
Pa kako da ne tugujem Blue kad se sve raspada pred našim očima a mi samo nemočno gledamo. A kako živijeti i bez te crkavice? Evo baš večerasjaviše na dnevniku kako naši dobro plačeni saborski zastupnici vode brigu da naša presretna nacija ne ostavlja loš dojam i sliku.Pa tako onim "najsretnijim" žiteljima naše velebne prestolnice brane skupljanje plastične ambalaže jer to stvara ružnu sliku i ostavlja ružan dojam. Koga uhvati komunalni redarstvenik platiti će 300kn kazne.
Gollum- Middle class
-
Broj postova : 768
Tu crkavicu ljudi potroše na doručak i put do posla, ostatak? Hm sumnjam da s njim mogu nešto...Gollum je napisao/la:Pa kako da ne tugujem Blue kad se sve raspada pred našim očima a mi samo nemočno gledamo. A kako živijeti i bez te crkavice? Evo baš večerasjaviše na dnevniku kako naši dobro plačeni saborski zastupnici vode brigu da naša presretna nacija ne ostavlja loš dojam i sliku.Pa tako onim "najsretnijim" žiteljima naše velebne prestolnice brane skupljanje plastične ambalaže jer to stvara ružnu sliku i ostavlja ružan dojam. Koga uhvati komunalni redarstvenik platiti će 300kn kazne.
Vidjela si vjerojatno i onog glupavog tipa koji pokušava dokazati da nam takve odredbe trebaju, fuuuuj...
Blue Shadow- Top poster
-
Broj postova : 1236
Registration date : 02.01.2008
Gollum je napisao/la:Pa zar je to moguće ljudi moji !! Hoće li Gradiščani još jednom njemo promatrati kako nestaje još jedna tvornica.Umijesto da se nešto pokrene u gradu da svi zajedno bolje živimo njemo promatramo kako nam tajkuni ruše tvornice od kojih se nekad živijelo.Ma samo me zanima kad će i TANG tom logikom nestati.
Eto da te utješim ja sam načuo da će se rušiti kovačnica u TANGu!
Gost- Gost
Kako je krenulo,negdje na Psunju će napravit konc-logor za gradišćane i onda grad naselit strancima
gurru- Stalni član
-
Broj postova : 77
Registration date : 10.02.2008
Izgleda da ce drzavne firme u NG samo da opstanu kako treba!
Sgt.Colossus- Ambiciozni član
-
Broj postova : 293
gurru je napisao/la:Kako je krenulo,negdje na Psunju će napravit konc-logor za gradišćane i onda grad naselit strancima
Hehehehe, sve je moguće bokte....ili će nas sve strpat u Cerničku Šagovinu i postavit amere da nas čuvaju da nemožemo uteć!
Cijena kapitalizma, sto smo trazili to smo i dobili
"Proleteri cijelog svijeta ujedinite se"
Unitas- Top poster
-
Broj postova : 1028
Registration date : 01.01.2008
Unitas je napisao/la:Cijena kapitalizma, sto smo trazili to smo i dobili
Hoćeš reći:
Kapitalisti cijelog svijeta, ujedinite se i zgazite nas male.
:grrrr:
gorana- Top poster
-
Broj postova : 1393
Registration date : 14.02.2008
Helena je napisao/la:Danas mi zacvrkutala jedna pticica na prozoru i kaze "Sekulic je prodan Goranu Vlaovicu koji ce na tom mjestu graditi stanove, a Sekulic se seli u prostorije Slavonijaradinosti"...
Dezinformacija (Vlaović), a da planiraju prodat - planiraju.
ficer- Novi član
-
Broj postova : 23
ficer je napisao/la:Helena je napisao/la:Danas mi zacvrkutala jedna pticica na prozoru i kaze "Sekulic je prodan Goranu Vlaovicu koji ce na tom mjestu graditi stanove, a Sekulic se seli u prostorije Slavonijaradinosti"...
jucer sam cula da je prodan i da do lipnja tamo treba biti - ledina
Gost- Gost
To sam i ja čuo jučer.
faca- Ambiciozni član
-
Broj postova : 416
Registration date : 30.12.2007
Pričali su još prije Nove godine da je prodan i da do ljeta treba iselit, ali ništa od toga. Vjeruj mi da svaki dan ima neka druga verzijaHelena je napisao/la:ficer je napisao/la:Helena je napisao/la:Danas mi zacvrkutala jedna pticica na prozoru i kaze "Sekulic je prodan Goranu Vlaovicu koji ce na tom mjestu graditi stanove, a Sekulic se seli u prostorije Slavonijaradinosti"...
jucer sam cula da je prodan i da do lipnja tamo treba biti - ledina
ficer- Novi član
-
Broj postova : 23
Jest, to tako ali svaka verzija zavrsava tako da krajnja rijec je unistenje.
Sto hoce reci da NG treba unistiti u ekonomskom smislu upotpunosti,
tako da je svejedno koja je verzija istinita posto svaka ima isti cilj
Sto hoce reci da NG treba unistiti u ekonomskom smislu upotpunosti,
tako da je svejedno koja je verzija istinita posto svaka ima isti cilj
Unitas- Top poster
-
gurru je napisao/la:Kako je krenulo,negdje na Psunju će napravit konc-logor za gradišćane i onda grad naselit strancima
Kad ništa drugo niste ni zaslužili.
samozvani-general-BiH- Ambiciozni član
-
Broj postova : 157
Registration date : 09.03.2008
Helena je napisao/la:Danas mi zacvrkutala jedna pticica na prozoru i kaze "Sekulic je prodan Goranu Vlaovicu koji ce na tom mjestu graditi stanove, a Sekulic se seli u prostorije Slavonijaradinosti"...
Istina 100%. Dal te i zanima cijena budućeg stana?
-
AcE fux0r je napisao/la:gurru je napisao/la:Kako je krenulo,negdje na Psunju će napravit konc-logor za gradišćane i onda grad naselit strancima
Hehehehe, sve je moguće bokte....ili će nas sve strpat u Cerničku Šagovinu i postavit amere da nas čuvaju da nemožemo uteć!
Nediraj Šagovinu ili češ biti beskonačno, pa češ biti :ufo: na . JASNO.
-
samozvani-general-BiH je napisao/la:AcE fux0r je napisao/la:gurru je napisao/la:Kako je krenulo,negdje na Psunju će napravit konc-logor za gradišćane i onda grad naselit strancima
Nediraj Šagovinu ili češ biti beskonačno, pa češ biti :ufo: na . JASNO.
E vidis kako boli kad ti netko dirne rodno mjesto ma koliko bilo veliko il malo :grrrr:
Međutim nevidim razloga da netko nekome prijeti a to bi bilo lijepo i od tebe da pokazes malo vise tolerancije za ostale forumase.
Jel znas kako se kaze, tko se maca laca od maca i pogiba, a isto vrijedi i za vatru (požar).
Unitas- Top poster
-
Ma može neko govoriti o nekome ili nečemu kolko god hoće loše, meni nesmeta, ja mislim kak ja hoću. A ovo gore je bila šala, ako se neko uvredio neka mi oprosti. Sorry.
-
Nema beda idemo dalje
Unitas- Top poster
-
Može, ali ne pod tim sloganom.
-
Oprosti mi na neznanju ali mi sad stvarno nisi jasansamozvani-general-BiH je napisao/la:Može, ali ne pod tim sloganom.
No necemo ovako jel ovo postaje OT
Unitas- Top poster
-
Stranica 1 / 2. • 1, 2
Stranica 1 / 2.