ZA EXODUSSA
3 posters
Stranica 1 / 1.
ZA EXODUSSA
Na član, kolega, prijatelj EXODUSS ima vanu operaciju (26.000,00kn), mislim da sam dovoljno rekao. Svi koji misle da mogu pomoći dobrotvornim prilogom neka novac uplate na račun blagajnika udruge:
Napominjem da je svaki prilog pa čak i 10kn velika stvar, i uveličati će svotu od 1.000,00 kn koje smo za sada skupili. Unaprijed zahvalni članovi izvrnog odbora zajedno s predsjednikom udruge TENG
Napominjem da je svaki prilog pa čak i 10kn velika stvar, i uveličati će svotu od 1.000,00 kn koje smo za sada skupili. Unaprijed zahvalni članovi izvrnog odbora zajedno s predsjednikom udruge TENG
TENG- Ambiciozni član
-
Broj postova : 148
Registration date : 03.01.2008
Re: ZA EXODUSSA
Helena Exoduss ti je mladic sa svojih 20-30 godina obolio od secerne bolesti koja mu je uzrokovala prestanak rada bubrega na zalost velikim dijelom je izgubio i vid e sad nisam siguran na koju operaciju ide posto i sa srecem ima velikih problema.
Naime samo znam da je veoma tezak invalid opcenito a time i radno hendikepiran, inace veoma draga i postovana osoba u tim nasim tehnickim krugovima sto ce reci u zajednici informaticara.
Eto tako da je zajednica Tehnicke kulture pokrenula akciju pomoci prije svega covjeku a onda i nasem dragom prijatelju i kolegi
Naime samo znam da je veoma tezak invalid opcenito a time i radno hendikepiran, inace veoma draga i postovana osoba u tim nasim tehnickim krugovima sto ce reci u zajednici informaticara.
Eto tako da je zajednica Tehnicke kulture pokrenula akciju pomoci prije svega covjeku a onda i nasem dragom prijatelju i kolegi
Unitas- Top poster
-
Broj postova : 1028
Registration date : 01.01.2008
Re: ZA EXODUSSA
Exoduss mi je bratić. Situacija nije nimalo lagana.
Ovi novci idu za operaciju očiju, da se spasi jo to se spasiti da.
Kao malo dijete je obolio od dijabetesa.
Sada je na dijalizi i dospio je na listu za transplantaciju bubrega.
Sva sreća da ne klone duhom unatoč svemu!
Ovi novci idu za operaciju očiju, da se spasi jo to se spasiti da.
Kao malo dijete je obolio od dijabetesa.
Sada je na dijalizi i dospio je na listu za transplantaciju bubrega.
Sva sreća da ne klone duhom unatoč svemu!
Klio- Ambiciozni član
-
Broj postova : 348
Registration date : 06.01.2008
Stranica 1 / 1.