Pogodi grad
+10
Unitas
AcE fux0r
billy
Tatsha
Razarach
gorana
gurru
Gollum
Sgt.Colossus
Blue Shadow
14 posters
:: NovaGforumi :: Razno
Stranica 10 / 40.
Stranica 10 / 40. • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 25 ... 40
Re: Pogodi grad
yes, znala sam da je lako, ali mi došlo da stavim.gorana je napisao/la:AcE fux0r je napisao/la:Vukovar
yes, a ovo je Opatija
Gost- Gost
čak sam ju uvećavala, nebih li sakinula registraciju na automobilu :smijeh1: . Naravno, ništa.billy je napisao/la:tko je sada na redu ???
ajde stavit cu vam ja da ne bude dosadno
Moram opet "pješice". Dakle, Dalmacija?
Gost- Gost
da , srednjaČarolija je napisao/la:čak sam ju uvećavala, nebih li sakinula registraciju na automobilu :smijeh1: . Naravno, ništa.billy je napisao/la:tko je sada na redu ???
psssss...hmmmmm...Velika Gorica?????Čarolija je napisao/la:Nisam znala da već ima novi zadatak ali, evo i moje slike
billy je napisao/la:da , srednjaČarolija je napisao/la:čak sam ju uvećavala, nebih li sakinula registraciju na automobilu :smijeh1: . Naravno, ništa.billy je napisao/la:tko je sada na redu ???
Ovo je Nin, ako se ne varam obiđemo ga svakog ljeta!
gorana- Top poster
-
Broj postova : 1393
Registration date : 14.02.2008
ne varas se , a iza ovih vrata je mesnica u kojoj uvijek kupujem meso za rostilj kada smo u obliznjim sabunikama.gorana je napisao/la:billy je napisao/la:da , srednjaČarolija je napisao/la:čak sam ju uvećavala, nebih li sakinula registraciju na automobilu :smijeh1: . Naravno, ništa.billy je napisao/la:tko je sada na redu ???
Ovo je Nin, ako se ne varam obiđemo ga svakog ljeta!
bar sam smanjila veličinu....
Zadnja promjena: Čarolija; 22.03.08 17:05; ukupno mijenjano 2 put/a.
Gost- Gost
:smijeh1:
Ja uopće nisam vidjela da već postoji odgovor!
Ja uopće nisam vidjela da već postoji odgovor!
Zadnja promjena: Čarolija; 22.03.08 17:06; ukupno mijenjano 1 put.
Gost- Gost
OK, da raspletemo ovaj carolijin gordiski cvor .
gorana je na redu da postavi sljedecu gabulu
gorana je na redu da postavi sljedecu gabulu
Blizu si, kako si skoro pogodio!?!billy je napisao/la:psssss...hmmmmm...Velika Gorica?????Čarolija je napisao/la: Nisam znala da već ima novi zadatak ali, evo i moje slike
Gost- Gost
ovako, uocio sam da volis auto utrke i f1 pa mi je link u mozgu prebacio na goricu gdje se takoder odrzavaju utrke..ma tesko je objasniti koju intuiciju i logiku billy sljedi..Čarolija je napisao/la:Blizu si, kako si skoro pogodio!?!billy je napisao/la:psssss...hmmmmm...Velika Gorica?????Čarolija je napisao/la: Nisam znala da već ima novi zadatak ali, evo i moje slike
Pa ti se ne šališ...billy je napisao/la:ovako, uocio sam da volis auto utrke i f1 pa mi je link u mozgu prebacio na goricu gdje se takoder odrzavaju utrke..ma tesko je objasniti koju intuiciju i logiku billy sljedi..Čarolija je napisao/la:Blizu si, kako si skoro pogodio!?!billy je napisao/la:psssss...hmmmmm...Velika Gorica?????Čarolija je napisao/la: Nisam znala da već ima novi zadatak ali, evo i moje slike
zar doista ne prepoznaješ grad!?
Gost- Gost
salim se naravno, ali cekam da neko drugi upadne i kaze ngČarolija je napisao/la:Pa ti se ne šališ...billy je napisao/la:ovako, uocio sam da volis auto utrke i f1 pa mi je link u mozgu prebacio na goricu gdje se takoder odrzavaju utrke..ma tesko je objasniti koju intuiciju i logiku billy sljedi..Čarolija je napisao/la:Blizu si, kako si skoro pogodio!?!billy je napisao/la:psssss...hmmmmm...Velika Gorica?????Čarolija je napisao/la: Nisam znala da već ima novi zadatak ali, evo i moje slike
Ma to se ja volim ponekad šaliti, na razne načine, pa mi i tu došlo...billy je napisao/la:salim se naravno, ali cekam da neko drugi upadne i kaze ngČarolija je napisao/la:Pa ti se ne šališ...billy je napisao/la:ovako, uocio sam da volis auto utrke i f1 pa mi je link u mozgu prebacio na goricu gdje se takoder odrzavaju utrke..ma tesko je objasniti koju intuiciju i logiku billy sljedi..Čarolija je napisao/la:Blizu si, kako si skoro pogodio!?!billy je napisao/la:psssss...hmmmmm...Velika Gorica?????Čarolija je napisao/la: Nisam znala da već ima novi zadatak ali, evo i moje slike
na NGF stavim Ng, nikad neznaš...možda netko i nasjedne
Gost- Gost
Stranica 10 / 40. • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 25 ... 40
:: NovaGforumi :: Razno
Stranica 10 / 40.