Poklanjam psa
+2
Admin
TENG
6 posters
:: NovaGforumi :: Razno
Stranica 1 / 2.
Stranica 1 / 2. • 1, 2
Poklanjam psa
Ukratko
križanac Gold-retrivera i Hrvatskog-ovčara
starost 1 godina
ima ugrađen čip
redovito cijepljen
poklanjam
križanac Gold-retrivera i Hrvatskog-ovčara
starost 1 godina
ima ugrađen čip
redovito cijepljen
poklanjam
TENG- Ambiciozni član
-
Broj postova : 148
Registration date : 03.01.2008
Re: Poklanjam psa
Onom tko se dosjetio križati mirnog i obiteljskog psa gold retrivera sa hrvatskim ovčarom (živčanim psom i teroristom), treba odrezati jaja (muda)...
Admin je napisao/la:Onom tko se dosjetio križati mirnog i obiteljskog psa gold retrivera sa hrvatskim ovčarom (živčanim psom i teroristom), treba odrezati jaja (muda)...
ma nije namjerno križan već je H.O. naletio iznenada i sjeb... sezonu parenja.
TENG- Ambiciozni član
-
TENG je napisao/la:Admin je napisao/la:Onom tko se dosjetio križati mirnog i obiteljskog psa gold retrivera sa hrvatskim ovčarom (živčanim psom i teroristom), treba odrezati jaja (muda)...
ma nije namjerno križan već je H.O. naletio iznenada i sjeb... sezonu parenja.
Ha, ha, ha... to sam i mislio... :cheers2:
kakve veze ima pasmina ako netko zeli ili ne zeli tog psa ..????????
imamo li ovdje psece rasiste ili se ovdje svi bave uzgojem pasa :greeny2:
žbilly je napisao/la:kakve veze ima pasmina ako netko zeli ili ne zeli tog psa ..????????
Naravno da ima. Samo budala uzima psa o kojem ne zna ništa. Želje nemaju veze sa stvarnošću.
Ok, o psima znam puno toga jer sam ih i sam imao... Pseći rasista? Baš ti hvala...
u slavoniji nas je puno imalo pse , sto nas naravno ne cini expertima uzgoja istih." Samo budala uzima psa o kojem ne zna ništa" , hebote ja sam uzeo zenu o kojoj nista nisam znaoAdmin je napisao/la:žbilly je napisao/la:kakve veze ima pasmina ako netko zeli ili ne zeli tog psa ..????????
Naravno da ima. Samo budala uzima psa o kojem ne zna ništa. Želje nemaju veze sa stvarnošću.
Ok, o psima znam puno toga jer sam ih i sam imao... Pseći rasista? Baš ti hvala...
billy je napisao/la:u slavoniji nas je puno imalo pse , sto nas naravno ne cini expertima uzgoja istih." Samo budala uzima psa o kojem ne zna ništa" , hebote ja sam uzeo zenu o kojoj nista nisam znaoAdmin je napisao/la:žbilly je napisao/la:kakve veze ima pasmina ako netko zeli ili ne zeli tog psa ..????????
Tvoj problem, trebao si se raspitai prije toga... a i ovo ti je dobro uzeo ženu...
igra rijecima kao uostalom i sve sto pisem ..hehehe ..vrlo zabavno i vrlo poucno.Admin je napisao/la:billy je napisao/la:u slavoniji nas je puno imalo pse , sto nas naravno ne cini expertima uzgoja istih." Samo budala uzima psa o kojem ne zna ništa" , hebote ja sam uzeo zenu o kojoj nista nisam znaoAdmin je napisao/la:žbilly je napisao/la:kakve veze ima pasmina ako netko zeli ili ne zeli tog psa ..????????
Tvoj problem, trebao si se raspitai prije toga... a i ovo ti je dobro uzeo ženu...
billy je napisao/la:igra rijecima kao uostalom i sve sto pisem ..hehehe ..vrlo zabavno i vrlo poucno.
