Pogodi grad
+10
Unitas
AcE fux0r
billy
Tatsha
Razarach
gorana
gurru
Gollum
Sgt.Colossus
Blue Shadow
14 posters
:: NovaGforumi :: Razno
Stranica 16 / 40.
Stranica 16 / 40. • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 28 ... 40
Re: Pogodi grad
jok... evo vam jos malo pomoci...
tamo sam bila sa muzem prije nekih 10-11 godina.. nocni ribolov je bio prava avantura, a oni su poznati ribolovci
tamo sam bila sa muzem prije nekih 10-11 godina.. nocni ribolov je bio prava avantura, a oni su poznati ribolovci
Gost- Gost
ma, nije,nije,nije.... joooj, vidim ja da vi necete pogoditi... bila je poznata vojna zona na Jadranu za vrijeme Juge.. e, ako sad ne budete znali ......
Gost- Gost
šibenik
Sgt.Colossus- Ambiciozni član
-
Broj postova : 293
Registration date : 06.01.2008
billy je napisao/la:vis??
zamalo, al nije.... ajd vozi prijevojem sv.Mihovil jedno 10 km dalje
Gost- Gost
Tučepi?
Gollum- Middle class
-
Broj postova : 768
Registration date : 06.01.2008
Bravo ja! Tu sam jela najgoru pizzu na svijetu. Imala je ovčji sir na sebi i mirišala je kao da sam ušla u tor sa ovcama. Preporuka svima: jedete li na otoku Pagu pizzu, obavezno pitajte koji sir stavljaju na nju, ako baš niste navikli na miris stare ovce na tanjuru.Jeste da je to njihov autohtoni proizvod, svaka mu čast ali ipak...billy je napisao/la:yeeesČarolija je napisao/la:Možda Novalja?
(gle, pretvaram se u billya : ja sam ovo, ja sam ono...ma koga briga što sam ja.... )
Gost- Gost
billy sine, pa zar si ti zaštekao u prepoznavanju!?!billy je napisao/la:Uvala Soline, Krk???, pizza sa ovcijim sirom kazes
što ti je!? Ne, nije uvala Soline, a ni otok "three fuckin` letters"
Gost- Gost
huh, neznam..ako se radi o ljekovitom blatu tu na tvojoj slici , ja jedino znam za vec spomenuto i ono u ninu ..to je to..cekam drugu sliku ili nekakvu pomoc.
Stranica 16 / 40. • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 28 ... 40
:: NovaGforumi :: Razno
Stranica 16 / 40.