NLO ili UFO...
+3
dreamer
AcE fux0r
Blue Shadow
7 posters
:: NovaGforumi :: Lifestyle
Stranica 1 / 3.
Stranica 1 / 3. • 1, 2, 3
NLO ili UFO...
Vrlo zanimljiv tekst, ali na engleskom... kad bi se našla neka dobra duša da ga prevede za ostale.
http://www.rijeka.com/phun/general/buidufo.htm
Vaše razmišljanja, pitanja i ideje u vezi sa ovom temom. Znam da je pitanja bezbroj, a odgovora malo ili gotovo nikakvih. Nagađanja? OK, ali idemo svejedno...
Ne vjerujem da niste, barem jednom u životu, razmišljali o ovoj temi.
http://www.rijeka.com/phun/general/buidufo.htm
Vaše razmišljanja, pitanja i ideje u vezi sa ovom temom. Znam da je pitanja bezbroj, a odgovora malo ili gotovo nikakvih. Nagađanja? OK, ali idemo svejedno...
Ne vjerujem da niste, barem jednom u životu, razmišljali o ovoj temi.
Blue Shadow- Top poster
-
Broj postova : 1236
Registration date : 02.01.2008
Re: NLO ili UFO...
Što jednom lega, svaki dan se barem 5x spomene u razgovoru! Zavisi kakvo je društvo, no uvijek se nađe nit za potegnut po tome pitanju!
najprije za uvod treba pročitati knjigu "Hitlerova tajna oružja"...
dreamer- Ambiciozni član
-
Broj postova : 359
dreamer je napisao/la:najprije za uvod treba pročitati knjigu "Hitlerova tajna oružja"...
gluposti... to je ko Thule Gesellschaft koji su tvrdili da su Nijemci gradili letece tanjure sa "desetmetarskim promjerom sa elektromagnetogravitacijskim" pogonom i naselili Mjesec jos 1942... Totalne gluposti!
Gost- Gost
meni je jako zanimljivo bilo u toj knjizi priča o jednom austrijancu izumitelju, zaboravio sam mu ime koji je proučavajući fluide,dokučio
levitaciju i eksperimentirao s tim na principima centrifugalne i centripetalne pojave.....
mada mislim da su se templari dokopali davno znanja o levitaciji još onda kad su onih devetorica kopali po jeruzalemu u ono davno doba....
levitaciju i eksperimentirao s tim na principima centrifugalne i centripetalne pojave.....
mada mislim da su se templari dokopali davno znanja o levitaciji još onda kad su onih devetorica kopali po jeruzalemu u ono davno doba....
dreamer- Ambiciozni član
-
Hehehehe, Helena, zašto bi bile gluposti? Današnji princip rada transformatora ti se svodi na stvaranje nekog magnetskog polja, u ono doba su transformatori stvarali ogromna magnetska polja i moguće je stovrit levitaciju ako dobivaju dovoljno snage!
proxi je napisao/la:Hehehehe, Helena, zašto bi bile gluposti? Današnji princip rada transformatora ti se svodi na stvaranje nekog magnetskog polja, u ono doba su transformatori stvarali ogromna magnetska polja i moguće je stovrit levitaciju ako dobivaju dovoljno snage!
Magnetsko polje je nuzproizvod rada transformataora i nastoji ga se smanjiti na najmanju mjeru. I levitacija je po definiciji suprotna gravitaciji. Isti polovi magneta se odbijaju , al to nema veze sa levitacijim.
faca- Ambiciozni član
-
Broj postova : 416
Registration date : 30.12.2007
mislim da se ekipa u rosvelu dokopala tehnologije 60-desetih godina
dreamer- Ambiciozni član
-
faca je napisao/la:proxi je napisao/la:Hehehehe, Helena, zašto bi bile gluposti? Današnji princip rada transformatora ti se svodi na stvaranje nekog magnetskog polja, u ono doba su transformatori stvarali ogromna magnetska polja i moguće je stovrit levitaciju ako dobivaju dovoljno snage!
Magnetsko polje je nuzproizvod rada transformataora i nastoji ga se smanjiti na najmanju mjeru. I levitacija je po definiciji suprotna gravitaciji. Isti polovi magneta se odbijaju , al to nema veze sa levitacijim.
Nuspojava u tansformatorima? magnetsko polje je bitno u transformatoru ako misliš transformirati struju! Ne razumijem, kako misliš prenijeti sa jednog namota transformatora napon i struju na drugi?! Sigurno ne pomoću jezgre!? Zavojnica sama po sebi stvara magnetnu indukciju i to nije nikakva nuspojava!
Dreamer je spomenuo pod "prorocanstvima" knjigu proroka Ezekijela... pod ovu temu bih stavila jedan dio:
I,vidjeh, i gle, silan vjetar dolazase od sjevera, i velik oblak i oganj koji se razgorijevase i oko njega svjetlost, a usred ognja kao jaka svjetlost
(Ezekijel; 1.4)
Inace, prorok Ezekijel je poznat po svojim cudesnim vizijama letecih objekata i andjela koji silaze s neba...
Da li su ljudi u tadasnja, pradavna vremena bili svjedoci dolazaka nekih drugih bica na Zemlju? Sta mislite o tome?
I,vidjeh, i gle, silan vjetar dolazase od sjevera, i velik oblak i oganj koji se razgorijevase i oko njega svjetlost, a usred ognja kao jaka svjetlost
(Ezekijel; 1.4)
Inace, prorok Ezekijel je poznat po svojim cudesnim vizijama letecih objekata i andjela koji silaze s neba...
