Alkohol goes Fashion
3 posters
:: NovaGforumi :: Lifestyle
Stranica 1 / 2.
Stranica 1 / 2. • 1, 2
Alkohol goes Fashion
U zadnjih par godina trzistem prodaje alkohola vlada tkz dizajnerski trend koji poprima sve banalnije konture te vodi ka globalizaciji i jednom jedinstvenom multi-lebel-u .
Sve je pocelo sa erom alco-pop pica koju je lansirao danas vec neprikosnoveni vodka lobi.
oni su mjesali vodku sa razlicitim vocnim gaziranim i negaziranim vocnim sokovima te smanjili udio alkohola na 5% i na taj nacin dobili mladu generaciju kojoj je to postao dio life-styla .
Veliki dio u prodavanosti tih pica je odigrao dizajn boca u kojim se nalaze, no taj dizajn nije dosao od destileriskih dizajnera koji su do tada bili skloni tradicionalnom look-u , oo ne , on je dosao od top dizajnera iz textilno-modnog lobija .
Ocigledno je da se radi o fuziji dvaju industrija tj o ultimativnom produktu , te cemo uskoro kada kupimo kosulju ili sal nekog dizajnera uz to dobiti i prigodnu bocicu vodke od istog kreatora..ne vjerujete??
Roberto Cavalli , je upravo uz svoju novu kolekciju za ljeto-proljece predstavio i svoju dizajnersku vodku .
cijena 55 us$
Sve je pocelo sa erom alco-pop pica koju je lansirao danas vec neprikosnoveni vodka lobi.
oni su mjesali vodku sa razlicitim vocnim gaziranim i negaziranim vocnim sokovima te smanjili udio alkohola na 5% i na taj nacin dobili mladu generaciju kojoj je to postao dio life-styla .
Veliki dio u prodavanosti tih pica je odigrao dizajn boca u kojim se nalaze, no taj dizajn nije dosao od destileriskih dizajnera koji su do tada bili skloni tradicionalnom look-u , oo ne , on je dosao od top dizajnera iz textilno-modnog lobija .
Ocigledno je da se radi o fuziji dvaju industrija tj o ultimativnom produktu , te cemo uskoro kada kupimo kosulju ili sal nekog dizajnera uz to dobiti i prigodnu bocicu vodke od istog kreatora..ne vjerujete??
Roberto Cavalli , je upravo uz svoju novu kolekciju za ljeto-proljece predstavio i svoju dizajnersku vodku .
cijena 55 us$
Gost- Gost
Re: Alkohol goes Fashion
lova, lova, lova, lova, lova,... nezasitni su
Tatsha- Ambiciozni član
-
Broj postova : 499
Registration date : 31.12.2007
to ti spada u isti lobij prijateljuproxi je napisao/la:ma daj koji su to likovi sve....bacardi breezer majka!
Gost- Gost
murdoc je napisao/la:to ti spada u isti lobij prijateljuproxi je napisao/la:ma daj koji su to likovi sve....bacardi breezer majka!
ba sam ja htjela reći: proxi frajeru te breezere piju nae pomodne i ik "zvijezde", pravi mukarci piju: Vodka Martini, shaken, not stirred :lol:
Tatsha- Ambiciozni član
-
pravi mukarci ty piju Stroh
vodka martini mi je previe onako pic*asto piće!
vodka martini mi je previe onako pic*asto piće!
ovo gore je bila ala na sinoćnjeg jamesa, jamesa bonda
Tatsha- Ambiciozni član
-
DA , vidis bas je to i cilj cijele propagandne masinerije . Snazni muskarci macho profila piju Stroh , Vodku pur , Jack Daniels ..itd,, trendseteri piju breezere i ostale alcopops , radnicka klasa dere po pivu i rakiji, poslovni ljudi po martinijima, skupim vinima i dizajnerskim destilatima , zene tradicionalno u ruci vole drzati prosseco ili sampanjac te pomodne koktele ....no to je sve kalup koji nam je nametnut bas od modne industrije koja kao sto rekoh radi rame uz rame sa destilatorima.
