Vas Lebel
+5
Klio
Tatsha
Gollum
AcE fux0r
faca
9 posters
:: NovaGforumi :: Lifestyle
Stranica 1 / 2.
Stranica 1 / 2. • 1, 2
Vas Lebel
Sto je lifestyle bez onoga sto nas lozi kao modno osvjestene individue koje su gospodari i sluge njenih kreatora.
Sto vas lozi trenutno?'
Koji lebel ?
koji dizajner ??
Zasto?
Pricajmo otvoreno o modi i njenom utjecaju na nas zivot.
trenutno sam, veliki obozavatelj freestyle kreatora Marc Echo koji stvara vrlo kvalitetno i krativno no uz onu skromnost decka sa ulice koji veliku vaznost pridodaje udobnosti .
po meni zasigurno najkreativniji dizajner odjece za slobodno vrijeme ..svih vremena.
i da ne mislite da se radi o nekom starom prdonji ..evo
a evo i link
http://www.shopecko.com/home/index.jsp
Sto vas lozi trenutno?'
Koji lebel ?
koji dizajner ??
Zasto?
Pricajmo otvoreno o modi i njenom utjecaju na nas zivot.
trenutno sam, veliki obozavatelj freestyle kreatora Marc Echo koji stvara vrlo kvalitetno i krativno no uz onu skromnost decka sa ulice koji veliku vaznost pridodaje udobnosti .
po meni zasigurno najkreativniji dizajner odjece za slobodno vrijeme ..svih vremena.
i da ne mislite da se radi o nekom starom prdonji ..evo
a evo i link
http://www.shopecko.com/home/index.jsp
Gost- Gost
Re: Vas Lebel
Nisam netko tko se lozi na odjecu s potpisom... Kupujem ono sto mi se svidja, i sasvim mi je svejedno da li je to Benetton, MaxMara, Bogner ili nesto trece...Obicno ne idem ciljano u soping nego kupujem u trenutku i kad mi se svidi na prvi pogled sto se odrazava i na izgled mog oramara ... Odjelo ne cini covjeka, a i ja nerijetko uletim i u C&A i u H&M koji nemaju odjecu sa dizajnerskim potpisima ali je vrlo ugodna i kvalitetna
Gost- Gost
Kod nas u Novoj Gradiški najbolje prolazi roba čuvenih kineskih dizajnera , La Ka Ro Ba, Jef Ti Ne Krpice, a i bosanski su na cijeni.
faca- Ambiciozni član
-
Broj postova : 416
Registration date : 30.12.2007
faca je napisao/la:Kod nas u Novoj Gradiški najbolje prolazi roba čuvenih kineskih dizajnera , La Ka Ro Ba, Jef Ti Ne Krpice, a i bosanski su na cijeni.
Gost- Gost
Jos jedan lebel koji mi se svida u zadnje vrijeme je definitivno , spontani i udobni dizajn koji odgovara standardima urbanog odjevanja i lifestyla te koji je namjenjen za mnoge prigode i prilike, od sporta do izlaska u grad na pice.
http://www.skatewarehouse.com/MACIRCA.html
http://www.skatewarehouse.com/MACIRCA.html
Gost- Gost
Za adidas mogu samo reci da ima kvalitetne stvari i da je sto se tice dizajna napravio qantni skok u modi i od sportskog lebela sa lakocom presao na sve vise trazeni street lebel
Gost- Gost
Hehehe adidas me oduševio sa svojim gojzericama, naravno tu su još i stabilke...al gledam sve više mladih sad fura
DA, sto se tice obuce tu sad broj 1 po popularnosti , na odjevnim predmetima jos malo sepaju, no nisu izvan top 10 .proxi je napisao/la:Hehehe adidas me oduševio sa svojim gojzericama, naravno tu su još i stabilke...al gledam sve više mladih sad fura
Gost- Gost
Lebel koga izuzetno cijenim i u obuci i u odjeci i koji vec godinama popunjava moje ormare je
Kad covjek pomisli da im je odzvonilo , oni se vrate sa ludom kolekcijom koja obavezno ulazi u top 10.
