JA PRVI
+8
Gollum
Blue Shadow
Unitas
svabo
Tatsha
AcE fux0r
Admin
faca
12 posters
:: NovaGforumi :: NG Web Cafe
Stranica 1 / 2.
Stranica 1 / 2. • 1, 2
JA PRVI
Ovo uopće neizgleda loše. Ovo sa chatom moram isprobat u živo. izgleda zanimljivo.
faca- Ambiciozni član
-
Broj postova : 416
Registration date : 30.12.2007
Re: JA PRVI
Hvala za prvi komentar!faca je napisao/la:Ovo uopće neizgleda loše. Ovo sa chatom moram isprobat u živo. izgleda zanimljivo.
Admin.
Fali još smajlija, ali bit će ih...
P.S. Ne moraš nigdje podizati slike i onda upisivati code. To možeš uraditi i ovdje na forumu kad klikneš gore na ikonu: "Host an image", ona sa slikom i disketom, a zatim klik na onu sa slikom "Image"......
murdoc je napisao/la:bome fino izgleda :heart:
zelim puno srece i uspjeha
pazi šta pišeš jer ćeš odma dobit bananu
faca- Ambiciozni član
-
Broj postova : 416
Registration date : 30.12.2007
hehe,pazi da te clint eastwood ne propucafaca je napisao/la:murdoc je napisao/la:bome fino izgleda :heart:
zelim puno srece i uspjeha
pazi šta pišeš jer ćeš odma dobit bananu
Gost- Gost
ovčica
došla i ja
Tatsha- Ambiciozni član
-
Broj postova : 499
Registration date : 31.12.2007
Zahvaljujem se svima do sada registriranim članovima, a naravno i onima koji će to tek učiniti, admin.
Pokrenite nove teme, thnx...
Jedna zamolba: prije nego krenete pisati kliknite iznad text editora na onu ikonu sa dva AA, a zatim na "normalna", to je veličina fonta 12, sasvim dovoljna za čitanje, a ne zauzima prostor na forumu, thnx...
Pokrenite nove teme, thnx...
Jedna zamolba: prije nego krenete pisati kliknite iznad text editora na onu ikonu sa dva AA, a zatim na "normalna", to je veličina fonta 12, sasvim dovoljna za čitanje, a ne zauzima prostor na forumu, thnx...
mi volimo smajlije
Tatsha- Ambiciozni član
-
Smatram ako se zapocne na nekom nivou da ce ovaj Forum biti izgleda mnogo zabavniji nego ono sto sam u zadnje vrijeme na staro/novom iskusio.
A nista drugo ni ne ocekivam od naseg Admina nego njegov stari Duh odrzavanja ove stranice .
Znam i kladim se da ce nam Murdy opet biti onaj koji ce se napucati max postova kako bi na Forumu bilo zivota.
A nista drugo ni ne ocekivam od naseg Admina nego njegov stari Duh odrzavanja ove stranice .
Znam i kladim se da ce nam Murdy opet biti onaj koji ce se napucati max postova kako bi na Forumu bilo zivota.
svabo- Novi član
-
Broj postova : 12
Registration date : 01.01.2008
Nego da se i ja javim, ako ste mislili da me nece biti, tu sam ja neide to bez mene
Unitas- Top poster
-
Broj postova : 1028
Registration date : 01.01.2008
evo i mene... forum super izgleda, samo da ja, ovako umorna kakva jesam otkrijem sve ovdje ... Btw.. zelim vam svima sretnu Novu, sa malim zakasnjenjem .. Smajlici su super
Gost- Gost
bok hel, sve najbolje i tebi, ja sam se već zakačila na novi forum , nadam se da ćeš i ti, a pozovi i arwen.
Tatsha- Ambiciozni član
-
Neka si ti sretno doputovala, a forum pregledati, polako...Helena je napisao/la:evo i mene... forum super izgleda, samo da ja, ovako umorna kakva jesam otkrijem sve ovdje ... Btw.. zelim vam svima sretnu Novu, sa malim zakasnjenjem .. Smajlici su super
Dobro došla na forum!
pa naravno da cu se ukljuciti medju NAJBOLJU ekipu Nove Gradiske.. ne moze to bez mene
Gost- Gost
wellcomeHelena je napisao/la:pa naravno da cu se ukljuciti medju NAJBOLJU ekipu Nove Gradiske.. ne moze to bez mene
Gost- Gost
Dobor došla Helena!
Blue Shadow- Top poster
-
Broj postova : 1236
Registration date : 02.01.2008
Stranica 1 / 2. • 1, 2
:: NovaGforumi :: NG Web Cafe
Stranica 1 / 2.