Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Atlantida

4 posters

Stranica 2 / 4. Previous  1, 2, 3, 4  Next

Go down

Atlantida - Page 2 Empty Re: Atlantida

Postaj by Gost 16.01.08 20:21

AcE fux0r je napisao/la:To je teorija u biti o Atlantiđanima koji su imali krila na leđima ili životinje koje su imale ljudske noge i ruke ili čak ljudski torzo sa glavom na konjskom tijelu...to je Atlantida o kakvoj sam ja slušao kao klinac!
Donekle , ali to nam govori i o njihovoj upletenosti u genetiku..navodnoj naravno.

Gost
Gost

[Vrh] Go down

Postaj by AcE fux0r 16.01.08 20:31

Heh, ako uzmemo u obzir da se spominje superiorna vrsta koja im pomaže, te tehnologija koju su možda posjedovali zašto ne bi i to radili! Genetska modifikacija ih je možda i uništila!
AcE fux0r
AcE fux0r
Middle class
Middle class

Male
Broj postova : 570
Registration date : 30.12.2007

http://www.dropbike.com

[Vrh] Go down

Postaj by Gost 16.01.08 20:38

AcE fux0r je napisao/la:Heh, ako uzmemo u obzir da se spominje superiorna vrsta koja im pomaže, te tehnologija koju su možda posjedovali zašto ne bi i to radili! Genetska modifikacija ih je možda i uništila!
Teoretski i cisto teoretski mislim da ih to igranje sa bogovima gdje je skoro svaka zena iz plemstva radala muske ili zenske blizance nije unistilo, ali ako su bili na tome stupnju razvoja onda su i tehnoloski i energetski morali raspolagati opasnim postrojenjima koja bi vrlo lako mogla postati nestabilna i izazvati apokalipsu..no sumnjam da se radi o ovako visokom stupnju civilizacije ..mislim bio bi paradox da jedna nacija posjeduje toliku moc dok svi drugi silje koplja i ostre maceva ..i zasto bas oni..pokus??

Gost
Gost

[Vrh] Go down

Postaj by AcE fux0r 16.01.08 20:44

Vrlo moguće da je pokus...pokus vanzemaljaca sa ljudima da vide koliko će moći izdržati sa takvom tehnologijom u svojim rukama! Pohlepna smo mi rasa, daš nam mali prst, mi poderemo cijelu polovicu tijela! Zato nas sad vjerojatno oni odozgo drže malo na uzici po tome pitanju da se ne bi ponovilo to sa Atlantidom!
OT: drago mi je murdy čuti da je mala došla do sebe!
AcE fux0r
AcE fux0r
Middle class
Middle class

Male

[Vrh] Go down

Postaj by Gost 16.01.08 20:51

AcE fux0r je napisao/la:Vrlo moguće da je pokus...pokus vanzemaljaca sa ljudima da vide koliko će moći izdržati sa takvom tehnologijom u svojim rukama! Pohlepna smo mi rasa, daš nam mali prst, mi poderemo cijelu polovicu tijela! Zato nas sad vjerojatno oni odozgo drže malo na uzici po tome pitanju da se ne bi ponovilo to sa Atlantidom!
OT: drago mi je murdy čuti da je mala došla do sebe!
Hvala prijatelju..imam osjecaj da sam zadnih 48 sati proveo u mraku...skoro me kostalo razuma

Gost
Gost

[Vrh] Go down

Postaj by AcE fux0r 16.01.08 20:53

Samo pomalo stari, proći će to!
Nego ajmo nazad na temu!
AcE fux0r
AcE fux0r
Middle class
Middle class

Male

[Vrh] Go down

Postaj by Gost 16.01.08 21:03

Slazem se,,nego sto ti i svi vi mislite o stvarnoj lokaciji atlantide..gdje bi po vama ona trebala biti ??

