Pogodi grad
+10
Unitas
AcE fux0r
billy
Tatsha
Razarach
gorana
gurru
Gollum
Sgt.Colossus
Blue Shadow
14 posters
:: NovaGforumi :: Razno
Stranica 11 / 40.
Stranica 11 / 40. • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 25 ... 40
Re: Pogodi grad
velebitČarolija je napisao/la:A da li je ona planina uopće Velebit
može biti i Dinara?!
Tamo sam svake godine al ovo nemogu nigdje smjestiti, da nije možda sukošan?
gorana- Top poster
-
Broj postova : 1393
Registration date : 14.02.2008
nijegorana je napisao/la:Tamo sam svake godine al ovo nemogu nigdje smjestiti, da nije možda sukošan?
kaže moj šaci da to mora biti Senj, gore desno trebala bi biti kula Nehaj, zar ne?billy je napisao/la:
Gost- Gost
a što je sad ovo? pa nemam pojma, ako je ono Senj, a to mi onda ne paše tamo...billy je napisao/la:
Gost- Gost
nije senj je lako za prepoznati (rodno mjesto moga djeda)Čarolija je napisao/la:a što je sad ovo? pa nemam pojma, ako je ono Senj, a to mi onda ne paše tamo...billy je napisao/la:
ovo je na otoku .
A lijepo mi je rekao da je to otok Pag, a ja kažem: ne, vidiš da je kopno i mjesto ispod Velebita.
I, da li je Pag?
I, da li je Pag?
Gost- Gost
nije pagČarolija je napisao/la:A lijepo mi je rekao da je to otok Pag, a ja kažem: ne, vidiš da je kopno i mjesto ispod Velebita.
I, da li je Pag?
, ovaj planinski lanac je na samom otoku, ali geoloski pripada velebitu..komplicirano..koncentriraj se na otok ,velik jebilly je napisao/la:nije pagČarolija je napisao/la:A lijepo mi je rekao da je to otok Pag, a ja kažem: ne, vidiš da je kopno i mjesto ispod Velebita.
I, da li je Pag?
Vidiš, tu si napisao da je ta planina Velebit, i naveo me na krivi trag, da tražim mjesta u podnožju planine.billy je napisao/la:velebitČarolija je napisao/la:A da li je ona planina uopće Velebit
može biti i Dinara?!
Mogao si prije reći da nije doslovno Velebit! Zločest si.
Gost- Gost
ne, samo se volim igratiČarolija je napisao/la:Vidiš, tu si napisao da je ta planina Velebit, i naveo me na krivi trag, da tražim mjesta u podnožju planine.billy je napisao/la:velebitČarolija je napisao/la:A da li je ona planina uopće Velebit
može biti i Dinara?!
Mogao si prije reći da nije doslovno Velebit! Zločest si.
daj sada ti sliku
evo nova, nadam se da nećeš baš odmah provalit ime.
nego, znači, imaš senjskih gena u sebi.
Baš slušam Cd prvijenac Tria Marinero, dečki su iz Senja, znaš za njih? Cd sam dobila preko veze, još je u pripremi za tržište, pjesme su im onako ok, nisu loši ali, ima dvije pjesme br.4 i br.10 (ne znam im još nazive), vjerujem da će postati himne senjskoga kraja...diraju dušu onoga tko voli grad, more, buru...( Ta sam! ).
Ako te zanima, pošaljem ih mailom recimo, proxyu pa ih on proslijedi tebi.
Gost- Gost
yeep , imam ti ja svakakih gena, za grupu nisam cuo ali cu sigurno pronaci nesto od njih..thx .
nekako volim doci u senj, nesto me ondje vuce..geni vjerovatno.
crkva sv. Jelene Križarice u Kastvu
nekako volim doci u senj, nesto me ondje vuce..geni vjerovatno.
crkva sv. Jelene Križarice u Kastvu
sad reci da si prepoznao, jer si bio .billy je napisao/la:crkva sv. Jelene Križarice u Kastvu
Priznaj da ti je pomoglo što sam ostavila naziv crkve!
Gost- Gost
nije, gledao sam nedavno na nekom dokumentarcu , pa sam prepoznao.Čarolija je napisao/la:sad reci da si prepoznao, jer si bio .billy je napisao/la:crkva sv. Jelene Križarice u Kastvu
Priznaj da ti je pomoglo što sam ostavila naziv crkve!
Stranica 11 / 40. • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 25 ... 40
:: NovaGforumi :: Razno
Stranica 11 / 40.