Nova ljekarna u Rešetarima
3 posters
Stranica 1 / 1.
Nova ljekarna u Rešetarima
Nisam nigdje u tisku pročitao, pa evo da vas obavijestim, točnije one iz Rešetara i okolice.
03. ožujka 2008. u Rešetarima je otvorena nova ljekarna kod Osnovne škole, u ulici V. Nazora 27a.
www.ljekarne-zubovic.com
03. ožujka 2008. u Rešetarima je otvorena nova ljekarna kod Osnovne škole, u ulici V. Nazora 27a.
www.ljekarne-zubovic.com
Zadnja promjena: Blue Shadow; 09.03.08 22:17; ukupno mijenjano 2 put/a.
Blue Shadow- Top poster
-
Broj postova : 1236
Registration date : 02.01.2008
Re: Nova ljekarna u Rešetarima
Reštarci znaju za to al svejedno hvala!
gorana- Top poster
-
Broj postova : 1393
Registration date : 14.02.2008
A zašto negativna, pa za bakice je to idealno, mogu same otići u ljekarnu i ne moraju nikoga moliti da ih vozi ili da ide za njih u Gradišku svaki čas.billy je napisao/la:Heh , otvaranje ljekarni je uvijek pozitivno negativna stvar
gorana- Top poster
-
billy ponekad prica u siframa..mislio sam da je bolje da ih nitko ne treba ali ako treba dobro je da su tu :cheers2:gorana je napisao/la:A zašto negativna, pa za bakice je to idealno, mogu same otići u ljekarnu i ne moraju nikoga moliti da ih vozi ili da ide za njih u Gradišku svaki čas.billy je napisao/la:Heh , otvaranje ljekarni je uvijek pozitivno negativna stvar
a ja ti te tvoje šifre slabo kužim pa zar nevidiš boju moje kose :smijeh1: :smijeh1:billy je napisao/la:billy ponekad prica u siframa..mislio sam da je bolje da ih nitko ne treba ali ako treba dobro je da su tu :cheers2:gorana je napisao/la:A zašto negativna, pa za bakice je to idealno, mogu same otići u ljekarnu i ne moraju nikoga moliti da ih vozi ili da ide za njih u Gradišku svaki čas.billy je napisao/la:Heh , otvaranje ljekarni je uvijek pozitivno negativna stvar
gorana- Top poster
-
bome na tvome avatartu je kosa zadnje sto primjecujem :smijeh1: :cheers2:gorana je napisao/la:a ja ti te tvoje šifre slabo kužim pa zar nevidiš boju moje kose :smijeh1: :smijeh1:billy je napisao/la:billy ponekad prica u siframa..mislio sam da je bolje da ih nitko ne treba ali ako treba dobro je da su tu :cheers2:gorana je napisao/la:A zašto negativna, pa za bakice je to idealno, mogu same otići u ljekarnu i ne moraju nikoga moliti da ih vozi ili da ide za njih u Gradišku svaki čas.billy je napisao/la:Heh , otvaranje ljekarni je uvijek pozitivno negativna stvar
.ebiga ti si mi ga daobilly je napisao/la:bome na tvome avatartu je kosa zadnje sto primjecujem :smijeh1: :cheers2:gorana je napisao/la:a ja ti te tvoje šifre slabo kužim pa zar nevidiš boju moje kose :smijeh1: :smijeh1:billy je napisao/la:billy ponekad prica u siframa..mislio sam da je bolje da ih nitko ne treba ali ako treba dobro je da su tu :cheers2:gorana je napisao/la:A zašto negativna, pa za bakice je to idealno, mogu same otići u ljekarnu i ne moraju nikoga moliti da ih vozi ili da ide za njih u Gradišku svaki čas.billy je napisao/la:Heh , otvaranje ljekarni je uvijek pozitivno negativna stvar
gorana- Top poster
-
vidis ..u pravu sigorana je napisao/la:.ebiga ti si mi ga daobilly je napisao/la:bome na tvome avatartu je kosa zadnje sto primjecujem :smijeh1: :cheers2:gorana je napisao/la:a ja ti te tvoje šifre slabo kužim pa zar nevidiš boju moje kose :smijeh1: :smijeh1:billy je napisao/la:billy ponekad prica u siframa..mislio sam da je bolje da ih nitko ne treba ali ako treba dobro je da su tu :cheers2:gorana je napisao/la:A zašto negativna, pa za bakice je to idealno, mogu same otići u ljekarnu i ne moraju nikoga moliti da ih vozi ili da ide za njih u Gradišku svaki čas.billy je napisao/la:Heh , otvaranje ljekarni je uvijek pozitivno negativna stvar
Stranica 1 / 1.