Pogodi grad
+10
Unitas
AcE fux0r
billy
Tatsha
Razarach
gorana
gurru
Gollum
Sgt.Colossus
Blue Shadow
14 posters
:: NovaGforumi :: Razno
Stranica 15 / 40.
Stranica 15 / 40. • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 27 ... 40
Re: Pogodi grad
na moruČarolija je napisao/la:a gdje je plaža?billy je napisao/la:na plaziČarolija je napisao/la:a di to je?
šibenik
Sgt.Colossus- Ambiciozni član
-
Broj postova : 293
Registration date : 06.01.2008
ma nije, ili je Istra ili jedan otok.
a di je večeras kad ga nema da nam otkrije, ili barem da novu slikicu, a?
a di je večeras kad ga nema da nam otkrije, ili barem da novu slikicu, a?
Gost- Gost
pa što mi uradi s pameću , ne prepozna ja grad kroz koji sam bar pedeset puta prošla! :smijeh1: :smijeh1: :smijeh1:billy je napisao/la:daHelena je napisao/la:a mozda je Novi Vinodolski
Gost- Gost
hihi, jesam dobar ??Čarolija je napisao/la:pa što mi uradi s pameću , ne prepozna ja grad kroz koji sam bar pedeset puta prošla! :smijeh1: :smijeh1: :smijeh1:billy je napisao/la:daHelena je napisao/la:a mozda je Novi Vinodolski
NA BLACBERRYU SAM I NEMOGU guglati ..ajde da vidimo sto kaze intuicija...pirovac ??? ili pakostani???Helena je napisao/la:eto vam onda nove
Helena jel može koja malo veća slika da probam upecati koji detalj. Inače sva Primorska i Dalmatinska mjesta su jako slična, pogotovo ovako panoramski!
Gost- Gost
Možeš li pomoći malo riječima...npr:na kojem je dijelu lipe naše obale smješteno to mjesto, a usput reci da nije otok, pa smo na konju....pa još kad bi dodala i veeliku slikicu da se vidi reg.na autima
Gost- Gost
Čarolija je napisao/la:Možeš li pomoći malo riječima...npr:na kojem je dijelu lipe naše obale smješteno to mjesto, a usput reci da nije otok, pa smo na konju....pa još kad bi dodala i veeliku slikicu da se vidi reg.na autima
u splitsko dalmatinskoj zupaniji je
Gost- Gost
Stranica 15 / 40. • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 27 ... 40
:: NovaGforumi :: Razno
Stranica 15 / 40.