Pogodi grad
+10
Unitas
AcE fux0r
billy
Tatsha
Razarach
gorana
gurru
Gollum
Sgt.Colossus
Blue Shadow
14 posters
:: NovaGforumi :: Razno
Stranica 14 / 40.
Stranica 14 / 40. • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 27 ... 40
Re: Pogodi grad
Molim ponizno mrvu pomoći.
Novu sliku ili nešto upotrijebljivo, al ne ono tipa: tu sam točio gorivo dok sam prolazio....
Novu sliku ili nešto upotrijebljivo, al ne ono tipa: tu sam točio gorivo dok sam prolazio....
Gost- Gost
[quote="Čarolija"]Molim ponizno mrvu pomoći.
Novu sliku ili nešto upotrijebljivo, al ne ono tipa: tu sam točio gorivo dok sam prolazio.... [/quote , dooobra si..evo
Novu sliku ili nešto upotrijebljivo, al ne ono tipa: tu sam točio gorivo dok sam prolazio.... [/quote , dooobra si..evo
nijedna od navedenihČarolija je napisao/la:Šibensko kninska ili
splitsko dalmatinska ž?
Da li je južnije ili...
ma nemoj mi samo reć da si opet...sjevernije?!
ps. ali to je meni taaaako poznato.
ps. ali to je meni taaaako poznato.
Gost- Gost
jesam i to u tebi poznatoj zupaniji--- Primorsko-goranska županija,, iznenadena??Čarolija je napisao/la:Da li je južnije ili...
nisam, ni malo.
ali, sada odoh večerati i prevrnuti se negdje jer sam ozlijedila nogu na bizaran način i imam temperaturu. Ne veliku ali dovoljnu da mi mozak odmara i neće razmišljati.
Ali, kad sam već tu, ponizno , kako samo ja znam, molim mali tragić....ali nešto upotrebljivo, ne tipa, tu sam opsovao bakicu jer mi je oduzela prednost na semaforu...
ali, sada odoh večerati i prevrnuti se negdje jer sam ozlijedila nogu na bizaran način i imam temperaturu. Ne veliku ali dovoljnu da mi mozak odmara i neće razmišljati.
Ali, kad sam već tu, ponizno , kako samo ja znam, molim mali tragić....ali nešto upotrebljivo, ne tipa, tu sam opsovao bakicu jer mi je oduzela prednost na semaforu...
Gost- Gost
:smijeh1: :smijeh1: :smijeh1: :smijeh1: .. ..ok nemogu ti to sada uskratiti ..Čarolija je napisao/la:nisam, ni malo.
I što sad.. ja bih trebala prepoznati vinograd?
daj neku korisnu informaciju tipa: e vidiš, tu na toj cesti naletio sam velikom brzinom i skoro spičio prednjim blatobranom u guzicu babu koja je okopavala vinograd....
ma jbš. babu, daj milostiv budi i pružaj novu informaciju...npr. ima li ta baba kakvog djeda....
daj neku korisnu informaciju tipa: e vidiš, tu na toj cesti naletio sam velikom brzinom i skoro spičio prednjim blatobranom u guzicu babu koja je okopavala vinograd....
ma jbš. babu, daj milostiv budi i pružaj novu informaciju...npr. ima li ta baba kakvog djeda....
Gost- Gost
vinograd je bio dobar info , ali evo jos jedna slikica...baba kopaa vinograd hahaha,,dooobraČarolija je napisao/la:šalim se..znam di bi to moglo bit, al ti neću reć!
ma kakvi, nema šanse da ti kažem.
prije će od tog grožda poteć iz bačve malvazija, nego ti ja kažem mjesto.
neću i neću baš!
prije će od tog grožda poteć iz bačve malvazija, nego ti ja kažem mjesto.
neću i neću baš!
Gost- Gost
a gdje je plaža?billy je napisao/la:na plaziČarolija je napisao/la:a di to je?
Gost- Gost
Stranica 14 / 40. • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 27 ... 40
:: NovaGforumi :: Razno
Stranica 14 / 40.