Da li su ljudi u tadasnja, pradavna vremena bili svjedoci dolazaka nekih drugih bica na Zemlju? Sta mislite o tome?
Gost- Gost
isto tako u knjizi "Postanak"Biblija, spominje se text u kojem "sinovi božji
vidješe da su kćeri ljudske lijepe te ih uzimaše za žene"...
dreamer- Ambiciozni član
-
Mijesanje rasa je jedna od mogucih teorija , ali postoji tako malo pisanih dokaza da je to jednostavno nemoguce istraziti...mozda pak genetika dode do nekih konkretnijih saznanja..dreamer je napisao/la:isto tako u knjizi "Postanak"Biblija, spominje se text u kojem "sinovi božji
Gost- Gost
PRONICANJE u tajne kosmosa je verovatno bio jedan od prvih i najdužih Teslinih snova. Maštao je da
jednoga dana uspostavi vezu sa vanzemaljskim civilizacijama. Tačno pre sto godina, 1899, tvrdio je da je
primio neke **inteligentne** radio-poruke iz vanzemaljskog izvora i stalno je ponavljao da **marsovci
statistički postoje**. Još1893. godine je napravio nacrt svemirskog broda na električni pogon.
NJegov izum sve do ove decenije niko nije uzimao za ozbiljno. Ali od 1997. počeo je da leti i prvi avion sa -
do sada - delimično ugrađenom Teslinom idejom. Taj avion bio je jedan od najopasnijih bombardera nad
našim nebom u toku NATO napada na Jugoslaviju B-2, vredan koliko i četiri njegove težine u zlatu - kaže
Milinković. - To je prvi vazduhoplov koji za pogon ne koristi samo aerodinamički uzgon veći fenomen
elektromagnetne gravitacije.
Trenutno se radi sa prototipovima ovog aviona koji bi za rad trebalo da koristi i jonosferski električni
potencijal, da bi u budućnosti bio potpuno zamenjen klasični pogonski sistem aviona. Tek tada ostvariće se
Teslina ideja o električnom avionu kakav je i prvi Teslin **kosmički brod**
jednoga dana uspostavi vezu sa vanzemaljskim civilizacijama. Tačno pre sto godina, 1899, tvrdio je da je
primio neke **inteligentne** radio-poruke iz vanzemaljskog izvora i stalno je ponavljao da **marsovci
statistički postoje**. Još1893. godine je napravio nacrt svemirskog broda na električni pogon.
NJegov izum sve do ove decenije niko nije uzimao za ozbiljno. Ali od 1997. počeo je da leti i prvi avion sa -
do sada - delimično ugrađenom Teslinom idejom. Taj avion bio je jedan od najopasnijih bombardera nad
našim nebom u toku NATO napada na Jugoslaviju B-2, vredan koliko i četiri njegove težine u zlatu - kaže
Milinković. - To je prvi vazduhoplov koji za pogon ne koristi samo aerodinamički uzgon veći fenomen
elektromagnetne gravitacije.
Trenutno se radi sa prototipovima ovog aviona koji bi za rad trebalo da koristi i jonosferski električni
potencijal, da bi u budućnosti bio potpuno zamenjen klasični pogonski sistem aviona. Tek tada ostvariće se
Teslina ideja o električnom avionu kakav je i prvi Teslin **kosmički brod**
dreamer- Ambiciozni član
-
Pa di me uslikaše prije moje liposukcije majku im hebem!
A što misliti, hebiga uz sve to poricanje i nijekanje toga mjesta da je samo Vojna baza, ima nešto tamo što ameri jako dobro čuvaju!
A što misliti, hebiga uz sve to poricanje i nijekanje toga mjesta da je samo Vojna baza, ima nešto tamo što ameri jako dobro čuvaju!
Ne navodno, nego i postoji. No, što je istina oko tih slika teško je govoriti. Manipulacija svime i svačime oko nas nema granica...Helena je napisao/la:Navodno da u Americi postoji neka tajna baza Area 51, i da su odatle "procurile" neke slike u javnost:
sta vi mislite o tome?
AcE fux0r je napisao/la:Pa di me uslikaše prije moje liposukcije majku im hebem!
:smijeh1: :cheers2:
Svi pogoni i svi laboratoriji iz A51 su vec odavno prebaceni na druge lokacije i ova baza sada sluzi kao mamac za javnost, no da je izvrsno cuvana , to sam iskusio na svojoj kozi.Admin je napisao/la:Ne navodno, nego i postoji. No, što je istina oko tih slika teško je govoriti. Manipulacija svime i svačime oko nas nema granica...Helena je napisao/la:Navodno da u Americi postoji neka tajna baza Area 51, i da su odatle "procurile" neke slike u javnost:
sta vi mislite o tome?
Gost- Gost
Hi hi hi, jes išo turit nos i tamo,daj pričaj kako je bilo...
dreamer- Ambiciozni član
-
Ja pisam uz bodljikavu zicu a lik se metar desno od mene ustaje iz pjeska u punoj opremi i kaze mi da sam pola metra usao u zabranjenu zonu..ne moram ti reci da mi je to presjeklo pisAcE fux0r je napisao/la:Hehehehe, jesu te prepila murdy ha? Ha?
Gost- Gost
ha ha ha crći ću od smijeha :smijeh1: ...
dreamer- Ambiciozni član
-
to bi bilo izgledalo ovako nekako....tanjur koji leti...
dreamer- Ambiciozni član
-
Stranica 1 / 3. • 1, 2, 3
:: NovaGforumi :: Lifestyle
Stranica 1 / 3.