"Kao nekad" - gradu za 260. rođendan
5 posters
Stranica 1 / 1.
"Kao nekad" - gradu za 260. rođendan
Gradska glazba Nova Gradiška u subotu 22. studenog 2008. kao poklon gradu za 260. rođendan u Društvenom domu u Novoj Gradiški organizira veliku zabavu "Kao nekad". Uz bogatu ponudu jela i pića te tombolu za odličnu atmosferu pobrinut će se band "Prva liga" iz Osijeka. Ulaznice su u prodaji i mogu se kupiti u turističkom uredu.
www.tzgng.hr
www.tzgng.hr
Re: "Kao nekad" - gradu za 260. rođendan
Sretan rodjendan nasem gradu ... a 22.11 je i rodjendan mog sina
Gost- Gost
Happy brz dirty old town-e!
konus- Ambiciozni član
-
Broj postova : 176
Registration date : 26.01.2008
dirty old townkonus je napisao/la:Happy brz dirty old town-e!
billy je napisao/la:dirty old townkonus je napisao/la:Happy brz dirty old town-e!
bogme, kako nam se pise uskoro ce stvarno biti "dirty", al o tom potom
Gost- Gost
Tu ima priča iz rata. Nakon svakog granatiranja grada naši vrijedni komunalci vođeni legendarnim, nažalost pokojnim, g-dinom Baćom očistili bi sve. I snima HTV ...kad ono umiven, čist grad. A u stvari kataklizma, užas, tama. Koliko se sjećam (neka me netko nadopuni) nakon toga su ipak manje revno čistili jer se davao krivi "public image".
I tako je draga nam "palančica", kad je trebala biti "najdirty" bila "najclean"! Paradoksa!
I tako je draga nam "palančica", kad je trebala biti "najdirty" bila "najclean"! Paradoksa!
konus- Ambiciozni član
-
Broj postova : 176
Registration date : 26.01.2008
Ovako sam odlucio cestitati svom gradu ročkas
Unitas- Top poster
-
Broj postova : 1028
Registration date : 01.01.2008
Hajde da se ovaj topic ne pretvori samo u puko i suhoparno čestitanje rođendana pokušajmo se prisjetiti kako je taj naš grad izgledao i živio nekad.
Što bi pohvalili a što pokudili?Ima li po vašem mišljenju ovaj grad perspektivu za napredovanjem(da makar dosegne onaj stupanj zaposlenosti i privrede prije rata). I na kraju što želite ovoj već pomalo vremešnoj dami u budučnosti.
Evo ja osobno smatram da je ovaj grad vidio i bolje dane. Uvijek me jako ražalosti kad pogledam Adminove riječi tamo ispod Web caffe-a najsiromašniji grad u Hrvatskoj. Mislim da to tako nemora biti i nije bilo. Rat i loša poslijeratna politika doveli su ovaj grad na prosijački štap.
Privrede gotovo da i nema, društveni život zamire,mladi napuštaju grad jer ne vide nikakve perspektive.
Pa da ne bude sve tako crno eto sviđa mi se to što su uređene gradske ulice(iako i tu ima nedostataka).
Što želim staroj dami ? Pa voljela bih da ovaj grad dosegne makar onaj nivo privrede koji je imao prije rata i da opet vidim rijeke ljudi koji zadovoljno idu s posla.
Što bi pohvalili a što pokudili?Ima li po vašem mišljenju ovaj grad perspektivu za napredovanjem(da makar dosegne onaj stupanj zaposlenosti i privrede prije rata). I na kraju što želite ovoj već pomalo vremešnoj dami u budučnosti.
Evo ja osobno smatram da je ovaj grad vidio i bolje dane. Uvijek me jako ražalosti kad pogledam Adminove riječi tamo ispod Web caffe-a najsiromašniji grad u Hrvatskoj. Mislim da to tako nemora biti i nije bilo. Rat i loša poslijeratna politika doveli su ovaj grad na prosijački štap.
Privrede gotovo da i nema, društveni život zamire,mladi napuštaju grad jer ne vide nikakve perspektive.
Pa da ne bude sve tako crno eto sviđa mi se to što su uređene gradske ulice(iako i tu ima nedostataka).
Što želim staroj dami ? Pa voljela bih da ovaj grad dosegne makar onaj nivo privrede koji je imao prije rata i da opet vidim rijeke ljudi koji zadovoljno idu s posla.
Gollum- Middle class
-
Broj postova : 768
Registration date : 06.01.2008
Stranica 1 / 1.