Cryptload
+2
Admin
faca
6 posters
:: NovaGforumi :: Tehnologija
Stranica 1 / 1.
Re: Cryptload
A šta ti fali do sad ??? Ako misliš da će skidat brže - neće. Download je nemoguće ubrzat brže nego što veza dozvoljava.S jedne strane je tvpj komp , a s druge onaj s kog skidaš. Ak je gužva na drugoj strani možeš samo plakat, al nemožeš ubrzat. Modem ide polako da mu instaliraš neznam kaki program. ISDN ide malo brže ( 2 kanala pa ide)
ADSL ovisi o brzini koju imaš. Neki download toolsi započinju skidanje i prije tvoje komande pa kad pokreneš misliš da leti.
A cryptload, pa ima zgodno ime. Ako ti paše i ako ima mogućnosti koje ti trebaju probaj ga. Samo ga instaliraj na neku drugu particiju, ako se šta smrda da ga možeš bezbolno uklonit.
ADSL ovisi o brzini koju imaš. Neki download toolsi započinju skidanje i prije tvoje komande pa kad pokreneš misliš da leti.
A cryptload, pa ima zgodno ime. Ako ti paše i ako ima mogućnosti koje ti trebaju probaj ga. Samo ga instaliraj na neku drugu particiju, ako se šta smrda da ga možeš bezbolno uklonit.
faca- Ambiciozni član
-
Broj postova : 416
Registration date : 30.12.2007
Helena je napisao/la:http://cryptload.info/
da li je itko isprobao?
Ne čačkaj mečku... opet ćeš sjebat' kantu...
faca je napisao/la:A šta ti fali do sad ??? Ako misliš da će skidat brže - neće. Download je nemoguće ubrzat brže nego što veza dozvoljava.S jedne strane je tvpj komp , a s druge onaj s kog skidaš. Ak je gužva na drugoj strani možeš samo plakat, al nemožeš ubrzat. Modem ide polako da mu instaliraš neznam kaki program. ISDN ide malo brže ( 2 kanala pa ide)
ma, nije to za brze skidanje, nego skidas bez cekanja i bez onih glupih macketina.. kao da imas rapid premium.. ja isprobala maloprije - radi... .. skidas po nekoliko odjednom.. samo me zanima koliko ce dugo raditi posto rapid uvijek nesto novo smisli da nam zagorca zivot
Gost- Gost
Onda dobro. Ako šta stane zovi Unija.
faca- Ambiciozni član
-
Broj postova : 416
Registration date : 30.12.2007
faca je napisao/la:Onda dobro. Ako šta stane zovi Unija.
Blue Shadow- Top poster
-
Broj postova : 1236
Registration date : 02.01.2008
faca je napisao/la:Onda dobro. Ako šta stane zovi Unija.
:smijeh1: :smijeh1: :smijeh1: :smijeh1:
Gost- Gost
Kemijaj ti kemijaj ali znam ja tko ce se na kraju :smijeh1::smijeh1: :smijeh1:Helena je napisao/la:faca je napisao/la:Onda dobro. Ako šta stane zovi Unija.
Vjerovatno serviser za 250 eur
Unitas- Top poster
-
Broj postova : 1028
Registration date : 01.01.2008
Unitas je napisao/la:Kemijaj ti kemijaj ali znam ja tko ce se na kraju :smijeh1::smijeh1: :smijeh1:Helena je napisao/la:faca je napisao/la:Onda dobro. Ako šta stane zovi Unija.
Vjerovatno serviser za 250 eur
ajd, pricate bezveze.. tolika hrpa ljudi ga koristi i jedini problem koji moze napraviti je da nece da promijeni IP adresu u roku 10 sec. ...
btw Uni... i moj serviser ga koristi i on mi ga je preporucio, samo mu treba redovan update jer Rapid stalno nesto smislja protiv njih....
Gost- Gost
p.s .. a, ako ga ovdje preporucuju u vodecim novinama PC go i Computer bild znaci nema opasnosti
Gost- Gost
Helena je napisao/la:p.s .. a, ako ga ovdje preporucuju u vodecim novinama PC go i Computer bild znaci nema opasnosti
aha
samo nemoj niš stavljati na c particiju i bit će sve ok-još neko vrijeme
Tatsha- Ambiciozni član
-
Broj postova : 499
Registration date : 31.12.2007
Tatsha je napisao/la:Helena je napisao/la:p.s .. a, ako ga ovdje preporucuju u vodecim novinama PC go i Computer bild znaci nema opasnosti
aha
pa i nije na c ... dzizsss koja zajebancija jer sam jednom morala rusiti windowse.. vama se sigurno nikada nije dogodilo jer ste sveznajuci i vjerojatno mislite da nitko drugi osim vas nema pojma o nicemu... stvarno ste....
Gost- Gost
ne se vrijeđati, moramo te malo zaje, malo smijeha u ove dane kad mozak ne može funkcionirati od temperature ne škodiHelena je napisao/la:Tatsha je napisao/la:Helena je napisao/la:p.s .. a, ako ga ovdje preporucuju u vodecim novinama PC go i Computer bild znaci nema opasnosti
aha
pa i nije na c ... dzizsss koja zajebancija jer sam jednom morala rusiti windowse.. vama se sigurno nikada nije dogodilo jer ste sveznajuci i vjerojatno mislite da nitko drugi osim vas nema pojma o nicemu... stvarno ste....
Tatsha- Ambiciozni član
-
Broj postova : 499
Registration date : 31.12.2007
Tatsha je napisao/la:
ne se vrijeđati, moramo te malo zaje, malo smijeha u ove dane kad mozak ne može funkcionirati od temperature ne škodi
ma, sve 5, malo mi vrucina udarila u glavu pa sam zivcana
Gost- Gost
oprez hellHelena je napisao/la:p.s .. a, ako ga ovdje preporucuju u vodecim novinama PC go i Computer bild znaci nema opasnosti
Rusiti Windoze pa to radim svaki dan tako da mi je to postala vec rutinaHelena je napisao/la:
A to da smo sveznajuci mozda i jesmo ali u rusenju to nam ide kao po loju
ma sto rusenje Format C: i da vidis
Unitas- Top poster
-
Pa moram malo he heAdmin je napisao/la:Unitas je napisao/la:ma sto rusenje Format C: i da vidis
Opet ti nju nagovaraš...
Unitas- Top poster
-
:: NovaGforumi :: Tehnologija
Stranica 1 / 1.