Potrošiti novac pod svaku cijenu
+8
samozvani-general-BiH
dreamer
oracle
faca
Tatsha
Unitas
gorana
Blue Shadow
12 posters
Stranica 1 / 4.
Stranica 1 / 4. • 1, 2, 3, 4
Potrošiti novac pod svaku cijenu
Potrošiti novac na podizanje spomenika, bez obzira koliko ga ima u gradskoj blagajni i pod svaku cijenu, izgleda ovako kao na slici.
Bitno je ispuniti ciljeve koje je zacrtao netko u stranci, zar ne?
Pita li netko nas koji punimo gradsku blagajnu što i kuda s novcima ili misle da su samo oni pametni?
Ovdje treba citirati i ovo:
"HDZ želi svog gradonačelnika kako bi on gospodario novcem i konačno podignuo spomenik prvom hrvatskom predsjedniku."
Jadranka Kosor, predsjednica zagrebačke organizacije HDZ-a objašnjavajući zbog čega kandidira Jasena Mesića za zagrebačkog gradonačelnika.
Pita li netko nas koji punimo gradsku blagajnu što i kuda s novcima ili misle da su samo oni pametni?
"HDZ želi svog gradonačelnika kako bi on gospodario novcem i konačno podignuo spomenik prvom hrvatskom predsjedniku."
Jadranka Kosor, predsjednica zagrebačke organizacije HDZ-a objašnjavajući zbog čega kandidira Jasena Mesića za zagrebačkog gradonačelnika.
Zadnja promjena: Blue Shadow; 11.05.08 12:58; ukupno mijenjano 1 put.
Blue Shadow- Top poster
-
Broj postova : 1236
Registration date : 02.01.2008
Re: Potrošiti novac pod svaku cijenu
Zar ga ne vidiš na slici? Umotan u onaj sivi najlon...
Blue Shadow- Top poster
-
aaaaa, to je spomenik, našem ....kome ono?!
gorana- Top poster
-
Broj postova : 1393
Registration date : 14.02.2008
Blue Shadow je napisao/la:Zar ga ne vidiš na slici? Umotan u onaj sivi najlon...
da, da... to nam je stvarno potrebno pokraj toliko nezaposlenih, unistene privrede i zaostalosti iz ostalih hrvatskih gradove.. i to je jedna od tekovina koju nam je dao "otac domovine"... da, da.. bas je" zasluzio" spomenik.. pa, kad ce vise netko poceti pokretati nesto pametno i pozitivno u korist rjesavanja nagomilanih problema, a ne se samo zavaliti u fotelju i na osnovu nerada i gluposti primati debelu placu 4 godine
Gost- Gost
Helena je napisao/la:da, da... to nam je stvarno potrebno pokraj toliko nezaposlenih, unistene privrede i zaostalosti iz ostalih hrvatskih gradove.. i to je jedna od tekovina koju nam je dao "otac domovine"... da, da.. bas je" zasluzio" spomenik.. pa, kad ce vise netko poceti pokretati nesto pametno i pozitivno u korist rjesavanja nagomilanih problema, a ne se samo zavaliti u fotelju i na osnovu nerada i gluposti primati debelu placu 4 godine
Dobro pitanje, ali na njega nema tko odgovoriti...
Blue Shadow- Top poster
-
Blue Shadow je napisao/la:Helena je napisao/la:da, da... to nam je stvarno potrebno pokraj toliko nezaposlenih, unistene privrede i zaostalosti iz ostalih hrvatskih gradove.. i to je jedna od tekovina koju nam je dao "otac domovine"... da, da.. bas je" zasluzio" spomenik.. pa, kad ce vise netko poceti pokretati nesto pametno i pozitivno u korist rjesavanja nagomilanih problema, a ne se samo zavaliti u fotelju i na osnovu nerada i gluposti primati debelu placu 4 godine
Dobro pitanje, ali na njega nema tko odgovoriti...
Ima, ima ali nece ili nesmije vise da se javi ovako javno naravno mislim na Dreamer-a
Ispravka navoda greskom sam napisao Deramer ali sam mislio na Stingera
Zadnja promjena: Unitas; 11.05.08 12:59; ukupno mijenjano 1 put.
Unitas- Top poster
-
Broj postova : 1028
Registration date : 01.01.2008
Blue Shadow je napisao/la:Potrošiti novac na podizanje spomenika, bez obzira koliko ga ima u gradskoj blagajni i pod svaku cijenu, izgleda ovako kao na slici.
ali .............., di je drveće, ograda,..............., ovo me podsjeća na pjesmu ramba amadeusa: beton, beton, samo beton, beton nama treba,.....
Tatsha- Ambiciozni član
-
Broj postova : 499
Registration date : 31.12.2007
Pa u nedostatku novca iz gradske blagajne poprodali su drva da namaknu za vec pomenuti spomenik vjerovatno (tu racunam i na ona posjecena u Frankopanskoj ulici)
Unitas- Top poster
-
Drveće?????? Kom to treba!!!!!! Samo pravi smeće............
faca- Ambiciozni član
-
Broj postova : 416
Registration date : 30.12.2007
katastrofa kako sad ta Frankopanska izgledaUnitas je napisao/la:Pa u nedostatku novca iz gradske blagajne poprodali su drva da namaknu za vec pomenuti spomenik vjerovatno (tu racunam i na ona posjecena u Frankopanskoj ulici)
oracle- Ambiciozni član
-
Broj postova : 314
Registration date : 22.04.2008
a stvarno, kakve veze dreamer ima s tim????
gorana- Top poster
-
Tatsha je napisao/la:ali .............., di je drveće, ograda,..............., ovo me podsjeća na pjesmu ramba amadeusa: beton, beton, samo beton, beton nama treba,.....
