Mini tref
4 posters
:: NovaGforumi :: NG Web Cafe
Stranica 1 / 1.
Mini tref
I što sad? Neka vam bude krivo... šalim se, imali smo mini tref u Exitu, Vanny, Svabo, Helena, AceFux0r i moja malenkost, admin...
:cheers2:
stol pred nama...
Dogovara se za subotu, pa eto, ako se netko želi pridružiti neka se javi...
stol pred nama...
Dogovara se za subotu, pa eto, ako se netko želi pridružiti neka se javi...
Zadnja promjena: Admin; 21.03.08 16:37; ukupno mijenjano 1 put.
Re: Mini tref
Ajme majko moja....pivo bacam vanka iz repertoara! Hehehehehe, sad rokam po Črnoj KAFI da dođem sebi! Hehehehehehe
Bilo je super, švabo nas je ugodno iznenadio! Legenda je od čoeka!
Bilo je super, švabo nas je ugodno iznenadio! Legenda je od čoeka!
Baš je bilo lijepo upoznati Admina i Švabu..
Samo mi jedino bio bed jer sam pila jako fini sokić (mmmm) od jagode a oko mene su svi rokali nešto alkoholno..
Ali neka neka.. Subota je novi dan.. Tj. večer..hehe
Ajoj..samo da ne bude mrtvih
Samo mi jedino bio bed jer sam pila jako fini sokić (mmmm) od jagode a oko mene su svi rokali nešto alkoholno..
Ali neka neka.. Subota je novi dan.. Tj. večer..hehe
Ajoj..samo da ne bude mrtvih
Klio- Ambiciozni član
-
Broj postova : 348
Registration date : 06.01.2008
Večeras bez mene. Imam goste... ali vi zato uživajte i potrošite koju i za mene...
pa na kraju krajeva, neće niko ni da izađe
vanny ode za ZG, helena ima goste, ništa, ja odoh kontaktirat švabu da vidim što on planira?!
vanny ode za ZG, helena ima goste, ništa, ja odoh kontaktirat švabu da vidim što on planira?!
Pošto smo se našli samo Švabo i ja na trefu, ne mogu reči da nam je bilo loše! Probali smo kontaktirati sve koji su nam bili u blizini, nažalost svatko je bio opterećen sa svojim problemima!
Pozdravljaju vas sve Švabo i Proxy (Ace) i žele vam Sretan Uskrs! CHEERS TO YA ALL!!!!!
Pozdravljaju vas sve Švabo i Proxy (Ace) i žele vam Sretan Uskrs! CHEERS TO YA ALL!!!!!
:: NovaGforumi :: NG Web Cafe
Stranica 1 / 1.