za pusace
+6
Slavko
faca
Admin
TENG
Unitas
billy
10 posters
:: NovaGforumi :: Lifestyle
Stranica 2 / 2.
Stranica 2 / 2. • 1, 2
Re: za pusace
ja sam nepušač ali mi je ovaj zakon bezveze totalno...pogotovo za kafiće..
što kaže Helči,samo nam još fali zatvaranje i tih radnih mjesta...užas
označavanje pušača kao nepoželjnih je stvarno neumjesno i u najmanju ruku nekulturno....
kultura uživanja duhana ne postoji unazad par godina nego mnogo,mnogo duže i ne vidim problem u tome....
što kaže Helči,samo nam još fali zatvaranje i tih radnih mjesta...užas
označavanje pušača kao nepoželjnih je stvarno neumjesno i u najmanju ruku nekulturno....
kultura uživanja duhana ne postoji unazad par godina nego mnogo,mnogo duže i ne vidim problem u tome....
oracle- Ambiciozni član
-
Broj postova : 314
Registration date : 22.04.2008
pa nisu je niti dosad imali nepušači, pa smo na nekim mjestima bili "potlačeni", pišem o restoranima, slastičarnama i mjestima gdje se poslužuje u prvom redu hrana, a jesti u oblaku dima je katastrofaUnitas je napisao/la:Tatsa a sto mislis da pusacima oko ruke stavimo traku sa davidovom zvijezdomTatsha je napisao/la:teško je meni opravdavati zašto ne provesti ovaj zakon jer da je po mojem bio bi on odavno na snazi
Tatsha- Ambiciozni član
-
Broj postova : 499
Registration date : 31.12.2007
Tatsha s tobom se u potpunosti slazem sto se tice takvih i slicnih mjesta, na koncu konca bar ja osobno na takvim mjestima i dosad nisam htio zapalit, pa cak ni u automobilu ako za suputnika imam nepusaca, ali moras priznati na nasi zakoni idu iz krajnosti u krajnostTatsha je napisao/la:pa nisu je niti dosad imali nepušači, pa smo na nekim mjestima bili "potlačeni", pišem o restoranima, slastičarnama i mjestima gdje se poslužuje u prvom redu hrana, a jesti u oblaku dima je katastrofaUnitas je napisao/la:Tatsa a sto mislis da pusacima oko ruke stavimo traku sa davidovom zvijezdomTatsha je napisao/la:teško je meni opravdavati zašto ne provesti ovaj zakon jer da je po mojem bio bi on odavno na snazi
Unitas- Top poster
-
Broj postova : 1028
Registration date : 01.01.2008
Rekoh ja da ce i kod nas pusaci placati cigarete kao u Njemackoj
http://www.vecernji.hr/newsroom/news/croatia/3200347/index.do;jsessionid=6E77F4D05776B788693B150C7B41087F.1
Kutija Marlbora ce biti oko 4€ (preracunato).. tolika cijena je i ovdje...
http://www.vecernji.hr/newsroom/news/croatia/3200347/index.do;jsessionid=6E77F4D05776B788693B150C7B41087F.1
Gost- Gost
Ha nista opet se procvast prodaja duhanskih proizvoda u Bosni kao i prije nekoliko godina.Helena je napisao/la:Rekoh ja da ce i kod nas pusaci placati cigarete kao u Njemackoj
Bar sto se tice ovih dijelova drzave koji granice sa BiH, a posto znamo kakva nam je granica prema BiH znaci procvast ce sverc ponovo iako nikad za pravo nije ni prekinut
Unitas- Top poster
-
Broj postova : 1028
Registration date : 01.01.2008
Unitas je napisao/la:Ha nista opet se procvast prodaja duhanskih proizvoda u Bosni kao i prije nekoliko godina.Helena je napisao/la:Rekoh ja da ce i kod nas pusaci placati cigarete kao u Njemackoj
Bar sto se tice ovih dijelova drzave koji granice sa BiH, a posto znamo kakva nam je granica prema BiH znaci procvast ce sverc ponovo iako nikad za pravo nije ni prekinut
ono iz bosne nije za pusiti...ono je zadnje smece
Gost- Gost
Ma nemoj !A kao da ga nije bilo sve ovo vrijeme.Admin je napisao/la:Mora procvasti šverc jer ga vi podržavate pušenjem... zar ne?
Pa tko je kriv što je život u LJepoj njihovoj postao tako skup pa se sirotinja mora snalaziti kao nekad. Putovati preko grane da jeftinije kupi hrvatske proizvode i teško zarađen novac ostavi nekome drugom da gradi svoju privredu.
Gollum- Middle class
-
Broj postova : 768
Registration date : 06.01.2008
Gollum je napisao/la:Ma nemoj !A kao da ga nije bilo sve ovo vrijeme.Admin je napisao/la:Mora procvasti šverc jer ga vi podržavate pušenjem... zar ne?
Pa tko je kriv što je život u LJepoj njihovoj postao tako skup pa se sirotinja mora snalaziti kao nekad. Putovati preko grane da jeftinije kupi hrvatske proizvode i teško zarađen novac ostavi nekome drugom da gradi svoju privredu.
Pa o tome i govorim da ga podržavate, sve ovo vrijeme...
Pušače ne smatram sirotinjom jer taj novac mogu iskoristiti za poboljšanje boljeg i zdravijeg života.
Vidi vidi i ti si jedan od onih koji se sad slatko naslađuju mukama nas pušača i podržavaš diskriminaciju.
Ha! čuj neki od nas puše iz navike, neki od muke a neki zato što si nemogu naći ekološku alternativu.
Ha! čuj neki od nas puše iz navike, neki od muke a neki zato što si nemogu naći ekološku alternativu.
Gollum- Middle class
-
Gollum je napisao/la:Vidi vidi i ti si jedan od onih koji se sad slatko naslađuju mukama nas pušača i podržavaš diskriminaciju.
I ja sam "diskriminiran" od vas pušača...
Ma, ekološka alternativa se uvijek može naći...
Jeli nepušač a dali si ti ugradi katalizator u svoj auto?Admin je napisao/la:Gollum je napisao/la:Vidi vidi i ti si jedan od onih koji se sad slatko naslađuju mukama nas pušača i podržavaš diskriminaciju.
I ja sam "diskriminiran" od vas pušača...
Ma, ekološka alternativa se uvijek može naći...
A što se alternative tiće ..... e moj Admine u ovim godinama teško a i to što se nađe slabo dimi
Gollum- Middle class
-
Gollum je napisao/la:Jeli nepušač a dali si ti ugradi katalizator u svoj auto?
A što se alternative tiće ..... e moj Admine u ovim godinama teško a i to što se nađe slabo dimi
Narvavno, vozim auto sa katalizatorom, u kući gore štednje žarulje. Ma, ja sam ti sav zeleni.. Ah, sad sam se odao da dolazim sa Marsa...
Stranica 2 / 2. • 1, 2
:: NovaGforumi :: Lifestyle
Stranica 2 / 2.