:cheers2:
da baš igra riječima, uspoređujete ženu i psa,
gorana- Top poster
-
Broj postova : 1393
Registration date : 14.02.2008
Uzeo zenu? I to u temi o psima? Ili uzeo zenu kao oni pecinari - buuum, toljagom po glavi, za kosu i ajmo u pecinu
Uzeo zenu
Uzeo zenu
Gost- Gost
di je taj mod2, pa jbte temu gdje se pokušava udomiti pas za*ebali ste do kraja
Tatsha- Ambiciozni član
-
Broj postova : 499
Registration date : 31.12.2007
medu svemu postoji paralela, treba je samo vidjeti..gorana je napisao/la:da baš igra riječima, uspoređujete ženu i psa,
mod 2 ..ureduj, ja ne mogu od smijeha
Tatsha je napisao/la:di je taj mod2, pa jbte temu gdje se pokušava udomiti pas za*ebali ste do kraja
:smijeh1: :smijeh1: :smijeh1: :smijeh1: :smijeh1: :smijeh1: :smijeh1:
ovo nisam ni vidjela do sad..vrisnula sam od smijeha
Gost- Gost
Helena je napisao/la:Uzeo zenu? I to u temi o psima? Ili uzeo zenu kao oni pecinari - buuum, toljagom po glavi, za kosu i ajmo u pecinu
Uzeo zenu
:smijeh1:
Gost- Gost
Čarolija je napisao/la:Tatsha je napisao/la:di je taj mod2, pa jbte temu gdje se pokušava udomiti pas za*ebali ste do kraja
:smijeh1: :smijeh1: :smijeh1: :smijeh1: :smijeh1: :smijeh1: :smijeh1:
ovo nisam ni vidjela do sad..vrisnula sam od smijeha
što je tu smiješno?? meni je tužno, a ne smiješno
Tatsha- Ambiciozni član
-
zato što sve shvaćate doslovno, i ozbiljno.
humora ima u svemu tome, duhovitosti..barem meni.
Gost- Gost
Čarolija je napisao/la:zato što sve shvaćate doslovno, i ozbiljno.
da, dok billy neumjesno uspoređuje odabir svoje žene i psa, taj pas i dalje živi u tko zna kakvim uvijetima i čeka vlasnika, al dobro valjda nisu svi na forumu ljubitelji životinja
Tatsha- Ambiciozni član
-
billy voli iz ljudi izvalciti ono najbolje i ono najgore , svako odabere ono sto mu se svida, pa valjda tako i psa .Tatsha je napisao/la:Čarolija je napisao/la:zato što sve shvaćate doslovno, i ozbiljno.
da, dok billy neumjesno uspoređuje odabir svoje žene i psa, taj pas i dalje živi u tko zna kakvim uvijetima i čeka vlasnika, al dobro valjda nisu svi na forumu ljubitelji životinja
billy zna da je pretjerao, ali kao i uvijek pokušava natjerati vodu na svoj mlinbilly je napisao/la:billy voli iz ljudi izvalciti ono najbolje i ono najgore , svako odabere ono sto mu se svida, pa valjda tako i psa .Tatsha je napisao/la:Čarolija je napisao/la:zato što sve shvaćate doslovno, i ozbiljno.
Tatsha- Ambiciozni član
-
tatsha zna billyaTatsha je napisao/la:billy zna da je pretjerao, ali kao i uvijek pokušava natjerati vodu na svoj mlinbilly je napisao/la:billy voli iz ljudi izvalciti ono najbolje i ono najgore , svako odabere ono sto mu se svida, pa valjda tako i psa .Tatsha je napisao/la:Čarolija je napisao/la:zato što sve shvaćate doslovno, i ozbiljno.
pas je još uvjek veseo i razdragan, i čeka svog novog vlasnika.
TENG- Ambiciozni član
-
gorana je napisao/la:da baš igra riječima, uspoređujete ženu i psa,
Ne uspoređujemo, nego uspoređuje (billy)...
Teng, stavi fotku tog psa da vidimo kako izgleda...
Ma stavio bi on ali ima samo jednu a posto mu je pas crn nazalost, snimio ga je po noci u podrumu bez svijetlaAdmin je napisao/la:gorana je napisao/la:da baš igra riječima, uspoređujete ženu i psa,
Ne uspoređujemo, nego uspoređuje (billy)...
Teng, stavi fotku tog psa da vidimo kako izgleda...
Unitas- Top poster
-
Broj postova : 1028
Registration date : 01.01.2008
Stranica 1 / 2. • 1, 2
:: NovaGforumi :: Razno
Stranica 1 / 2.