Kod mladih uzivaju isti onaj kultni status kakav su uzivali kod mene kada sam bio klinac.
Kad covjek pomisli da im je odzvonilo , oni se vrate sa ludom kolekcijom koja obavezno ulazi u top 10.
Kod mladih uzivaju isti onaj kultni status kakav su uzivali kod mene kada sam bio klinac.
Gost- Gost
Ne padam u nesvijest na neke krpice sa potpisom.Kupujem kad mi je potrebno i što mi se svidi. Ne mora to biti po posljednjoj modi važno je da je udobno,i da mi se sviđa.A iskreno sve manje vjerujem u originalnost tih krpica i to je postala roba s dalekog istoka-makar u večini naših tzv.butika.Žalosno je i to što i djecu učimo na neke bijesne marke pa je nerijetko škola nažalost postala modna pista i očit primjer klasnih razlika. Pa se dešava i to da učenik na sebi nosi odjeću koju si prosječan profesor ne bi mogao priuštiti, ali ipak sve te "marke" koje nosi na sebi ne mogu skriti njegovo neznanje. Pitam vas u što je važnije ulagati: u znanje ili nevažne krpice iza kojih na žalost ipak ne možemo sakriti svoje mane.
Gollum- Middle class
-
Broj postova : 768
Registration date : 06.01.2008
Modna bransa zaposljava milione radnika, isto je tako prodrla u sve pore drustva te je danas htio to netko shvatiti ili ne..neizbjezna.Gollum je napisao/la:Ne padam u nesvijest na neke krpice sa potpisom.Kupujem kad mi je potrebno i što mi se svidi. Ne mora to biti po posljednjoj modi važno je da je udobno,i da mi se sviđa.A iskreno sve manje vjerujem u originalnost tih krpica i to je postala roba s dalekog istoka-makar u večini naših tzv.butika.Žalosno je i to što i djecu učimo na neke bijesne marke pa je nerijetko škola nažalost postala modna pista i očit primjer klasnih razlika. Pa se dešava i to da učenik na sebi nosi odjeću koju si prosječan profesor ne bi mogao priuštiti, ali ipak sve te "marke" koje nosi na sebi ne mogu skriti njegovo neznanje. Pitam vas u što je važnije ulagati: u znanje ili nevažne krpice iza kojih na žalost ipak ne možemo sakriti svoje mane.
Klasne razlike u skolskim dvoristima se ne mogu iskorjeniti ali mogu smanjiti uvodenjem skolskih uniformi..npr, mada i to nije idealno rjesenje.
Danas ulagati u znanje znaci i automatski ulagati u sve segmente produkcije jer industralizacija je vec davno popapala sve ideologije...nazalost ,ali je tako.
Gost- Gost
No ja sam još uvijek vjeran pleteru i njihovim proizvodima, a nađe se i tru-spec među njima!
za dizajnere nemam dovoljno novaca, a nisam nešto opterećena markama, uglavnom kupujem x nation, benetton, levis, stefanel, amadeus, orsay, mango, u zadnje vrijeme nešto više x nation i benetton čisto iz ljenosti jer su mi najbliži, a i orsay jer u interspar idemo u tjedni shoping, pa moraš ući malo baciti oke, znam i kupiti u žnj trgovinama, ak vidim nešto zanimljivo
Tatsha- Ambiciozni član
-
Broj postova : 499
Registration date : 31.12.2007
Vrlo cijenim i ovaj lebel, kao sto vjerujem da ga cijeni i puno zena ..urbano-elegantna struktura u povratnoj paraleli..heh
na zenama sexy , na muskarcima sexy , pa opet lezerno u ugodno..
lebel za 5
na zenama sexy , na muskarcima sexy , pa opet lezerno u ugodno..
lebel za 5
Gost- Gost
Idemo dalje..oni ostri umom su vec uhvatili moju slabost prema wild west subkulturi, pa iz toga proizlazi i naklonost prema ovom lebelu..