Gost
Gost

[Vrh] Go down

Postaj by AcE fux0r 16.01.08 21:08

hmmm...Sredina Atlantskog oceana od taman srednje točke na njemu pa do Španjolske
AcE fux0r
AcE fux0r
Middle class
Middle class

Male

[Vrh] Go down

Postaj by Gost 16.01.08 21:10

AcE fux0r je napisao/la:hmmm...Sredina Atlantskog oceana od taman srednje točke na njemu pa do Španjolske
i ja mislim a sutra cu ti obrazloziti i zasto jer sada sam poprilicno iscrpljen i idem pokusati spavati.

Gost
Gost

[Vrh] Go down

Postaj by AcE fux0r 16.01.08 21:39

ajde ok, isčekujem rezultate!
AcE fux0r
AcE fux0r
Middle class
Middle class

Male

[Vrh] Go down

Postaj by Gost 17.01.08 7:15

Prije otprilike deset i pol tisuca godina doslo je do iznenadnog pomicanja magnetnih polova zemlje .
Sjeverni geografski pol koji se do godine 8500 prije nove ere nalazio na istocnom djelu Grondlanda premjestio se 3 i pol tisuce kilometara na svoj danasnji polozaj.
Dakako istodobno sa tim promjenila se i zemljina os rotacije i tako je nastala geoloski nova situacija koju danas oznacavamo kao pocetak novog doba.
Od odlucujuceg znacaja su i smjerovi kojima su se prostirale morske struje , koje bitno utjecu na formiranje zaledenih zona.
Meni osobno vrlo zanimljiva je Golfska struja za koju je potvrdeno da je tekla drugacije nego danas , tj znatno juznije ,najvise negdje do visine srednjeg Portugala te je pravila neku vrsstu kruga u samom atlantiku.
Gotovo svo strucnjaci objasnjavaju takvo ponaseanje struje kao zaobilazenje velikog kopna koje se prostiralo na onim prostorima , iza herkulovih stuba.

Gost
Gost

[Vrh] Go down

Postaj by Gost 17.01.08 8:19

Atlantida je fascinantna tema, ali meni sve to pomalo lici na pretecu Moreove Utopije.. ja sam citala o nekoj teoriji o zemlji Mu koja je tamo negdje kod Japana i postojala je u isto vrijeme kad i Atlantida i nestala je u potopu ili potresu. Ne znam tocno godinu kada, al znam da nije bilo tako davno blizu obala u moru kod Japana pronadjene su gradjevine gradjene kao veliko stepeniste i smatra se da je to ostatak Atlantide scratch

Gost
Gost

[Vrh] Go down

Postaj by AcE fux0r 17.01.08 11:54

Pomicanje polova, ako si murdy primjetio, to se sada trenutno dešava! Sjeverni pol se pomaka za nekih 4.5°, opet su se pojavili neki pomaci u strujama, no vrlo je moguće da je atlantida bila u atlantskome oceanu,to je dovoljno velik prostor da bi se smjestilo kopno! Mislim da su čak nađeni neki ostatci kod španjolske no još nisi utvrdili od čega su!
AcE fux0r
AcE fux0r
Middle class
Middle class

Male

[Vrh] Go down

Postaj by Gost 17.01.08 12:22

Helena je napisao/la:Atlantida je fascinantna tema, ali meni sve to pomalo lici na pretecu Moreove Utopije.. ja sam citala o nekoj teoriji o zemlji Mu koja je tamo negdje kod Japana i postojala je u isto vrijeme kad i Atlantida i nestala je u potopu ili potresu. Ne znam tocno godinu kada, al znam da nije bilo tako davno blizu obala u moru kod Japana pronadjene su gradjevine gradjene kao veliko stepeniste i smatra se da je to ostatak Atlantide scratch
Postoji i teorija da je Mu bila druga velesila uz Atlantidu te su bile suparnicke tvorevine.

