Alkohol goes Fashion
3 posters
:: NovaGforumi :: Lifestyle
Stranica 2 / 2.
Stranica 2 / 2. • 1, 2
Re: Alkohol goes Fashion
ma vidi ,vidi za ovo nisam znao, no sjecam se da ju je natuknuo hrvatski predstavnik "Kravata Croata" za svicu u jednom razgovoru koji smo nedavno imali.Tatsha je napisao/la:ili prva hr luksuzna vodka
http://www.akvinta.com/
Gost- Gost
ali dno dna je ovo..doduse ovdje se izvrsno prodaje i to po cijeni od 7 svicaraca za 2 dl .
da, ovo na goirnjoj slici je paris hilton
da, ovo na goirnjoj slici je paris hilton
Gost- Gost
proxi je napisao/la:hehehe, za par godina će nam ty ovako izgledati
Gdje ova bude kad ubacujem drva?
Blue Shadow- Top poster
-
Broj postova : 1236
Registration date : 02.01.2008
Ma na to sam i mislio. Istovariti trupce, srezati motorkom, iscjepati drva, sloiti, a kasnije i dostava kod peći. U međuvremenu dok se peć zagrije ona bi trebala mene zagrijati...
Zadnja promjena: ; 03.01.08 12:06; ukupno mijenjano 1 put.
Blue Shadow- Top poster
-
Malo odosmo OT, sorry Murdoc...
Blue Shadow- Top poster
-
OT nije strasan ali smanjimo sovinizam , pa nismo kamiondzijeBlue Shadow je napisao/la:Malo odosmo OT, sorry Murdoc...
Gost- Gost
proxi je napisao/la:kolko to dođe murdy, nekih 70-ak kuna
This is not a perfume, this is gem filtered vodka - Blackwood Distillers from Scotland have come up with the idea to produce worlds most expensive drink.
diva vodka
New luxury vodka is called Diva vodka. It first gets ice-filtered, then filtered through Nordic birch charcoal and then passed trhough a sand of crushed diamonds and gems (We can almost see someone crush and crumble the gems vigorously).
What is especially fascinating, is the price. In every bottle youll find semi-precious or precious stones, including diamonds, which will make the product price range from $ 70.00 up to $ 1,060,000.00 . Cheers!
Gost- Gost
daj nemoj me zahebavat....bokte ne dam pare za to da me neko tera kalaom! hehehehe, radjie malo rakije destilirat nego to!
kao sto rekoh ..od pica alkosa do prestiza vladajucih i bogatih..a sve iz krumpira ..hehproxi je napisao/la:daj nemoj me zahebavat....bokte ne dam pare za to da me neko tera kalaom! hehehehe, radjie malo rakije destilirat nego to!
Gost- Gost
Stranica 2 / 2. • 1, 2
:: NovaGforumi :: Lifestyle
Stranica 2 / 2.