Gost- Gost
ne ide im- ja pijem brusnicu, coca colu i vodu naizmjence
Tatsha- Ambiciozni član
-
brusnicu ...imas problema sa mjehurom??,, jesi je probala hladnu sa malo vodke ?' mmmmTatsha je napisao/la:ne ide im- ja pijem brusnicu, coca colu i vodu naizmjence
Gost- Gost
murdoc je napisao/la:brusnicu ...imas problema sa mjehurom??,, jesi je probala hladnu sa malo vodke ?' mmmmTatsha je napisao/la:ne ide im- ja pijem brusnicu, coca colu i vodu naizmjence
to mi je prvi sok koji mi nije presladak pa mi se sviđa (Juicy brusnica)
ne, nisam ju probala s vodkom
Tatsha- Ambiciozni član
-
proxi je napisao/la:hehehe, za par godina će nam ty ovako izgledati
teko, ja sam ljenčina, a usto sam i starija od nje
Tatsha- Ambiciozni član
-
moje omiljeno pice je Gin Fizz..to je mix nastao jos u 20-tim godinama proslog stoljeca i vrlo je ukusan,jednostavan za spremiti i osvjezava .
2 oz gin
juice of 1/2 lemons
1 tsp powdered sugar
carbonated water
Shake gin, juice of lemon, and powdered sugar with ice and strain into a highball glass over two ice cubes. Fill with carbonated water, stir, and serve.
2 oz gin
juice of 1/2 lemons
1 tsp powdered sugar
carbonated water
Shake gin, juice of lemon, and powdered sugar with ice and strain into a highball glass over two ice cubes. Fill with carbonated water, stir, and serve.
Gost- Gost
domaćkija??!! verzija gin-tonica
Tatsha- Ambiciozni član
-
hmmmm...nice murdy nice, to je takozvani Tom Colins koktel!
Heheh, ja recimo volim Screwdriver
1
1/2 oz vodka
4 1/2 oz fresh squeezed
orange juice,
ice cold 1 tsp
lemon juice
Combine
in tall glass filled with cube ice and stir.
1
1/2 oz vodka
4 1/2 oz fresh squeezed
orange juice,
ice cold 1 tsp
lemon juice
Combine
ma da ,samo sto umjesto tonica koristis mineralnu vodu i seceris koliko hoces a limun biva svjeze iscjeden (onaj zeleni limun)Tatsha je napisao/la:domaćkija??!! verzija gin-tonica
Gost- Gost
murdoc je napisao/la: (onaj zeleni limun)
limeta
Tatsha- Ambiciozni član
-
odlicno pice izvanrednog ukusa ,samo sto me iritiraju case u kojima je posluzivan ..proxi je napisao/la:hmmmm...nice murdy nice, to je takozvani Tom Colins koktel!
1
1/2 oz vodka
4 1/2 oz fresh squeezed
orange juice,
ice cold 1 tsp
lemon juice
Combine
Gost- Gost
da,,,hvala lingvistice .Tatsha je napisao/la:murdoc je napisao/la: (onaj zeleni limun)
limeta
probaj...stavi gin secer i svjezi sok od limete u sejker dodaj 5-6 kocki leda ...sejkaj oko 5 minuta , istresi u casu i nadopuni mineralnom...secer i gin doziras po zelji--
Gost- Gost
definitivno hehehehe, a to je sa Love on the rock, to je danas dosta in kao vodka i gin
sve baze za koktele ustvari nikad nisu nestale sa trzista , ali su se zato modno osvjestile te sada igraju na vise trzista i pod raznim cijenama...pogledaj vodku , od jeftinog pica ulicni alkosa je postala jedan od najluxuznijih destilata.proxi je napisao/la:definitivno hehehehe, a to je sa Love on the rock, to je danas dosta in kao vodka i gin
evo jedne vodke za proxija .
Gost- Gost
ili prva hr luksuzna vodka
http://www.akvinta.com/
http://www.akvinta.com/
Tatsha- Ambiciozni član
-
Stranica 1 / 2. • 1, 2
:: NovaGforumi :: Lifestyle