Očito je da si propustila ovo:
http://www.novagforum.com/dogaoanja-u-gradu-i-okolici-f2/opet-rusenje-stabala-t353.htm#6368
Blue Shadow- Top poster
-
Btw, ovaj prostor je izgledao ovako prije rušenja...
Blue Shadow- Top poster
-
Pardon moja greska Mislio sam na Stingera znaci neradi se o Dreamer-u vec Stingerugorana je napisao/la:a stvarno, kakve veze dreamer ima s tim????
Dreamer oprosti moja greska da me neshvatis pogresno
Unitas- Top poster
-
Ni luk jeo ni luk mirisao.....ali na ovakvim se greškama i proslavio psihoanalitičar sigmund frojd....
Isprika prihvaćena.
Isprika prihvaćena.
dreamer- Ambiciozni član
-
Broj postova : 359
Blue Shadow je napisao/la:Tatsha je napisao/la:ali .............., di je drveće, ograda,..............., ovo me podsjeća na pjesmu ramba amadeusa: beton, beton, samo beton, beton nama treba,.....
Očito je da si propustila ovo:
http://www.novagforum.com/dogaoanja-u-gradu-i-okolici-f2/opet-rusenje-stabala-t353.htm#6368
jesam, užas, što napraviše
Tatsha- Ambiciozni član
-
Broj postova : 499
Registration date : 31.12.2007
A narode šta to pričate, pa vi ste (narod) izabrao vlast, a sada protiv nje.
Pa nije novac potrošen samo na spomenik, i nije on otac domovine pogledaj malo bolje povijesne knjige, a staze ili trotoare u Gajevoj i J. Jelačića. Pa da nekrenem na nove profesionalce. A za humanitarni turnir za jednog dječaka nisu mogli pomoć sa 500kn je nisu osigurana (ili ih nema) sredstva za takve stvari.
Živilo poglavarstvo na čelu sa HDZ-om.
Pa nije novac potrošen samo na spomenik, i nije on otac domovine pogledaj malo bolje povijesne knjige, a staze ili trotoare u Gajevoj i J. Jelačića. Pa da nekrenem na nove profesionalce. A za humanitarni turnir za jednog dječaka nisu mogli pomoć sa 500kn je nisu osigurana (ili ih nema) sredstva za takve stvari.
Živilo poglavarstvo na čelu sa HDZ-om.
samozvani-general-BiH- Ambiciozni član
-
Broj postova : 157
Registration date : 09.03.2008
samozvani-general-BiH je napisao/la:A narode šta to pričate, pa vi ste (narod) izabrao vlast, a sada protiv nje.
Ajd', molim te, ne piši više nikad ovakve gluposti...
Ako je to trebao biti vic, onda stavi smile...
Blue Shadow- Top poster
-
ili njemu treba ovakav .......Blue Shadow je napisao/la:samozvani-general-BiH je napisao/la:A narode šta to pričate, pa vi ste (narod) izabrao vlast, a sada protiv nje.
gorana- Top poster
-
Blue Shadow je napisao/la:samozvani-general-BiH je napisao/la:A narode šta to pričate, pa vi ste (narod) izabrao vlast, a sada protiv nje.
Sorry
samozvani-general-BiH- Ambiciozni član
-
Broj postova : 157
Registration date : 09.03.2008
Da apsurd bude veci na otvaranje spomenika HDZ poziva putem radija NG samo simpatizere HDZ-a. Cudno a svi smo dali novce za taj spomenik i njihove plaće pa i ono sto ce piti i jesti sutra .
zadro- Novi član
-
Broj postova : 12
Registration date : 05.03.2008
Sto jos gore nitko nije dobio pozivnicu od gradskog poglavarstva, mislim na uzvanike,tek danas zovu ljude da dođu sutra na otvorenje i to telefonski. KAKVA VLAST.
zadro- Novi član
-
Broj postova : 12
Registration date : 05.03.2008
zadro je napisao/la:Da apsurd bude veci na otvaranje spomenika HDZ poziva putem radija NG samo simpatizere HDZ-a. Cudno a svi smo dali novce za taj spomenik i njihove plaće pa i ono sto ce piti i jesti sutra .
Pročitala sam od početka do kraja ovaj topić.
Baš je zanimljivo, sad vidim da sam iz daleka, napamet, dosta toga pogodila " u sridu ", dok sam neki dan u caffeu imala monolog vezan na to da vaš grad nema dežurne apoteke vikendom...
ovdje:
http://www.novagforum.com/ng-web-cafe-f3/downtown-caffe-t442-780.htm
A što uradi sa parkom i stablima, crni Grade!?
Il` te bilo strah da taj spomenik ne bude zasjenjen od strane krošnji onih lijepih stabala...
Gost- Gost
Stranica 1 / 4. • 1, 2, 3, 4
Stranica 1 / 4.