Gost
Gost

[Vrh] Go down

Postaj by Gost 17.01.08 12:29

AcE fux0r je napisao/la:Pomicanje polova, ako si murdy primjetio, to se sada trenutno dešava! Sjeverni pol se pomaka za nekih 4.5°, opet su se pojavili neki pomaci u strujama, no vrlo je moguće da je atlantida bila u atlantskome oceanu,to je dovoljno velik prostor da bi se smjestilo kopno! Mislim da su čak nađeni neki ostatci kod španjolske no još nisi utvrdili od čega su!
neko kopno je moralo biti jer da ga nije bilo , nebi u to vrijeme na danasnjem sjevernom moru i sibiru vladali gotovo tropski uvjeti sto je naravno zbog drugacije pozicije polova ali i zbog strujanja.

Gost
Gost

[Vrh] Go down

Postaj by AcE fux0r 17.01.08 12:32

YUp, no ovo što se sad dešava sa polovima, nije dobro!
AcE fux0r
AcE fux0r
Middle class
Middle class

Male

[Vrh] Go down

Postaj by dreamer 17.01.08 17:43

jedan od krakova ili ispostava atlantide je i bermudski trokut za kojeg se vežu neobične priče a svakako bih htio spomenuti priču o kristalnoj piramidi čiji vrh povremeno viri iz vode,kažu da su razumjeli tehnologiju kristala kao tvorevina koje mogu pohraniti nevjerovatne količine energije...
druga stvar i priča koja se veže uz atlantiđane govori o neobuzdanim genetskim experimentima koje su izvodili i pretjerali naravno....
mit priča je i da sad na zemlji odrađuju karmički dug kao populacija dupina ali više o tome u knjizi edgara kako se piše kejsa"usnuli prorok"...
dreamer
dreamer
Ambiciozni član
Ambiciozni član

Male
Broj postova : 359
Registration date : 02.01.2008

[Vrh] Go down

Postaj by Gost 17.01.08 22:09

dreamer je napisao/la:jedan od krakova ili ispostava atlantide je i bermudski trokut za kojeg se vežu neobične priče a svakako bih htio spomenuti priču o kristalnoj piramidi čiji vrh povremeno viri iz vode,kažu da su razumjeli tehnologiju kristala kao tvorevina koje mogu pohraniti nevjerovatne količine energije...
druga stvar i priča koja se veže uz atlantiđane govori o neobuzdanim genetskim experimentima koje su izvodili i pretjerali naravno....
mit priča je i da sad na zemlji odrađuju karmički dug kao populacija dupina ali više o tome u knjizi edgara kako se piše kejsa"usnuli prorok"...

Dr. Ray Brown je, navodno, nasao jednu takvu kuglu za vrijeme ljetovanja na Bahamima, a javnosti ju je prezentirao tek nekoliko godina kasnije.... Navodno da su ljudi u njenoj blizini osjecali cudne fenomene a da se unutar te kugle mogu raspoznati tri piramidalna oblika jedan ispred drugog. Kada se igla kompasa primakne kristalu okrece se u suprotnom smjeru, metali postaju u blizini kugle privremeno magnetizirani....Navodno da su Atlantidjani imali takve kugle... E, a posto se je nekim teorijama Atlantida bila izmedju Meksickog zaljeva i Mediterana (navodno da se dokazi mogu naci na Pirinejima, u Maroku, Jukatanu i Americi), a posto je Atlantida zavrsila na dnu oceana, zajedno sa njom su nestale i tzv."vatrene kugle" koje se nalaze na podrucju Bermudskog trokuta....

A, veceras bio kod nas susjed.. stariji covjek koji se iz hobija bavi paranormalnim, izgubljenim svjetovima... Na njegovim policama sa knjigama o takvim temama bi mu pozavidio svvaki ezotericar...
On tvrdi da je Atlantida bila u Sjevernom moru... Malo sam kopala po netu i nasla zanimljivu stranicu al mi se sad ne da prevoditi

http://www.erdexpansion.de/atlantis.htm

Gost
Gost

[Vrh] Go down

Postaj by Gost 18.01.08 6:36

Osobno smatram da je na lokaciji sjevernog mora bila civilizacija MU , koju si vec spominjala.
takoder moramo znati da su na tom prostoru onda vladali gotovo tropski uvjeti.