Retro-romantika i smrad ili miris testosterona kroje granice urbanog kauboja koji ce vam ipak hvatajuci se za obod svoga stensona rado reci Yes Maaam
Retro-romantika i smrad ili miris testosterona kroje granice urbanog kauboja koji ce vam ipak hvatajuci se za obod svoga stensona rado reci Yes Maaam
Gost- Gost
Plac je najpogodniji za studentski džep..
Iako se zalome neke stvarčice iz omiljenog Manga, X nationa,United colors..Tenisice skechers..i tak..
Ali Črnomerec RULJZ
Iako se zalome neke stvarčice iz omiljenog Manga, X nationa,United colors..Tenisice skechers..i tak..
Ali Črnomerec RULJZ
Klio- Ambiciozni član
-
Broj postova : 348
Registration date : 06.01.2008
vanny je napisao/la:Plac je najpogodniji za studentski džep..
Ali Črnomerec RULJZ
Šta šopingiraš u mome kraju???
Gost- Gost
Jos jedan lebel sa stilom i radnickim stihom koji neizbjezno podsjeca na neke ranije subkulture ali mirise totalno drugacije , mirise urbano i sa sjetom.
i link naravno...posebno za dame
http://images.google.ch/imgres?imgurl=http://www.first-blue.de/img/statisch/timezone_logo.jpg&imgrefurl=http://www.first-blue.de/brands_best_brands.php%3Fbrand%3DTimezone&h=100&w=82&sz=4&hl=de&start=5&um=1&tbnid=A5OtiLMTl_aL_M:&tbnh=82&tbnw=67&prev=/images%3Fq%3Dtimezone%2Blogo%26svnum%3D10%26um%3D1%26hl%3Dde%26client%3Dfirefox-a%26rls%3Dorg.mozilla:de:official%26sa%3DN
i link naravno...posebno za dame
http://images.google.ch/imgres?imgurl=http://www.first-blue.de/img/statisch/timezone_logo.jpg&imgrefurl=http://www.first-blue.de/brands_best_brands.php%3Fbrand%3DTimezone&h=100&w=82&sz=4&hl=de&start=5&um=1&tbnid=A5OtiLMTl_aL_M:&tbnh=82&tbnw=67&prev=/images%3Fq%3Dtimezone%2Blogo%26svnum%3D10%26um%3D1%26hl%3Dde%26client%3Dfirefox-a%26rls%3Dorg.mozilla:de:official%26sa%3DN
Gost- Gost
Bas me zanima kupuje li itko od vas jos
bas jucer kupih jednu cool kosulju pa se sjetih kako je to nekad bio lebel No 1 i koliko me ustvari uspomena veze za neke stare levisice 501 :cheers2:
bas jucer kupih jednu cool kosulju pa se sjetih kako je to nekad bio lebel No 1 i koliko me ustvari uspomena veze za neke stare levisice 501 :cheers2:
Gost- Gost
murdoc je napisao/la:Bas me zanima kupuje li itko od vas jos
ja... uvijek vjerna Levisicama
Gost- Gost
Helena je napisao/la:murdoc je napisao/la:Bas me zanima kupuje li itko od vas jos
nisam vjerna, al trenutno imam četvore levisice
Tatsha- Ambiciozni član
-
Broj postova : 499
Registration date : 31.12.2007
ahmm, nisam ni ja vjeran ali trenutno imam jedne i 5 kosulja :cheers2:Tatsha je napisao/la:Helena je napisao/la:murdoc je napisao/la:Bas me zanima kupuje li itko od vas jos
nisam vjerna, al trenutno imam četvore levisice
Gost- Gost
Stranica 1 / 2. • 1, 2
:: NovaGforumi :: Lifestyle
Stranica 1 / 2.