Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Tražite posao...?

Go down

Tražite posao...? Empty Tražite posao...?

Postaj by Admin 17.06.09 20:30

Evo kako napisati zamolbu:

Poštovani,
Potpuno sam nespreman za rad pod pritiskom kao i prekovremeni rad, osim ako nije debelo plaćen.
Iskreno me zaboli za ciljeve vaše kompanije ako plaćom ne mogu pokriti sve tekuće troškove plus da mi ostane za garderobu, knjige, putovanja, izlaske, sport i zezanje. Funkcioniram po principu kol'ko para tol'ko muzike.

Također me savršeno ne zanima što ste u govnima i očekujem da sve vaše zakonom predviđene obveze izvršite na vrijeme kao i da platite sve praznike i godišnji odmor.
Sva mi se čini da ću vas napustiti čim nađem nešto malo bolje.

Nadam se da ured ne počinje s radom prije devet sati, jer se teško budim. Radni dan započinjem velikom šalicom dobre crne kave pa očekujem da bude na raspolaganju, kao i zalihe nescaffe i mlijeka koji će mi zatrebati negdje oko podneva. Najdalje oko jedan ima strašno ću se umoriti pa bi mi prijao jedan glazbeni intermezzo, po mogućnosti Madonna ili disko haus da ujedno otplešem malo i razdrmam ukočene mišiće.

Komunikativan sa ugodnim i ljubaznim svijetom, za drkadžije imam kratak fitilj. Psujem na nekoliko svjetskih jezika, ali ozbiljno dopisivanje i razgovor vodim samo na hrvatskom i engleskom i ne proseravajte se s multinacionalnim korporativnim tripom jer vam je i to previše.
To što s vremena na vrijeme sklopite neki dil s Bosnom i Crnom Gorom ne čini vas ozbiljnom kompanijom.

Usavršavam se stalno i bez vas jer sam radoznao i mislim da život ima
smisla i bez umiranja na poslu. Često mi se događa da u radno vrijeme
zapadnem u takozvani daydreaming pa vas molim da me ne prekidate naglo,
možda budem usred neke genijalne zamisli.
Reagiram samo na pozitivnu stimulaciju.

Ne davite s testiranjima i ostalim budalaštinama. Ako se već proseravate s
tim zapadnjačkim forama onda ponudite i zapadnjačku plaću i uvjete rada.
To što ste pohađali dva, tri seminara, ne čini vas obrazovanom osobom.
Što ne znam, naučit ću, nisam debil.

I da, postoje stvari koje bih u životu radio iz čistog entuzijazma, ali
žalim što vas moram obavijestiti da to nije posao koji nudite.

Iskreno vaš, ...........

Tražite posao...? 4
Admin
Admin
Admin
Admin

Male
Broj postova : 3343
Registration date : 18.12.2007

http://www.novogradiscani.com

[Vrh] Go down

[Vrh]