Gost
Gost

[Vrh] Go down

Postaj by Gost 18.01.08 8:31

murdoc je napisao/la:Osobno smatram da je na lokaciji sjevernog mora bila civilizacija MU , koju si vec spominjala.
takoder moramo znati da su na tom prostoru onda vladali gotovo tropski uvjeti.

Kontinent Mu je prema Churchward-ovim dvadesetogodisnjim istrazivanjima bio smjesten u sredisnjem dijelu Tihog oceana i da je bio omedjen Hawaima, Fidzijem, Uskrsnjim otocima. Tamo je i pronadjen dokaz da je nesto postojalo

Atlantida - Page 2 Mizo_stairs2y

Atlantida - Page 2 Sutajiamu_001y

Atlantida - Page 2 Mizo_stairs2y

pronadjeno je ispod mora i nesto nalik Sfingi

Atlantida - Page 2 Goddess_rock2

a, da je Atlantida bila smjestena na podrucju danasnje Europe tvrdi i Marcel Mestdagh, ugledni profesor povijesti na povijesnom institutu u Belgiji.On je, naime, nekoliko godina istrazivao tragove vikinskih
osvajanja i u tom periodu je na razlicitim mjestima po Zapadnoj Europi
pronasao ogromne konstrukcije tajanstvenih oblika, tragove vojnih
logora smjelih osvajaca sa sjevera Europe, iz devetog stoljeca prije
n.e. Uporedujuci "tlocrte" tih neobicnih nastambi sa Platonovim opisom
Atlantide, Mestdang je "dedukcijom" otkrio gdje se nalazilo hipoteticno
carstvo.
"Sve se fantasticno poklopilo - Atlantida je bila u Francuskoj!", odusevljeno tvrdi belgijski profesor...

Gost
Gost

[Vrh] Go down

Postaj by Gost 18.01.08 9:05

da, francuzi to vrlo rado tvrde , neki time objasnjavaju i fenomen "druida" kao potomaka atlantidana.

Gost
Gost

[Vrh] Go down

Postaj by Gost 18.01.08 9:10

murdoc je napisao/la:da, francuzi to vrlo rado tvrde , neki time objasnjavaju i fenomen "druida" kao potomaka atlantidana.

Druidi su bili svecenici Kelta, koliko ja znam

Gost
Gost

[Vrh] Go down

Postaj by TENG 18.01.08 9:15

A možda je Atlantida još uvjek u Bosni, samo su oni zaboravili da je tamo i od tad se gubi svaki trag Atlantide. Very Happy
TENG
TENG
Ambiciozni član
Ambiciozni član

Male
Broj postova : 148
Registration date : 03.01.2008

[Vrh] Go down

Postaj by Tatsha 18.01.08 10:15

TENG je napisao/la:A možda je Atlantida još uvjek u Bosni, samo su oni zaboravili da je tamo i od tad se gubi svaki trag Atlantide. Very Happy

nemoj da te čuju bosanci, ev nekidan sam dobila praline piramide sunca , znaju bosanci što je biznis
Tatsha
Tatsha
Ambiciozni član
Ambiciozni član

Female
Broj postova : 499
Registration date : 31.12.2007

[Vrh] Go down

Postaj by AcE fux0r 18.01.08 11:47

Nisu druidi bili samo pripadnici kelta....bilo je njih i dalje, nego helena, kako to da neš prevest onaj text, nemog se ja hrvat sa njemačkim baš pošto sam englez!
AcE fux0r
AcE fux0r
Middle class
Middle class

Male

[Vrh] Go down

Postaj by Sponsored content

Sponsored content